2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Babylicious bizde iyiyiz canım çok şükür bizim de çarşamba vardı randevumuz. Resmini atmıştım görmüşsündür. Esniyordu sevdiğim onu izlemeye öyle bir daldım ki doktor boyu kilosu iyi rahim ağzın normal dedi. Hiç sormadım kaç gr. Kaç cm. Diye. Yüzünü hep sakladı hiç göstermedi.
Ben de en son 2 ay önce tartılmıştım 53 tüm. 1 kilo almıştım. Şimdi aynı tartiya tekrar çıktım başka tartiya güvenmiyordum. Birden 60 yazdı.
Bayılacaktım başım döndü.
7 kilo ne demek. Doktorum normal falan dedi ama almışım bir kere 7 kilo..
Boyum uzun 175 boyum var gerçektende farkedemedimm o kadar aldigimi ben 1. 2 fazla çıkar saniyordum.neyse sağlıklı olsunda yavrum önemli değil..

Korkulacak bir şey yok canım sadece dikkatli olun takip altında tutun. Benim doktorum hiç sorun etmedi mesela büyüme yaptığı takdirde riskli bir durum olabilirmiş

Canım kaç mm ? Bizim kendi doktorumuz önemli değil dedi. Zaten sınırı 10 mm imiş. Bilmiyorum yinede bende takip edilsin istiyorum.

Bizim ki 5,3 mm çıktı. İnternette okuduğum kadarıyla genelde erkek bebeklerde daha sık görülürmüş ve geçermiş . korkuyorum bnde bişi çıkarsa die.

Bizimde dün kontrolümüz vardı ve çokgüzel geçti .650 gr ve 28 cm olmuş oğluşum..23+4 haftalığız.AMa dinleniceksin dedi doktor.Suyum biraz fazla çıkmıştı.28.haftadan itibaren izne ayrılacaksın rapor vericem sana dedi

Bizim ki 5,3 mm çıktı. İnternette okuduğum kadarıyla genelde erkek bebeklerde daha sık görülürmüş ve geçermiş . korkuyorum bnde bişi çıkarsa die.

aynen doktorumuz da öyle dedi erkek bebeklerde sık görülürmüş bak daha sınıra çok var sen bir iki hafta sonra kontrole git ölçtür ilerleme olursa o zaman endişelenirsin şuan için hiç canını sıkma.. Allah sağlık sihhat versin minik oğullarımıza.

Etiketi daha yeni gördüm kusura bakma canım :)

Ayrıntılıyı devlet hastanesin de olduk ben hiç bir şey görmedim sonra kendi doktorumuza gittik şuanlık beklemedeyiz iyiyiz şükür. Bu bebeği önden giden annelere hayranım bizim günü gününe nerdeyse ne yesem acaba kendim 5 6 kilo aldım ama zaten baya zayıftım ve sadece göbeğim çıktı..

4 hata sonra gel dedi doktorum. inşallah ilerleme yapmaz bebişlerimizde. :) amiiinnn canımm

Arkadaşla az önce ayrıntılı ultrosonda bebeğimin bir böbreğinde genişleme olduğu söylendi 7mm mis kalbine de bakamadi yüz ustu durduğu için canım sıkıldı biraz ayni durumu yasayanlar varmı lütfen cevaplarmisiniz

ben de 20+2 de gitmiştim 400 gr boyunu söylemedi.sağlıklı dedi çok şükür 2 kg aldım 65 kg. oldum ben de çok net hissediyorum artık karnımı oynatıyor kızımda hiç böylke hissetmedim sakındi o. karnım oldukça buyuk tekmeleri arada aşağıda hissediyorum mesanaye denk geliyor herhalde tuvaletım varmış gibi hissediyorum. sağlık sorunum yok şimdilik şükürler olsun ama sankı ellerim karbonhidrat fazla kaçınca şişiyor gibi o yüzden dikkat etmem lazım.kaşınma çatlama olmadı henüz göğüsler çok buyudu ucunda süt birikintileri oluyor. hamilelikte oluşan linea nigra denilen siyah çizgi çıkmaya başladı göbeğimde. daha önceden lazer epilasyon olmuştum ama kıllar yıne hortladı. saçımda 3 tel beyaz çıktı ilki ilk hamileliğimde olmuştu 5 sene önce yas 32 çok yazdım .

Korkulacak bir şey yok canım sadece dikkatli olun takip altında tutun. Benim doktorum hiç sorun etmedi mesela büyüme yaptığı takdirde riskli bir durum olabilirmiş
benımkı perınatoloktu yok zeka gerılıgı yok bılmem ne sonra da bakalım bısy de olmayabılır duzelebılır de falan en kotu tabloyu cızdı.sagol canım ıcımı ferahlattın

Benim ilk bebeğim pıhtılaşma falan yoktu
Şimdi bunda var kullanıyorum iğne aspirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…