- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #21.941
Eki Görüntüle 2112246 Eki Görüntüle 2112247 Eki Görüntüle 2112248 Eki Görüntüle 2112249
Kızlar bakın neler sipariş ettim bebişime.. Nasıl sizce? Kısa kollu 0-3 ay diğerleri 3-6 aylık 1 i zaten yenidoğan..Çok tatlı değiller mi
Çok güzel hepsi güle güle giysin inşallahEki Görüntüle 2112246 Eki Görüntüle 2112247 Eki Görüntüle 2112248 Eki Görüntüle 2112249
Kızlar bakın neler sipariş ettim bebişime.. Nasıl sizce? Kısa kollu 0-3 ay diğerleri 3-6 aylık 1 i zaten yenidoğan..Çok tatlı değiller mi
Arkadaşla az önce ayrıntılı ultrosonda bebeğimin bir böbreğinde genişleme olduğu söylendi 7mm mis kalbine de bakamadi yüz ustu durduğu için canım sıkıldı biraz ayni durumu yasayanlar varmı lütfen cevaplarmisiniz
Evet ya benim ilk zamanlar vardı 13te bitti çok şükür.her şey mi kötü kokar eşim bile çok kkötü kokuyordu inşallah koku da böyle değilsindir :/günaydın kızlar ben dün akşam kusmaktan öldüm bittim ilk aylarda hiç böyle olmamıştı herkes ilk ay yaşar bende ortalarına gelmişim ve şimdi yaşıyorum ne kadar zormuş
maalesef her kokuyu çekiyorum eşim banaav köpekleri gibi ne kokluyorsun diyorEvet ya benim ilk zamanlar vardı 13te bitti çok şükür.her şey mi kötü kokar eşim bile çok kkötü kokuyordu inşallah koku da böyle değilsindir :/
bence tekrar sor doktoruna benim başıma gelmedi öyle birşeyKızlar az önce lavaboda afedersiniz hafif sulu çok açık pembemsi alıntım geldi.bebegim hareket de ediyor ağrım sızım yok.2 hafta öncede olmustu
doktor sorun yok demişti.boyle şeyler yaşayan var mı.doktora gitmicem bu sefer artık
Günaydın kizlarbiz dun bebek arabamizi aldik prego laon olanini tercih ettik:) oda takimini 1 yasindan sonra yapmayi dusunuyorum o yuzden bana onerebileceginiz park yatak markalari var mi? Ve park yatak mi mantikli besik mi?
Evet canim 20 haftadan sonra boyle oldu gelisim geriligi oluyomus heralde su az olunca duydum korktum sende bi sorun olmadi insallah?
Cok tesekkur ederim canim insallah Saglikla kavusalim yavrularimiza:)Aslında özeldeki doktor az dedi devlet normal demişti ama azdı ultrasonda belli oluyordu 3 gün sabah akşam bir bardak iç sonra her akşam yatarken 1 bardak iç inş faydasını görürsün sıkıntı olmadı. Şükür
Bana biraz kreşleri hatırlattıEki Görüntüle 2112337 kızlar çocuk odasına halı almak yerine böyle tatami döşemek istiyorum nasıl olur Sizce üstü rakamlı hayvanli olanları falanda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?