- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #21.741
Allahtan ümit kesilmez rabbım kızını sana bağışlasın inşallah kaç hatalıkken doğduMMerhaba kızlar haziran annesi olmaya hazırlanırken kendimi doğum yapmış olarak buldum bebeğim benim güzel kızım henüz çok küçük ve doktorlar çok umutsuz sizden ricam hamilelerin duası kabul olur kızım Ülkü'ye dua edin nolur Allah' ım Şafi ismiyle şifalar versin meleğime şimdiden teşekkür ederim
akmıyor ama süt birikmiş gibi duruyor duşta sıkmadan temizliyorum emzirmeyi bıraktığımda da öyle olmuştuKizlarr Bi sey sorucam Sizde de gogus uclarinizdan sivi akiyor mu ?
Allah yardımcınız olsun. Insallah atlatır güzel yavrun kavuşursunuz dualarım sizinleMMerhaba kızlar haziran annesi olmaya hazırlanırken kendimi doğum yapmış olarak buldum bebeğim benim güzel kızım henüz çok küçük ve doktorlar çok umutsuz sizden ricam hamilelerin duası kabul olur kızım Ülkü'ye dua edin nolur Allah' ım Şafi ismiyle şifalar versin meleğime şimdiden teşekkür ederim
Rabbim sağlıkla yaşatsın yavrunuzu acil şifaları olsun küçük meleğinMMerhaba kızlar haziran annesi olmaya hazırlanırken kendimi doğum yapmış olarak buldum bebeğim benim güzel kızım henüz çok küçük ve doktorlar çok umutsuz sizden ricam hamilelerin duası kabul olur kızım Ülkü'ye dua edin nolur Allah' ım Şafi ismiyle şifalar versin meleğime şimdiden teşekkür ederim
Aclik tokluk degil de mesanenin bos olmasi gerekiyor canim mesaneni bosalt oyle git :)Kızlar saçma ama detaylı ultrasonda açlık tokluk fark eder mi
Canim benim sen guclu olmaya calis once dua edelim melegimize. Insallah iyi olur herseyin bileni Rabbimdir..MMerhaba kızlar haziran annesi olmaya hazırlanırken kendimi doğum yapmış olarak buldum bebeğim benim güzel kızım henüz çok küçük ve doktorlar çok umutsuz sizden ricam hamilelerin duası kabul olur kızım Ülkü'ye dua edin nolur Allah' ım Şafi ismiyle şifalar versin meleğime şimdiden teşekkür ederim
İnşallah herşey yolunda gider allah yardımcınız olsunMMerhaba kızlar haziran annesi olmaya hazırlanırken kendimi doğum yapmış olarak buldum bebeğim benim güzel kızım henüz çok küçük ve doktorlar çok umutsuz sizden ricam hamilelerin duası kabul olur kızım Ülkü'ye dua edin nolur Allah' ım Şafi ismiyle şifalar versin meleğime şimdiden teşekkür ederim
Allah size bağışlasın yavrunuzu,inşallah güzelce gelişir ve hayata tutunur. Allah yardımcınız olsunMMerhaba kızlar haziran annesi olmaya hazırlanırken kendimi doğum yapmış olarak buldum bebeğim benim güzel kızım henüz çok küçük ve doktorlar çok umutsuz sizden ricam hamilelerin duası kabul olur kızım Ülkü'ye dua edin nolur Allah' ım Şafi ismiyle şifalar versin meleğime şimdiden teşekkür ederim
Allah yardımcınız olsun inşallah yavrunuz hayata tutunurMMerhaba kızlar haziran annesi olmaya hazırlanırken kendimi doğum yapmış olarak buldum bebeğim benim güzel kızım henüz çok küçük ve doktorlar çok umutsuz sizden ricam hamilelerin duası kabul olur kızım Ülkü'ye dua edin nolur Allah' ım Şafi ismiyle şifalar versin meleğime şimdiden teşekkür ederim
Bana tok gelmemi yarım saat öncesinden bir paket çikolata yememi söyledi. Benimde cumartesi olacakKızlar saçma ama detaylı ultrasonda açlık tokluk fark eder mi
ALLAHim bebegini sana bagislasin canim benim insaALLAH ALLAH buyuk. Onun dedigi olur. Duamiz seninle. Kac haftalikken dunyaya geldi meleginMMerhaba kızlar haziran annesi olmaya hazırlanırken kendimi doğum yapmış olarak buldum bebeğim benim güzel kızım henüz çok küçük ve doktorlar çok umutsuz sizden ricam hamilelerin duası kabul olur kızım Ülkü'ye dua edin nolur Allah' ım Şafi ismiyle şifalar versin meleğime şimdiden teşekkür ederim
MMerhaba kızlar haziran annesi olmaya hazırlanırken kendimi doğum yapmış olarak buldum bebeğim benim güzel kızım henüz çok küçük ve doktorlar çok umutsuz sizden ricam hamilelerin duası kabul olur kızım Ülkü'ye dua edin nolur Allah' ım Şafi ismiyle şifalar versin meleğime şimdiden teşekkür ederim
Kizlarr Bi sey sorucam Sizde de gogus uclarinizdan sivi akiyor mu ?
Benim dr prof ve işinde basarili istersen yazarım yerini ismini
Kliniğin ne kadar sinir bozucu çalışanları olduğunu biliyorum ama ne yaşadın merak ettim bende orada çok kötü şeyler yaşamıştım. Bu Arada Bülent beyde ayrıntılı ultrasona girdin mi?
Kizlarr Bi sey sorucam Sizde de gogus uclarinizdan sivi akiyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?