- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #21.721
Avrupa yakasindamisinKizlaaaar acil durum !!
Az önce maalesef özel doktorumu bıraktım.. İstanbul'da iyi doktor önerisi olan var mı acilen yenisini bulman lazım.. durumum riskli olduğu için çok iyi dikkatli bir doktor olmalı .. ben de araştırıyorum..
Kendi doktorumda çalışanların terbiyesizliği yüzünden bıraktım.. Çok sinirlendim bugun
Avrupa yakasindamisin
Benim dr prof ve işinde basarili istersen yazarım yerini isminiCanim anadolu ama Avrupa yakasında kolay gidilebilirseolur
Onların kenarında var canım ufak bi delik oraya takılıyorYa bunların tutma yeri yok gibi.ben kızımda emzik askısı kullanmıştım yere düşmüyordu iyi oluyordu.bunları sürekli takipte olacan düşerse (bulursan) yıkayacan gibivar mı bu modellerin de bi kolaylığı acaba?ben kızımda nuk kullanmıştım
Kliniğin ne kadar sinir bozucu çalışanları olduğunu biliyorum ama ne yaşadın merak ettim bende orada çok kötü şeyler yaşamıştım. Bu Arada Bülent beyde ayrıntılı ultrasona girdin mi?Kizlaaaar acil durum !!
Az önce maalesef özel doktorumu bıraktım.. İstanbul'da iyi doktor önerisi olan var mı acilen yenisini bulman lazım.. durumum riskli olduğu için çok iyi dikkatli bir doktor olmalı .. ben de araştırıyorum..
Kendi doktorumda çalışanların terbiyesizliği yüzünden bıraktım.. Çok sinirlendim bugun
Bir aksilik olmaz ise 39 haftadan itibaren oluyor Doğum yani sezaryen öyle normal olursa 40 geçen bile vararkadaşlar doğumu bayrama denk gelenler doktorlarınızla konuştunuz mu bu mevzuyu? doğum bayramda başlarsa gelecek mi doktorunuz? benim 38. haftam bayram.
Bende humada Suat beye gidiyorumBe detaylı ultrasonu kayseri hüma kadın doğum hastanesinde radyoloğa yaptırdım 150 TL ödemiştim. Geçen ay yaptırmıştım onu
Bende humada Suat beye gidiyorum
Kadın doğum evinde yaptıracağım radyaloga o bölümde çalışan arkadaşım var
tabiki öyle ne zaman geleceğini Allah bilir ama 38de doğumu başlayan da çok var. bir de doktor 1-2 haftalık tatile falan çıkarsa ve doğuma ilk kez gördüğüm biri girerse o zaman aylarca ona gittiğime sinirlenirimBir aksilik olmaz ise 39 haftadan itibaren oluyor Doğum yani sezaryen öyle normal olursa 40 geçen bile var
Haklısın inşallah öyle birşey olmztabiki öyle ne zaman geleceğini Allah bilir ama 38de doğumu başlayan da çok var. bir de doktor 1-2 haftalık tatile falan çıkarsa ve doğuma ilk kez gördüğüm biri girerse o zaman aylarca ona gittiğime sinirlenirim
Kizlar bugün kontrolümuz vardı herşey yolundaydı çok tatliydi ama yuzunu pek dönmedi bize esnedi 2 kere sonra birdaha göstermedi. Ben de videosunu cektim resim yakalayamadık. Doktor 2 ay sonra gel dedi. Hiç-bir sıkıntı görünmüyor öbür aya gelmene gerek yok hem 2 ay sonra yanakları dolar. Sana tombis resmini veririm dedi.
Iyiyiz çok şükür şeker testimiz de temiz..buda benim çektiğim resim esnerken. O zaman bile yüzünü göstermedi eliyle kapattı Eki Görüntüle 2111300
Oyy maşallah maşallah miniklere ne tatlı çıkmışlarEki Görüntüle 2111331
Bu da benim minik farem canimm kizimm. Cok sukur cok iyiymis
Saci belli degil mi kizlar yaa saclari varr baya cikmiiisss
Bana öyle oldu. 9 ay özel hastanede doçente gittim dünya para döktüm kadına gece 1 de doğum yaptım. Doğumuma asistan dr girdi. Ve çok ters bir kızdı hiç memnun kalmadım. Şikayet ettim falan. Şimdi acıbademe gidiyorum dr la da konuştum ilk muayenede açık açık. Doğuma siz girecekseniz size devam edeyim yoksa açık açık söyleyin dedim. 9 ay bana kontrole gelirseniz niye gelmeyeyim dedi. Gece de olsa gelirim dedi. Ben hastalarımı bırakmam dedi. Artık gerisi kader kısmet...tabiki öyle ne zaman geleceğini Allah bilir ama 38de doğumu başlayan da çok var. bir de doktor 1-2 haftalık tatile falan çıkarsa ve doğuma ilk kez gördüğüm biri girerse o zaman aylarca ona gittiğime sinirlenirim
Nasıl taş düşürdün bi şey mi içtin kendiliğinden mi düştü kac mm di benim de 5 mm bir tasim vat bobrekte duruyor inşallah yerinden kıpırdamazKızlar dün çok kötü bir gün geçirdim. Yaş düşürdüm 2 tane daha var çok kötü agrım vardı 2 serumla zor dindi ağrım. Şükürler olsun bebiş iyi.
Kizlar bugün kontrolümuz vardı herşey yolundaydı çok tatliydi ama yuzunu pek dönmedi bize esnedi 2 kere sonra birdaha göstermedi. Ben de videosunu cektim resim yakalayamadık. Doktor 2 ay sonra gel dedi. Hiç-bir sıkıntı görünmüyor öbür aya gelmene gerek yok hem 2 ay sonra yanakları dolar. Sana tombis resmini veririm dedi.
Iyiyiz çok şükür şeker testimiz de temiz..buda benim çektiğim resim esnerken. O zaman bile yüzünü göstermedi eliyle kapattı Eki Görüntüle 2111300
maşallah kızlar çok tatlı çıkmış minikler Allah hepsini korusun kollasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhhEki Görüntüle 2111331
Bu da benim minik farem canimm kizimm. Cok sukur cok iyiymis
Saci belli degil mi kizlar yaa saclari varr baya cikmiiisss
ultrasona göre bayramın 3.günü 40 hafta bitiyor sata göre ise bayramdan 7 gün sonra, doğumda doktoru bulmam biraz muamma ama şöyle 34-35 haftaları bir devireyim de doğuma kim girerse girsin hiç önemsemiyorum. Tabi kendi doktorum girerse daha iyi olur ama kendisini o an bulamazsakta yapacak bişey yokarkadaşlar doğumu bayrama denk gelenler doktorlarınızla konuştunuz mu bu mevzuyu? doğum bayramda başlarsa gelecek mi doktorunuz? benim 38. haftam bayram.
Ayaklarını yükseltip dinlen canımKızlar ben bugün biraz fazla dolaştım ve ayak bileklerim pert. Normalde yarim saat falan yürüyorum ama bugün biraz yoruldum bileklerim şişmiş ve ağrıyor. Çalışanlarınıza şaşıp kaldım. Ne zormuş yavaştan ellerimde şişiyor gibi geldi bana. Napacaz kızlar yaa daha 25. Haftada böyleyse
Sagol gülümm:) .Aynen cok şükürBnde yemek ten sonra yürüyemez hale geliyorum Bide doyamiyorummmm Bebisim sürekli kıpır kıpır Karnım cıkmiss vaziyette :) Disardan bakanlar hamile oldugumu anlaya biliyor.Bugun gidip ikinci tetanoz aşımızida olduk.Bir sonraki dogumdan sonra olucakmis
Bilmiyormm cnm :/Bizde olduk ilkini canim.ikinciyi olucam 26subatta ins nasipse.evet digeride dogumdan sora galiba.3dozmu oluyor bu asi 2 dozmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?