- 8 Kasım 2014
- 1.568
- 3.514
- 108
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #21.701
Gözün aydın canım,uykucu minik :) Tam uyuyacağı zamanmis görüşmeniz demek ki. Maşallah çok tatlı esniyorKizlar bugün kontrolümuz vardı herşey yolundaydı çok tatliydi ama yuzunu pek dönmedi bize esnedi 2 kere sonra birdaha göstermedi. Ben de videosunu cektim resim yakalayamadık. Doktor 2 ay sonra gel dedi. Hiç-bir sıkıntı görünmüyor öbür aya gelmene gerek yok hem 2 ay sonra yanakları dolar. Sana tombis resmini veririm dedi.
Iyiyiz çok şükür şeker testimiz de temiz..buda benim çektiğim resim esnerken. O zaman bile yüzünü göstermedi eliyle kapattı Eki Görüntüle 2111300
Gözün aydın canım,uykucu minik :) Tam uyuyacağı zamanmis görüşmeniz demek ki. Maşallah çok tatlı esniyorBenim randevum da yarın, çoook heyecanlıyım
Oğlumda kullandım yine alacağım abartmadan kullandı mı bence iyi birşey bende bu emziklerden alacağımKızlar bebişler doğunca emzik vermeyi, alıştırmayı düşünüyor musunuz? Avent'in soothie emzikleri çok hoş, çoğu bebeklerin de reddetmeden aldıklarını duydum. Tecrübeli annelerin tavsiyeleri var mı bu konuda?
Ben emzikle çok rahat ettim sürekli uyanıyordu emmek istiyordu malum emzirme döneminde annenin de uyuması lazım süt için hem çene kasları gelişimi için faydalı diyorlar bazı doktorlar da tam aksini savunuyor size kalmış birşey yedekte bulundurun derim ben bebek karar veriyor zaten ne istediğineOğlumda kullandım yine alacağım abartmadan kullandı mı bence iyi birşey bende bu emziklerden alacağım
Geçmiş olsun canım bende de çok ağrı vardı idrar yolları enfeksiyonu çıktı. Bol su tüketmelisin sende.
Sağol canım. Nasıl bir enfeksiyonsa belimin sol tarafında bile ağrı varSağol canım içiyorum bolca ama arada yine sızlıyor sana da geçmiş olsun
Ay maşallahhh yaEki Görüntüle 2111331
Bu da benim minik farem canimm kizimm. Cok sukur cok iyiymis
Saci belli degil mi kizlar yaa saclari varr baya cikmiiisss
Maşallah canımKizlar bugün kontrolümuz vardı herşey yolundaydı çok tatliydi ama yuzunu pek dönmedi bize esnedi 2 kere sonra birdaha göstermedi. Ben de videosunu cektim resim yakalayamadık. Doktor 2 ay sonra gel dedi. Hiç-bir sıkıntı görünmüyor öbür aya gelmene gerek yok hem 2 ay sonra yanakları dolar. Sana tombis resmini veririm dedi.
Iyiyiz çok şükür şeker testimiz de temiz..buda benim çektiğim resim esnerken. O zaman bile yüzünü göstermedi eliyle kapattı Eki Görüntüle 2111300
Ya bunların tutma yeri yok gibi.ben kızımda emzik askısı kullanmıştım yere düşmüyordu iyi oluyordu.bunları sürekli takipte olacan düşerse (bulursan) yıkayacan gibiKızlar bebişler doğunca emzik vermeyi, alıştırmayı düşünüyor musunuz? Avent'in soothie emzikleri çok hoş, çoğu bebeklerin de reddetmeden aldıklarını duydum. Tecrübeli annelerin tavsiyeleri var mı bu konuda?
Bu modeller zaten ilk üç ay için alışmalarını sağlıyor..sonra askı takılanlarla değiştiriyorsun..çok küçük oldukları için emziği atacaklarını sanmıyorumYa bunların tutma yeri yok gibi.ben kızımda emzik askısı kullanmıştım yere düşmüyordu iyi oluyordu.bunları sürekli takipte olacan düşerse (bulursan) yıkayacan gibivar mı bu modellerin de bi kolaylığı acaba?ben kızımda nuk kullanmıştım
Maşallah canımBenim detaylı Cuma sabah 10:00'da. Çok merak ediyorum yüzünü gösterecek mi acaba
Sm2014 ayrıntılı ultrasonu nerde yaptırdınKizlar bugün kontrolümuz vardı herşey yolundaydı çok tatliydi ama yuzunu pek dönmedi bize esnedi 2 kere sonra birdaha göstermedi. Ben de videosunu cektim resim yakalayamadık. Doktor 2 ay sonra gel dedi. Hiç-bir sıkıntı görünmüyor öbür aya gelmene gerek yok hem 2 ay sonra yanakları dolar. Sana tombis resmini veririm dedi.
Be detaylı ultrasonu kayseri hüma kadın doğum hastanesinde radyoloğa yaptırdım 150 TL ödemiştim. Geçen ay yaptırmıştım onuSm2014 ayrıntılı ultrasonu nerde yaptırdın
Hangi hastane ve fiyatı ne?
Masallh bu arada bebegini
Yaş grubunu bilmiyordum canım anladım şimdi sağol.bi de bu tarz kauçuklar görmüştüm e-bebekte.kauçuğun dokusu silikona göre daha yumuşak anne göğsüne yakın oluyormuşBu modeller zaten ilk üç ay için alışmalarını sağlıyor..sonra askı takılanlarla değiştiriyorsun..çok küçük oldukları için emziği atacaklarını sanmıyorum
Yaaa maşallah fındığa,ne kadar net çıkmışEki Görüntüle 2111331
Bu da benim minik farem canimm kizimm. Cok sukur cok iyiymis
Saci belli degil mi kizlar yaa saclari varr baya cikmiiisss
Süper valla kilo almaman, ben 8 kiloyu geçtim bayadir tartilmiyorumSelam kızlar bugün detaylı ultrasonum vardı şükürler olsun herşey iyiymiş bide haftaya baska bir yerde yaptiricam icim iyicece rahat etsin diye plesanta önde olduğu için bebeği hissedemiyomusum buda normal dedi büyüdükçe hissedersin dedi ben normalde bugüne kadar hiç kilo almadım sakın kilo alma dedi 74 kiloyum kilon fazla dedi bebek beslenme dedim o senin depolarında besleniyor zaten dedi darısı giricek olan arkadaşlara insallah onlarda sorunsuz atlatır lar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?