- 7 Ağustos 2011
- 600
- 884
- 303
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #21.961
Yumuşak oluşu oyun alanı olması açısından çok uygun ama tüm zemini plastikle kaplamak fikri bana sağlıklı gelmiyor.ben altı plastik çocuk halılarından da hoşlanmıyorum antiallerjik adı altında satıyolar ama plastiği pazarlama stratejisi olduğunu düşünüyorum.en güzeli pamuklu makinada yıkanan halılar bence.ben kızımın odasında onlardan kullanıyorumEki Görüntüle 2112337 kızlar çocuk odasına halı almak yerine böyle tatami döşemek istiyorum nasıl olur Sizce üstü rakamlı hayvanli olanları falanda var
Maşallah tombula... Bebeğin iri olması hep iyi bir şeymiş gibi geliyor bana sanki daha dayanıklı olacaklarmiş gibi. Kaç haftalık hamilesinMerhaba anneler bizde detayli ultrasonu yaptirdik cok sukur iyi hic bir skntimiz yok. Bugun doktorumuza kontrole geldik 718 gr ckti prensesimiz biraz önde gidiyor ama sknti olmaz dedi
Yüzeyi kir yada bakteri tutar mı bilemedim canımEki Görüntüle 2112337 kızlar çocuk odasına halı almak yerine böyle tatami döşemek istiyorum nasıl olur Sizce üstü rakamlı hayvanli olanları falanda var
korkma canım kordon bebek hareket ettikçe yer değiştirir gözün aydın olsun atlattın sendeAnnelerrrDün detaylı ultrasonumuz vardı, çok şükür herşey yolunda görünüyor. Kızımızı da gördük Gözlerim doldu görünce kendimi tuttum ağlamamak için. Yalnız kordon boynunun tam arkasındaydı o tedirgin etti beni biraz. Çeken kişi tedirgin olmayın suyun içinde olduğu için rahat duruyor kordonu dedi ama yine de tedirginlik yaşadım. Bugün kendi doktoruma sonuçlarımı götüreceğim, kordonu da söyleyeceğim, kontrol eder belki bugün.
maşallah bebişine canım kalple ilgili de inşallah ciddi değildir doktorun gerekli açıklamayı yapmış zaten sağlıcakla doğsun inşallah bebişlerimizKızlar biz de dün detaylıya girdik oğlum iyi şükürler. Oldun Ali ipek e gittik.eşim annem kardeşime geldi doktor sıkıntı etmedi. 20 dakika baktı herşeyini tek tek anlattı gözün.beynin içini bile anlattı.bebişim arada kolunu ayağını hareket ettirdi .uyuyordu.herşeyini gördük .cd ve resim de verdi. Kalpte hafif parlaklık ve çok nadir görülen persistan sağ umblikal ven var dedi. Kalple ilgili sorun olabilirama kalpte birsey yok dedi.internetten bakıp kafanı .karıştırma dedi. Çok kendinden emin güzel konuştu. İnternet çok olumsuz da yorum yapıyor Allaha emanet zaten bebişlerimiz çok fazla sıkıntı etmeyelim.dualarla büyüyecekler inş
bende düşünmüştüm oğlumun odasına ama vazgeçtim sonra, zamanla oyun oynarken filan parcalanıyor temizlemesi de sıkıntı. Oğlumun odasında kapalı küçük bi balkonum var kiler olarak kullanıyorum bi kaç seneye orayı oyun alanı yapmayı düşünüyorum ve o zaman bunlardan yaptırıcam.Eki Görüntüle 2112337 kızlar çocuk odasına halı almak yerine böyle tatami döşemek istiyorum nasıl olur Sizce üstü rakamlı hayvanli olanları falanda var
Teşekkür ederim canımkorkma canım kordon bebek hareket ettikçe yer değiştirir gözün aydın olsun atlattın sende
Bilmem mi :) annelik yarı delilik diye bosuna dememişler en ufak bişey bile gözümüzü korkutuyor :)Teşekkür ederim canımDediğin gibi, inşallah bugün baktığımızda kordonun yeri değişmiştir. İnsanın içine hemen kurt düşüveriyor.
Çok renkli olur sanki çocuk odaları için uygun olabilir ama bebek odası için daha soft renklerde halılar daha uygun olur benceEki Görüntüle 2112337 kızlar çocuk odasına halı almak yerine böyle tatami döşemek istiyorum nasıl olur Sizce üstü rakamlı hayvanli olanları falanda var
Eki Görüntüle 2112337 kızlar çocuk odasına halı almak yerine böyle tatami döşemek istiyorum nasıl olur Sizce üstü rakamlı hayvanli olanları falanda var
İnşAllah güzel haberlerle dönmeyi nadip eder yüce Rabb'im cnm❣AMİNNNN❣ doktorunada söyle 2 damla kanı bakalım ne dicek inşAllah elinden bulaşmıştır2.30 ta detaylı ultrasona giriyoruz. Dualarınıza talibim canlar, sabah 2 damla kırmızı kan vardı iç çamaşırımda devamı gelmedi. İgnemi yaparken karnım kanamıştı inşallah elime bulaşıp orda falan bulaşmıştır. Çok endişeliyiz
İnşallah hayırlı haberlerle gelinİnşAllah güzel haberlerle dönmeyi nadip eder yüce Rabb'im cnm❣AMİNNNN❣ doktorunada söyle 2 damla kanı bakalım ne dicek inşAllah elinden bulaşmıştır
Kızlar ben de dr dan geldim şimdi karnımda birkaç gündür sertleşme oluyordu.22 haftadayım erken ama nst bağlayalım dedi dr bi tane sancı çıktı nst deserum taktırıp yeniden nst bağlanman gerek dedi,burası tıp merkezi cumartesi öğlene kadar çalıştıkları ve dr olmayacağı için başka hastaneye başvurmamı önerdi. İnşallah doğum sancısı değildir
Allah korusun inşAllah degildir. Allah'ım zamanı gelince sağsalim kucagına nasip etsin inşAllah.AMİNNNNN❣Kızlar ben de dr dan geldim şimdi karnımda birkaç gündür sertleşme oluyordu.22 haftadayım erken ama nst bağlayalım dedi dr bi tane sancı çıktı nst deserum taktırıp yeniden nst bağlanman gerek dedi,burası tıp merkezi cumartesi öğlene kadar çalıştıkları ve dr olmayacağı için başka hastaneye başvurmamı önerdi. İnşallah doğum sancısı değildir
İnşallah canım öyle yapıcamAllah alla neden öyle olmus ki 1 tane sanci bişey değildir insaAllah canm sen korkma devlet hastanesinin aciline bi git bakalm ne dicekler
Kızlar biz de dün detaylıya girdik oğlum iyi şükürler. Oldun Ali ipek e gittik.eşim annem kardeşime geldi doktor sıkıntı etmedi. 20 dakika baktı herşeyini tek tek anlattı gözün.beynin içini bile anlattı.bebişim arada kolunu ayağını hareket ettirdi .uyuyordu.herşeyini gördük .cd ve resim de verdi. Kalpte hafif parlaklık ve çok nadir görülen persistan sağ umblikal ven var dedi. Kalple ilgili sorun olabilirama kalpte birsey yok dedi.internetten bakıp kafanı .karıştırma dedi. Çok kendinden emin güzel konuştu. İnternet çok olumsuz da yorum yapıyor Allaha emanet zaten bebişlerimiz çok fazla sıkıntı etmeyelim.dualarla büyüyecekler inş
Amin inşallahAllah korusun inşAllah degildir. Allah'ım zamanı gelince sağsalim kucagına nasip etsin inşAllah.AMİNNNNN❣
İnşallah önemli birşey değildir canım. Benim arkadaşımda 30.haftasından beri hep doğum sancısı çıkıyordu nst'de. Ama normal haftasında doğuma girdi. İnşallah önemsizdir canım Allah zamanlı doğumlar nasip etsin hepimize.Kızlar ben de dr dan geldim şimdi karnımda birkaç gündür sertleşme oluyordu.22 haftadayım erken ama nst bağlayalım dedi dr bi tane sancı çıktı nst deserum taktırıp yeniden nst bağlanman gerek dedi,burası tıp merkezi cumartesi öğlene kadar çalıştıkları ve dr olmayacağı için başka hastaneye başvurmamı önerdi. İnşallah doğum sancısı değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?