2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Cumartesi ayrıntılı günümüz sabırsızlıkla kavuşmayı bekliyoruz inşallah herşey yolundadır 83 le hamile kalmıştım evde hala 83 doktorda 85 çıkıyor

Babylicious

Canmm...

Elhamdulillah iyiyim cok sukur.

Bugun gittim bebisime 440gram 25cm olmus minnos .

Dokktor hersey iyi dedi. Ayrintiliya bi turlu gidip randevu alamadm uzun süreli grip oldum bilmeyen yoktur sanirim

Ben hamile kaldgmda 77 idim 3 kez gecirdigim grip travmalariyla 73 e dustum simdi toparlaanıyorum biraz daha tekrar 77 oldum. Boyum biraz war da cok belli etmiyo Bakalim doguma kadar nasil olcam.

Geçtiğimiz pazartesi yani 21+0 da 476 gr 26 cm di boyu bende 2.5 kilo filan aldım tansiyon ödem yok çentikten dolayı bişey olacak diye aklım çıkıyor sadece her baş ağrımda tansiyon aletine koşuyorum

Kızlar nasılsınız ?

Bebeğinizin tekmeleri ne durum da ?

Benim ki maşallah çok haraketli, ama bir sorun var normal mi bilmiyorum, bizim gibi olan var mi ?

Tekmelerin çoğu alt tarafa doğru sanki çıkacak alttan öyle tekmeliyor ki aşağısını tutuyorum refleks olarak

Var mi böyle olan ya normal mi ki acaba ?

Geçtiğimiz pazartesi yani 21+0 da 476 gr 26 cm di boyu bende 2.5 kilo filan aldım tansiyon ödem yok çentikten dolayı bişey olacak diye aklım çıkıyor sadece her baş ağrımda tansiyon aletine koşuyorum

yok canım hiç korkma çentik 27. haftaya kadar değişebilir.. Tansiyon ödem yoksa hiiçç kafana takma.. yorulma tansiyona dikkat et zataen 27 ye kadar hiç düşünme bile bana sorarsan

Hemde bak bebeğin önden gidiyor hiiç takma

Normal canım benim bebeğin başı yukarda mideme yakın, ayaklar aşağı da ve her vuruşta idrar kesesini titretiyor istemsizce wc ye gidesim geliyor. Ayrıntılı usg de de aynı pozisyondaydı dr oraya da bebeğin pozisyonunun makat geliş olduğunu yazmış zaten, korkulcak bi durum değil

Tansiyonum çok şükür iyi canım 9/6-10/7 genelde bebeğin gelişim de iyi radyolog da çok sakin bi şekilde açıklama yaptı ama ben çok evhamlıyım kendime engel olamıyorum kafamı dağıtmaya çalışsamda doktora gidene kadar diken üstünde olucam sanırım. Oğlumda da aynı sorun vardı aslında rahat olmam lazım ama olamıyorum :/

Ayy çok teşekkür ederim içimi rahatlattin canım çok sağol

Bi kaç farklı sebebi olabilir dediler şuan gittiğim hastanede değilm takibimi 4 farklı doktr yaptı o yyüzde şundandr diyemediler 23 hafta 560 gram doğdu yüz gram kaybetti şuan
Rabbim size bağışlasın dualarımız meleğimizle onlar sandığımızdan da güçlü sizde güçlü olun lütfen

War canm benle bi arkadas da oyle normalmis ayaklari asagigada oldugundanms

ben bi battaniye başladım bitmiyor yarısına gelmeden sıkıldım :) çok özeniyorum bi sürü de renkli renkli ip aldım ama ne yetenek var ne sabır :)

Oğluşun sağlıcakla giyer inşallah :)

Amin canım inşllah olsun daha zamanımız çok bitirirsin

Ultrasonda da tam tersi gözüküyor doktora aşağıda hissediyorum dedim öyle birşey yok gayet yukarda dedi hakikaten deöyle değişik birşey çözemedim
Ben surekli asagida tekmeler zorla çıkmaya calisan bi bebek hissettim bugün kontrole gittim doktor ayaklari asagida ondan dedi . Belki seninki de asagidaydi sora döndü surekli hareket ettikleri için o zaman asagida olmamis olabilr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…