2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende almayı düşündüm çok güzel ama iki bebek çok yer kaplayacak diye vazgeçtim şimdilik bir de çok çabuk büyüdükleri için bir süre sonra kullanılamıyormuş belki anakucağı alırım
iki bebişle evet yer çok kaplar

ben beşiğini odama almayacağım için gündüz beraber uyuyabilmemiz için düşündüm yatak odamda kullanırım

kızlar babynest almayı düşünüyorum nasıl sizce

yatak odasında benimle yattığında yanımda yatırmaya
Bunları ben de beğeniyorum hatta alıcaktım kayınvalidem ben yaparım çok basit dedi hevesini kırmak istemedim bakalım kumaş aldık nasıl olacak merakla bekliyorum

Bu da miniğimin bugün ki pozlarından biri :) dr ordan bastırdı burdan bastırdı derken yüzünü zorla çevirdik :)
Aman da aman ne de masumlar. Maşallah güzel haberlerle gelmişsin :) Ayrıntılı da sağ salim geçmiş,gözün aydın

selam kızlar 24 haftalık oldum ben ve 730 gr mış kızım bugünde ayrıntılı ultrasonum var çok geç kaldık biz ama sağlık olsun :)
Maşallah minikler büyüyor:) gözün aydın

Bunları ben de beğeniyorum hatta alıcaktım kayınvalidem ben yaparım çok basit dedi hevesini kırmak istemedim bakalım kumaş aldık nasıl olacak merakla bekliyorum
evet yapan varmış nettede yapımı var
ne güzel heves etmiş yapsın olsun
ben kendim heves edip kendim alıyorum herşeyini

Benim hissettiğim de oluyor, günlerce hiç hissetmediğimde.. Bakalım nasıl düzene girecek :)
Aynen canım benim de bazen gün boyu hareketli bazen bir kaç gün tık yok koşup doktora gidince her şey yolunda. Sabretmek gerekiyor umarım doğunca da böyle uysal olur :)

Kesinlikle devlet aynısını yapmıyor.
ki yapamaz da zaten. Riskli olanları bile 40 dk incelemiyorlar. O kadar insan var. Her birini 40 dk incelerlerse kimseye sıra gelmez o yüzden aynı olamaz.. Bende kimseyi dinlemiyorum. Diyabet çok kötü bişey bebek için ne olur ne olmaz internette görmüştüm bi kadında olmuş ve yaptırmamış testi bebek doğduğunda balon gibiydi farketmemisler aşırı büyüktü ve çok etkilendim. Tadı cok kotuymus vs vs.
Benim ağzımın tadı bozulacak diye yavrumu düşünmemezlik yapamam.

Oglumda yaptirmistim tadi gayet guzeldi canim hiiiccc takma milleti yarin obur gun bisey olsa yine seni suclar o cok bilmisler

canım bildiğin bol şekerli su mide bulantısı yapıyor sadece ben 75'lik mi 100'lük mü ne içmiştim bende şeker hastalığı var ordan biliyorum bana herhalde yapmazlar

selam kızlar 24 haftalık oldum ben ve 730 gr mış kızım bugünde ayrıntılı ultrasonum var çok geç kaldık biz ama sağlık olsun :)
masallah canim olsun kocaman kiz olmus :)

kızlar babynest almayı düşünüyorum nasıl sizce

yatak odasında benimle yattığında yanımda yatırmaya
bende bundan istiyorum youtube da yapilis videosu varmis bi izliycem bakalim yapabilirsem deniycem :)

Hadi gözün aydın darısı başıma inşallahh kızçende pek tatlı maşallah
insallah canim sag olasin :)

Büyük gözleri olacak sanki :) maşallah canım. Darısı başıma bizimki hiç yüzünü göstermiyor :/
Benimkide cok zor poz veriyor canim bugun baya ugrasti dr yuzu yakalamak icin :)
Aman da aman ne de masumlar. Maşallah güzel haberlerle gelmişsin :) Ayrıntılı da sağ salim geçmiş,gözün aydın sagolasin canimm cok sukur atlattik :)

Maşallah minikler büyüyor:) gözün aydın
sagol canim benim :)

Maşallah kuzuma ne güzel çıkmış
bende hayranlikla bakiyorum Allahim ne guzel yaratmis gozlerim dolu dolu oluyor videolari izledikce

ben ayrıntılıya inat ettim doktoruma dedim ki kontrole gün aldım haftaya pazartesi gelicem bana çok güzel bi resim vericeksiniz dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…