2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
MMerhaba kızlar haziran annesi olmaya hazırlanırken kendimi doğum yapmış olarak buldum bebeğim benim güzel kızım henüz çok küçük ve doktorlar çok umutsuz sizden ricam hamilelerin duası kabul olur kızım Ülkü'ye dua edin nolur Allah' ım Şafi ismiyle şifalar versin meleğime şimdiden teşekkür ederim

Allahtan ümit kesilmez rabbım kızını sana bağışlasın inşallah kaç hatalıkken doğdu

Allah yardımcınız olsun. Insallah atlatır güzel yavrun kavuşursunuz dualarım sizinle

Rabbim sağlıkla yaşatsın yavrunuzu acil şifaları olsun küçük meleğin

Kizlar ya bu renkli ultrasondan kime benzedigi hakkinda yorum yapabiliyomusunuz. Benim kizimi herkes babasina benzetti gorur gormez oysaki cok umutluydum bana benziyodur diye ama esim de dunden beri ugrasip duruyor benle

Canim benim sen guclu olmaya calis once dua edelim melegimize. Insallah iyi olur herseyin bileni Rabbimdir..
Kac haftalik dogdu kilosu falan nasil. Bir rahatsizlik mi yasadin?

İnşallah herşey yolunda gider allah yardımcınız olsun

Allah size bağışlasın yavrunuzu,inşallah güzelce gelişir ve hayata tutunur. Allah yardımcınız olsun

Allah yardımcınız olsun inşallah yavrunuz hayata tutunur

ALLAHim bebegini sana bagislasin canim benim insaALLAH ALLAH buyuk. Onun dedigi olur. Duamiz seninle. Kac haftalikken dunyaya geldi melegin

Detaylı ultrasondan çıktık. Bebeğimin sol böbreğinde genişleme görüldü çok sık görülen bir sorunmuş takip edilmesi gerekirmiş. Aranızda bu durumda olan var mı ?

Allahım size bağışlasın sağlıklı bir şekilde büyütmek nasip etsin size.

Benim dr prof ve işinde basarili istersen yazarım yerini ismini

evet canım paylaş lütfen kolay takip edebileceğim biri ise ve kolay gidebilirsem çok iyi olur araştırırım..

Kliniğin ne kadar sinir bozucu çalışanları olduğunu biliyorum ama ne yaşadın merak ettim bende orada çok kötü şeyler yaşamıştım. Bu Arada Bülent beyde ayrıntılı ultrasona girdin mi?

evet canım yaa her gittiğimde zaten 3 saat bekliyorum muayene olabilmek için dün biraz geç gittim başka işim vardı.. Yok geç kalmışsınız yok sizi alır mı bilmem falan neler neler dedi.. soralım bakalım alacak mı dedi bende tamam dedim tam yarım saat bekledim sadece bekleyim beklemeyeceğimi öğrenmek için inanabiliyor musun? Gittinm sordum ne durumdayız diye daha haber gelmedi vs dedi zaten sinirliydim çıktım döndüm.. Bülent bey iyi ama bekleyip beklenmeyeceğini öğrenmek için bile bekledim hadi onu geçtim adam resmen fırça attı yok geç geldim diye sanki gidince hemen alıyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…