2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Canım anladığım kadarıyla böbrek kanalında genişleme değil mi? Benim kızım 5 yaşında. Doğduktan sonra genişleme olduğunu öğrenmiştik biz de. 1 yaşına kadar kendi kendine düzeldi çok şükür. Hiç korkma takip gerektiriyor ve düzeliyor sonunda. Kimininki doğduktan hemen sonra da düzelebiliyormuş. Tek dikkat edilmesi gereken hijyen, çünkü çok sık idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorlar. Korkulacak birşey olmadığını söyleyebilirim. Kafanıza takmayın bence.

günaydın kızlar ben dün akşam kusmaktan öldüm bittim ilk aylarda hiç böyle olmamıştı herkes ilk ay yaşar bende ortalarına gelmişim ve şimdi yaşıyorum ne kadar zormuş
Evet ya benim ilk zamanlar vardı 13te bitti çok şükür.her şey mi kötü kokar eşim bile çok kkötü kokuyordu inşallah koku da böyle değilsindir :/

bence tekrar sor doktoruna benim başıma gelmedi öyle birşey

Günaydın kizlar biz dun bebek arabamizi aldik prego laon olanini tercih ettik:) oda takimini 1 yasindan sonra yapmayi dusunuyorum o yuzden bana onerebileceginiz park yatak markalari var mi? Ve park yatak mi mantikli besik mi?

Hayırlı olsun güle güle kullansın bebeğin kesinlikle park yatak öneriyorum kızımda mobilya beşik aldık 8 ayından sonra kullanamadım uzun atlama yapmaya çalışıyordu sürekli :)güvenli değildi kraft marka kullanıyoruz park beşigi bu bebeğime hangisini alırım bilmiyorum bir tavsiyem daha var park beşigi büyük ebat olanını al 4 yaşına kadar rahat rahat yatar

Evet canim 20 haftadan sonra boyle oldu gelisim geriligi oluyomus heralde su az olunca duydum korktum sende bi sorun olmadi insallah?

Aslında özeldeki doktor az dedi devlet normal demişti ama azdı ultrasonda belli oluyordu 3 gün sabah akşam bir bardak iç sonra her akşam yatarken 1 bardak iç inş faydasını görürsün sıkıntı olmadı. Şükür

Annelerrr Dün detaylı ultrasonumuz vardı, çok şükür herşey yolunda görünüyor. Kızımızı da gördük Gözlerim doldu görünce kendimi tuttum ağlamamak için. Yalnız kordon boynunun tam arkasındaydı o tedirgin etti beni biraz. Çeken kişi tedirgin olmayın suyun içinde olduğu için rahat duruyor kordonu dedi ama yine de tedirginlik yaşadım. Bugün kendi doktoruma sonuçlarımı götüreceğim, kordonu da söyleyeceğim, kontrol eder belki bugün.

Kızlar biz de dün detaylıya girdik oğlum iyi şükürler. Oldun Ali ipek e gittik.eşim annem kardeşime geldi doktor sıkıntı etmedi. 20 dakika baktı herşeyini tek tek anlattı gözün.beynin içini bile anlattı.bebişim arada kolunu ayağını hareket ettirdi .uyuyordu.herşeyini gördük .cd ve resim de verdi. Kalpte hafif parlaklık ve çok nadir görülen persistan sağ umblikal ven var dedi. Kalple ilgili sorun olabilirama kalpte birsey yok dedi.internetten bakıp kafanı .karıştırma dedi. Çok kendinden emin güzel konuştu. İnternet çok olumsuz da yorum yapıyor Allaha emanet zaten bebişlerimiz çok fazla sıkıntı etmeyelim.dualarla büyüyecekler inş

Cok tesekkur ederim canim insallah Saglikla kavusalim yavrularimiza:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…