2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
benımkı perınatoloktu yok zeka gerılıgı yok bılmem ne sonra da bakalım bısy de olmayabılır duzelebılır de falan en kotu tabloyu cızdı.sagol canım ıcımı ferahlattın

Böbrek genişlemesi ile alakalı mı yok daha neler bende okudum internette down sendromu olasılığı çok küçük bir oranla artıyormuş ama çoook küçük ve bunun yanı sıra bir sürü sorunun olmalıymış tetiklemesi için 2li 3lü 4lü taramalarının riskli çıkması ileri yaşta olman felan gerekiyormuş.

Arkadaslar merhaba:) yeni uyeyim Allah nasip ederse Haziran annesi olucam dun kontrolum vardi 23+3deyiz suyum pek iyi degilmis korkuyorum ne yapabilirim?
Hoşgeldin aramıza suyun az mıymış? Azsa taze sıkma havuç suyu iyi geliyormuş diye duydum bi araştır istersen.

Ben de en son yirmi haftada gitmiştim her şey yolundaydı haftaya cumartesi kontrolüm var inşallah her şey yolundadır . Ben de de hareketler çok düzenli değil ama karnımda böyle kalp gibi pıt pıt atıyor özellikle dinlendigim zamanlarda hissediyorum

Bunda nasıl anlaşıldı bilgi verebilir misiniz korkuyorum bu konuda
Canım pihtilasma yoktur sende çünkü pihtilasma olanlar hamileligini öğrenir öğrenmez kan sulandirici kullanmak zorunda yoksa bebek daha 5.6.haftalarda karinda ölüyor pihtilasmadan beslenemiyor . Pihtilasma trombofili diye bir test var Orda çıkıyor ama sende yok canım

haftaya salı kontrol var hem şeker yüklemesi olacak... ben de merake diyorum kaç gr oldu bebiş :) son 3 gündür hareketlerini çok sert hissediyorum kıpır kıpır içimde hiç durmuyor. ben 65le hamile kalmıştım şuan 70 kiloyum yakında pilatese başlayacağım ve yediklerime biraz daha dikkat etmeyi planlıyorum çünkü son 3 ayda daha fazla kilo alacağız dikkat etmek lazım. bunun dışında işe gelesim yok işten soğudum resmen biran önce doğurup oğluşlarımla vakit geçirmek istiyorum :)

Bende öyle biliyorum canım arkadaşımın ilk hamileliği bu sebeple 20.haftada sonlandı sonrasında 3düşük yaptı ve bu şekilde öğrendi pıhtılaşmayı Allah kimseye yaşatmasın.. bende ilk zamanlar doktora sormustum bu konuyu bana kızmıştı pıhtılaşma olsaydı canlı doğumun olmazdı demişti ara da bi okuduklarımdan etkilenip korkuyorum Allah yardımcımız olsun içimize ferahlık versin

ben kozyatağında central hospitala gidiyorum hatta bu sayfada başka bir arkadaş da gidiyor aynı hastaneye.. fiyatlar makul biz doğum sigortası yaptırmadığımız için sgkdan yararlanıyoruz bu yüzden fiyat da önemli benim için. benim doktorum Başak Sel kendisinden çok memnunum ilk doğumumu da aynı doktorda ve hastanede yaptım hastane de eski bilindik bir hastene

Selam kızlar nasılsınız, Kaç gündür evdeyim oğlum hasta, valla çalışmadan yatmak ne rahatmış :) arada sıkılsam da Kaç gündür iyi dinlendim maşallah. Kızım da kıpır kıpır artık iyice hareketler sertleşti ama ben de yine uykusuzluk başladı burnum tıkanıyor gene aşırı , uyku uyuyamıyorum valla şimdiden doğuma yakın günlerimi tahmin edebiliyorum. Bu arada hamile yastığı kullanan var mı?

Bence evham yapma hiç sende olsa ölü doğum düşük olurdu aynı şekilde . Hatta çoğunun düşük oluyor ilk haftalarda . Kendini de bebisi de bunun için boşuna uzmeuzmelutfen

Selam kızlar ben üniversite hastanesine gidiyorum normalde bana ne kan hapı ne başka bir vitamin verdiler epeydir kan değerlerime de bakmıyolar bgn sağlık ocağına gittim kendim istedim kan tahlili kan değerlerim çok düşmüş ayrıca b12 vitaminim de düşmüş yarı yarıya nerdeyse doktor kan ilacını verdi b12 daha çıkmamıştı haftaya gel dedi inşlah bi sıkıntı olmaz bide hemşire decavit diye bir vitamin verdi siz neler kullanıyorsunuz kendim gidip alayım bari

Decavit, demir hapı ve d vitamini kullanıyoruz 3.aydan beri. Burada ki çoğu da kullanıyor nasıl vermemişler size. Direk gidin sorun dr.unuza.

Decavit, demir hapı ve d vitamini kullanıyoruz 3.aydan beri. Burada ki çoğu da kullanıyor nasıl vermemişler size. Direk gidin sorun dr.unuza.
Ztn sağlık ocağındaki doktorum da hemşirem de onlar vermiyor keşke daha önce gelseydin dedi çoğu kadın kan hapını kullanmadığından bebekleri anemik doğuyormuş işte bide üniversite hastanesi olacak illa para verip özele gitmemiz mi lazım ya biz hamile değiliz sanki bizi niye önemsemiyorlar sa okdr git gel yapıyorum sonuç vermeye bile kaç saat bekliyorum ama boşa işte bi kan hapı bile yazmadılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…