2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Avrupa yakasindamisin

Onların kenarında var canım ufak bi delik oraya takılıyor

Kliniğin ne kadar sinir bozucu çalışanları olduğunu biliyorum ama ne yaşadın merak ettim bende orada çok kötü şeyler yaşamıştım. Bu Arada Bülent beyde ayrıntılı ultrasona girdin mi?

arkadaşlar doğumu bayrama denk gelenler doktorlarınızla konuştunuz mu bu mevzuyu? doğum bayramda başlarsa gelecek mi doktorunuz? benim 38. haftam bayram.
Bir aksilik olmaz ise 39 haftadan itibaren oluyor Doğum yani sezaryen öyle normal olursa 40 geçen bile var

Bende humada Suat beye gidiyorum
Kadın doğum evinde yaptıracağım radyaloga o bölümde çalışan arkadaşım var

Ne güzel o zaman gerek yok zaten hiç. Ben normalde muayene için erciyes hastanesine gidiyorum sadece ayrıntılı ultrason için hümaya gitmiştim.

Bir aksilik olmaz ise 39 haftadan itibaren oluyor Doğum yani sezaryen öyle normal olursa 40 geçen bile var
tabiki öyle ne zaman geleceğini Allah bilir ama 38de doğumu başlayan da çok var. bir de doktor 1-2 haftalık tatile falan çıkarsa ve doğuma ilk kez gördüğüm biri girerse o zaman aylarca ona gittiğime sinirlenirim

Eki Görüntüle 2111331
Bu da benim minik farem canimm kizimm. Cok sukur cok iyiymis
Saci belli degil mi kizlar yaa saclari varr baya cikmiiisss
Oyy maşallah maşallah miniklere ne tatlı çıkmışlar gözünüz aydın kızlar.
SM çok tatlı canım elini kapatmış bide esnemis çok şirin masum yavrum
Ucmevsim canım ne kadar net çıkmış süper resmen saçları var çok tatlı

Bacak arası ağrısı ya da çatı ağrısı dr sordum kizlar magnezyum verdi bu tür ağrılar olabilir dedi bir de escorpin verdi kullanan var mı aspirin gibi bi şey galiba ne ise yarıyor bu hap

Bana öyle oldu. 9 ay özel hastanede doçente gittim dünya para döktüm kadına gece 1 de doğum yaptım. Doğumuma asistan dr girdi. Ve çok ters bir kızdı hiç memnun kalmadım. Şikayet ettim falan. Şimdi acıbademe gidiyorum dr la da konuştum ilk muayenede açık açık. Doğuma siz girecekseniz size devam edeyim yoksa açık açık söyleyin dedim. 9 ay bana kontrole gelirseniz niye gelmeyeyim dedi. Gece de olsa gelirim dedi. Ben hastalarımı bırakmam dedi. Artık gerisi kader kısmet...

Kızlar dün çok kötü bir gün geçirdim. Yaş düşürdüm 2 tane daha var çok kötü agrım vardı 2 serumla zor dindi ağrım. Şükürler olsun bebiş iyi.
Nasıl taş düşürdün bi şey mi içtin kendiliğinden mi düştü kac mm di benim de 5 mm bir tasim vat bobrekte duruyor inşallah yerinden kıpırdamaz

Kızlar ben bugün biraz fazla dolaştım ve ayak bileklerim pert. Normalde yarim saat falan yürüyorum ama bugün biraz yoruldum bileklerim şişmiş ve ağrıyor. Çalışanlarınıza şaşıp kaldım. Ne zormuş yavaştan ellerimde şişiyor gibi geldi bana. Napacaz kızlar yaa daha 25. Haftada böyleyse

Eki Görüntüle 2111331
Bu da benim minik farem canimm kizimm. Cok sukur cok iyiymis
Saci belli degil mi kizlar yaa saclari varr baya cikmiiisss
maşallah kızlar çok tatlı çıkmış minikler Allah hepsini korusun kollasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhh
arkadaşlar doğumu bayrama denk gelenler doktorlarınızla konuştunuz mu bu mevzuyu? doğum bayramda başlarsa gelecek mi doktorunuz? benim 38. haftam bayram.
ultrasona göre bayramın 3.günü 40 hafta bitiyor sata göre ise bayramdan 7 gün sonra, doğumda doktoru bulmam biraz muamma ama şöyle 34-35 haftaları bir devireyim de doğuma kim girerse girsin hiç önemsemiyorum. Tabi kendi doktorum girerse daha iyi olur ama kendisini o an bulamazsakta yapacak bişey yok

Ayaklarını yükseltip dinlen canım

Bizde olduk ilkini canim.ikinciyi olucam 26subatta ins nasipse.evet digeride dogumdan sora galiba.3dozmu oluyor bu asi 2 dozmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…