2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canim sen neden pihtilasma olabilecegini düşündün kendinde kaçırdım orayi
Plesentamda oluşan çentik yüzünden canım, kan yavaş gidiyormuş bebeğe ilk bebeğimde de olmuştu 25 haftadan sonra düzelmişti şimdi yine var. Böyle söylediğim zaman bi kaç kişiden acaba pıhtılaşma mı var tepkisini duyunca zihnime kazıdım resmen olabilir mi diye... dr a sormuştum ve kızmıştı bana çok araştırıyorum diye eğer pıhtılaşma olsaydı canlı doğum yapamazdın dedi çok şükür oğlum sağlıkla doğdu, kaybım da yok ama ne bileyim bi kere aklıma düştü bi de cevremde o kadar çok var ki pıhtılaşma sorunu silip atamıyorum kafamdan

canım bendede tek taraflı akım kaybı varmış..Bugün devletteki doktorum söyledi.. Sürekli araştırıp duruyorum ama bilemedim ne yapsam.. Konu mu açsam belki bilen vardır.. Her hafta gidiyorum doktora artık bende sıkıldım.. ayda bir gidebilsem keşke yada en azından 15 günde bir çağırsalar..

Sürekli coraspin almak istiyorum günde 2 ye mi çıkarsam acaba

İki çok gelmez mi canım ya kan sulandırıcı bir de ne bileyim Allah korusun ben bi tane alayım filan dedim ama cesaret edemedim sende doktora danış ama zaten hali hazırda kan sulandırıcı kullanıyorsun tek taraflı olması da bi nevi iyi en azından daha çabuk düzelme ihtimali var oğlumda da önce iki taraflıydı sonra tek taraflı olup sonra tamamen kaybolmuştu. Bakalım bunda nasıl olacak

canım çentik demedi işte diastolik akım kaybı dedi o benim kafamı kurcaladı acaba çentik yüksek mi oluyor yoksa çentikten farklı bir durum mu? Tam doktorumdan vazgeçecek zamandı yani.. Herşey ust uste geliyor zaten böyle.. Ben 2 ozel hastaneden hem medical park hemde Florence Nightingale hastanesinden randevu aldım.. Bakalım hangisi daha iyiyse oraya devam edeceğim.

Bu arada bende sürekli kontrole gidiyorum çok sıkıldım bu durumdan kafam rahat bi şekilde ayda bir gelecek olan randevuyu beklemek istiyorum artık
Canim rahat olsana biraz çok kafaya taktin endiselenmekte haklısın ama elimizden gelen herseyi yapıyoruz öyle düşün içini ferahlatmaya çalış. Ben hiç kötü bişey hissetmiyorum seninle ilgili iyi olacak inşallah hersey sorunsuz kucağına alacaksın bebisini bak göreceksin. Sonra da ay ne çok dert etmişim diyeceksin

Anladim canim sen kafana takma tabiki ama pihtilasma olsa da canli dogum olabilir doktorun ya kestirip atmak istemis ya seni rahatlatmak istemis.hem tipta imkansiz diye bisi yoktur:) yukarda bi arkadas ornek verms sanrm ilk gebeligi saglikli olmus ikincide ortaya cikmis.benim ablamin da ayni sekildeydi ilkinde mukemmel sorunsuz bir gebelik gecirdi.ikinci onuncu haftada fln kalbi durdu test yaptirdi.hem de homozigotmus ben heterezigotken iki dusuk yasadim:))) centik mevzusunun bununla alakasi var midir bilemem ama bu saatten snra test de yaptiramayacagin icin en fazla aspirin kullanirsin o yeter de artar bence kani sulandirmak icin

keşke durumu netleştirene kadar devam etseydin kuzum

inşallah öyle olur canım ben normalde aşırı pimpirikliyimdir bu sefer öyle olmycam çok rahat olucam vs derken büyük konuşmuşum yine aynı durum çıktı geldi başıma yeter ki sağlıklı doğsunlar başka hiç bişey istemiyorum

arkadaşında ikincide kaybı olmuş bu üçüncü gebeliğiymiş kuzum çok zor rabbim kimseye yaşatmasın inşallah bende ki basit bişeydir dr dan ısrarla istiycem kan sulandırıcıyı alakası yoksa bile versin yoksa 9ay dolana kadar tırlatırım düşünmekten...

Allah herkese bu yolda sağlık sıhhat versin. Gebe kalması ayrı zor, gebeliği devam ettirmek ayrı zor, doğurmak ve büyütmek başka türlü zor...

Canım pihtilasmanin türleri var heterozigot önemli değil doktorlar basit düzey görüyor homozigot olunca tehlikeli oluyor bunların da dereceleri var.seninki yüksek düzey değildir o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…