2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bu da miniğimin bugün ki pozlarından biri :) dr ordan bastırdı burdan bastırdı derken yüzünü zorla çevirdik :)
Masallah Allahim esirgesin canim benim. Ya ama herkesim girdigi ayrintili ultrason boyle cok net cok belli 3 boyutlu. Benim giridgim neydi ozaman. Ayrintili ultrason diye girdim ama ben hic net goremedim ki bebegimi. 20 dakikada halletti olcumleri vs. çıkardı beni. Sonuclari doktoruma attim hersey normal ama sadece bagiraaklarda biraz parlama gorulmus onemli bisey degil takip edecegiz dedi.kafana sakin takma dedi. Cumartesi de kontrolum var bekliyorum

kızlar alakasız biliyorum ama...
bugün iş yerinden arkadaş sezaryen ile doğum yaptı. iş çıkışı yanına uğrayacağım.
ne alayım.
arkadaşlar ile para toplayacağız sonrasında.
ben hastanede görmeye gideceğim.
bi şe almalı mıyım.? ne almalıyım?

benimki de normal ultrason aleti gibiydi bebeğimi hiç göremedim

meyve al yada meyvesuyu aklıma ilk gelenler bunlar oldu :)

Adet ağrısına benzer bugün bende de oluyor canım :/ doktoruna sordun mu hiç?

Perinatologa gitmenizi tavsiye ederim. Kozyatağı Central Hospital de Mustafa Kır.a yaptırdım ben 420 TL memnun kaldım öneririm.

KIZLAARRR..

eşiniz bebeğinizin hareketlerini hissetti mi?

Elini koyunca hissediyor canım hareket ettiği zamana denk getirebilirsek :)

Takma canim hic onemli birsey olsaydi daha detayli inceleme yapar yada isterdi, bende de plesenta da direnc gozuktu rapora yaziyorum ama cok ciddi boyutta degil dedi oglumda da olmustu takip edilcek bakalim
cicek al diycem ama bazi hastaneler cicek kabul etmiyorlar hastaneye ziyarete ne goturulur hic bi fikrim yok :) bi meyvesuyu birazda muz al genelde oyle yapiyorlar bizim burda :)

arka sayfa da yazan amniotik sıvı miktarı normaldir plasenta anterior yerleşimli olup grade I maturasyondadır yazıyor bu kadar yani
Bakilmamis olabilir kontrole gittiginde doktora sor bakalim canim o baksin
Benim de üç küsür çıkmıştı.dortlerde hic olmadi
normal o zaman benim de :)

Öyle bir anlatıyorlar ki yok ciğerlerine kadar yakıyormuş bilmem ne yarın gidecez bakalım oglusumla
Yok canim bakma sen onlara, benim yaza denk gelmisti ilkinde, soguk suya kattim o glikozu buz gibi ictim cokta iyi gelmisti :))
Perinatologa gitmenizi tavsiye ederim. Kozyatağı Central Hospital de Mustafa Kır.a yaptırdım ben 420 TL memnun kaldım öneririm.

Elini koyunca hissediyor canım hareket ettiği zamana denk getirebilirsek :)
benm disardan goruluyor esimde hissetti hatta bugun oglumda hissetti kardesim bana vurdu diye gulmekten yerlere yatti nasil hosuna gittiyse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…