- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #21.361
iki bebişle evet yer çok kaplarBende almayı düşündüm çok güzel ama iki bebek çok yer kaplayacak diye vazgeçtim şimdilik bir de çok çabuk büyüdükleri için bir süre sonra kullanılamıyormuş belki anakucağı alırım
28.haftadan sonra düzenli oluyor hareketler.saatte 8ile 10 kadar hareket oluyormuş o zaman vsayilmaya başlanır yazıyor internetteKizlar bebislerinizin hareketlerini sayiyormusunuz?ne bileyim sukadar hareket etmesi iyi oldugunu gosterir gibisinden bisey bilen warmi?
Bunları ben de beğeniyorum hatta alıcaktım kayınvalidem ben yaparım çok basit dedi hevesini kırmak istemedim bakalım kumaş aldık nasıl olacak merakla bekliyorum
kızlar babynest almayı düşünüyorum nasıl sizce
yatak odasında benimle yattığında yanımda yatırmaya
Büyük gözleri olacak sanki :) maşallah canım. Darısı başıma bizimki hiç yüzünü göstermiyor :/Bu da miniğimin bugün ki pozlarından biri :) dr ordan bastırdı burdan bastırdı derken yüzünü zorla çevirdik :)
Çıktım kızlar Allahıma çok şüküürrrr kalple ilgili problemimiz yok herşeyimiz çok güzel cinsiyet kızplesantamda yine çentiklenme görüldü ama çok önemli bir düzeyde değilmiş tuzu kes dedi 40 dk inceledi içim rahat artık çokk şükürr darısı detayloyı bekleyen arkadaşlarımıza
Aman da aman ne de masumlar. Maşallah güzel haberlerle gelmişsin :) Ayrıntılı da sağ salim geçmiş,gözün aydınBu da miniğimin bugün ki pozlarından biri :) dr ordan bastırdı burdan bastırdı derken yüzünü zorla çevirdik :)
Maşallah minikler büyüyor:) gözün aydınselam kızlar 24 haftalık oldum ben ve 730 gr mış kızım bugünde ayrıntılı ultrasonum var çok geç kaldık biz ama sağlık olsun :)
evet yapan varmış nettede yapımı varBunları ben de beğeniyorum hatta alıcaktım kayınvalidem ben yaparım çok basit dedi hevesini kırmak istemedim bakalım kumaş aldık nasıl olacak merakla bekliyorum
Maşallah kuzuma ne güzel çıkmışBu da miniğimin bugün ki pozlarından biri :) dr ordan bastırdı burdan bastırdı derken yüzünü zorla çevirdik :)
Benim hissettiğim de oluyor, günlerce hiç hissetmediğimde.. Bakalım nasıl düzene girecek :)28.haftadan sonra düzenli oluyor hareketler.saatte 8ile 10 kadar hareket oluyormuş o zaman vsayilmaya başlanır yazıyor internette
Aynen canım benim de bazen gün boyu hareketli bazen bir kaç gün tık yok koşup doktora gidince her şey yolunda. Sabretmek gerekiyor umarım doğunca da böyle uysal olur :)Benim hissettiğim de oluyor, günlerce hiç hissetmediğimde.. Bakalım nasıl düzene girecek :)
kimseyi dinleme canım için nasıl rahat ediyorsa onu yap bana da ayrımtılı için ne gerek var özelde devlette aynısını yapıyo dediler adam tam 40 dk baktı baktı herşeyi tek tek inceledi ya nasıl şimdi hakkını yiyeyim
canımm benimm sağolasınnn
Oglumda yaptirmistim tadi gayet guzeldi canim hiiiccc takma milleti yarin obur gun bisey olsa yine seni suclar o cok bilmislerKesinlikle devlet aynısını yapmıyor.
ki yapamaz da zaten. Riskli olanları bile 40 dk incelemiyorlar. O kadar insan var. Her birini 40 dk incelerlerse kimseye sıra gelmez o yüzden aynı olamaz.. Bende kimseyi dinlemiyorum. Diyabet çok kötü bişey bebek için ne olur ne olmaz internette görmüştüm bi kadında olmuş ve yaptırmamış testi bebek doğduğunda balon gibiydi farketmemisler aşırı büyüktü ve çok etkilendim. Tadı cok kotuymus vs vs.
Benim ağzımın tadı bozulacak diye yavrumu düşünmemezlik yapamam.
cnm hareketler 27-30 dan sonra sayılmalı diye biliyorum 2 saatte 10 hareket hissiydi sanırım. takip etmekde fayda var tabi ama her hissetmediğinde paniklemek de doğru değilmiş.
28.haftadan sonra düzenli oluyor hareketler.saatte 8ile 10 kadar hareket oluyormuş o zaman vsayilmaya başlanır yazıyor internette
canım bildiğin bol şekerli su mide bulantısı yapıyor sadece ben 75'lik mi 100'lük mü ne içmiştim bende şeker hastalığı var ordan biliyorum bana herhalde yapmazlarKesinlikle devlet aynısını yapmıyor.
ki yapamaz da zaten. Riskli olanları bile 40 dk incelemiyorlar. O kadar insan var. Her birini 40 dk incelerlerse kimseye sıra gelmez o yüzden aynı olamaz.. Bende kimseyi dinlemiyorum. Diyabet çok kötü bişey bebek için ne olur ne olmaz internette görmüştüm bi kadında olmuş ve yaptırmamış testi bebek doğduğunda balon gibiydi farketmemisler aşırı büyüktü ve çok etkilendim. Tadı cok kotuymus vs vs.
Benim ağzımın tadı bozulacak diye yavrumu düşünmemezlik yapamam.
masallah canim olsun kocaman kiz olmus :)selam kızlar 24 haftalık oldum ben ve 730 gr mış kızım bugünde ayrıntılı ultrasonum var çok geç kaldık biz ama sağlık olsun :)
bende bundan istiyorum youtube da yapilis videosu varmis bi izliycem bakalim yapabilirsem deniycem :)
kızlar babynest almayı düşünüyorum nasıl sizce
yatak odasında benimle yattığında yanımda yatırmaya
insallah canim sag olasin :)Hadi gözün aydın darısı başıma inşallahh kızçende pek tatlı maşallah
Benimkide cok zor poz veriyor canim bugun baya ugrasti dr yuzu yakalamak icin :)Büyük gözleri olacak sanki :) maşallah canım. Darısı başıma bizimki hiç yüzünü göstermiyor :/
sagol canim benim :)Aman da aman ne de masumlar. Maşallah güzel haberlerle gelmişsin :) Ayrıntılı da sağ salim geçmiş,gözün aydınsagolasin canimm cok sukur atlattik :)
Maşallah minikler büyüyor:) gözün aydın
bende hayranlikla bakiyorum Allahim ne guzel yaratmis gozlerim dolu dolu oluyor videolari izledikceMaşallah kuzuma ne güzel çıkmış
ben ayrıntılıya inat ettim doktoruma dedim ki kontrole gün aldım haftaya pazartesi gelicem bana çok güzel bi resim vericeksiniz dedimmasallah canim olsun kocaman kiz olmus :)
bende bundan istiyorum youtube da yapilis videosu varmis bi izliycem bakalim yapabilirsem deniycem :)
insallah canim sag olasin :)
Benimkide cok zor poz veriyor canim bugun baya ugrasti dr yuzu yakalamak icin :)
sagol canim benim :)
bende hayranlikla bakiyorum Allahim ne guzel yaratmis gozlerim dolu dolu oluyor videolari izledikce
Iyi yapmissin canim bedavaya getirmesinler ozele gidiyor olmanin bi anlami olsunben ayrıntılıya inat ettim doktoruma dedim ki kontrole gün aldım haftaya pazartesi gelicem bana çok güzel bi resim vericeksiniz dedim
Ya allahimm ya maşallah 41 kereBu da miniğimin bugün ki pozlarından biri :) dr ordan bastırdı burdan bastırdı derken yüzünü zorla çevirdik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?