- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #23.121
Bebeğin hareketleri dışarıdan hafif fark ediliyor. Elini koyunca tekme anına denk gelirse hissediliyor. Ben eşimi büyülenir falan diye hayal etmiştim. Adam baya bildiğiniz korktu yamanyakmı ne
Bi bilsem niye korktu ayy annecim o ne yaptı dahada yaklaşmıyorAyyy walami canim neden korktu)))aynen bizim pasada artik disardan gosteriyor hareketlerini
Progestan aliyorm ben de.bahsettigin agrilar burda bir çok arkadasta var ve tabi bende de.ilk baslarda korktuk sorduk birbirimize fln ama sonra normal oldugunu, uzun sureli ve cok agrili olursa sknti olabilecegni fln ogrendik.bende bayadir var bahsettigin sekilde kasilmalar.dikkatli ol yine de ama cok kafana takip stres yapma kendine canim
Benimde genellikle sağ tarafımda toplanıyor resmen karnım o tarafa doğru şişiyor.. bebeğim elimin altında oluyor sanki sonra gevşiyor o anda ağrı yada sancı olmuyor.. doktoruma söyledim gerçek Doğum sancıları başladığı an devam eder dedi hepsi bu
Benim de oluyor canım,bu aylarda normal. Tabi çok sık oluyorsa ve ağrılı oluyorsa o zaman en yakın doktora görünmekte fayda var. Ama gün içinde nadiren oluyorsa ve gerilme anında ağrı sancı olmuyorsa endiselenme. Magnezyum takviyesi alabilirsin ya da sade soda icebilirsin. Braxton hicks kasılmaları diye aratırsan bir sürü sonuç çıkar internette. Hiç stres olma , takip et kendini.Bebeği kasılan var mı ? Varsa doktorunuz ne tavsiye etti ? Şuan doktoruma görünemiyorum galiba bebeğimde kasılma oluyor tam emin değilim ne yapacağımı bilmiyorum
Cok gecmis olsun canim insallah bir daha tekrarlamazMerhaba kızlar kasılmadan bahsetmişsiniz ,dün geceyi hastanede acilde geçirdim ben. Kasılmalarım başlamıştı elimin altında bebeğim toplanıyor sanki böyle elini ayağını diriyor gibi geliyodu 1-2 dakka sonra yavaş yavaş geçiyordu saat 12 civarı hissetmeye başladım ve zaman geçtikçe 4 dakkikada bir olmaya ve düzenli olmaya başldı aynı zamanda kasılma başladıkça boğazım düğümleniyo gibi oluyordu saat 8 gibi gittik acile ve gerçek kasılma olduğu anlaşıldı hemen idrar kan testleri yapıldı alttan muayene yapıldı çok şükür açılma falan başlamamıştı hemen serum bağladılar meğersem idrar yolu enfeksiyonu geçiriyormuşum o sebep oluyormuş hemen antibiyotiğe başladık gece boyu devam etti kasılmalar çok şükür şimdi geçti
Yani hafife almayın kasılmaları bence gidip görünün doktorunuza...
Bu adamlar bi garip :) benim esimde oglanin hareketleri unutmus belli ki gecen elini koydugunda bizim ki tekmeleyince adam şok oldu, noldu dedim o neydi öyle dedi e bebek işte dedim kimbilir içerden nasıl bir histir o falan diye geri çekildi hemen :) içerden nasıl mükemmel bir duygu bilmiyolar iyi ki anne olarak yaratılmışız :)Bi bilsem niye korktu ayy annecim o ne yaptı dahada yaklaşmıyor
güle güle sağlıkla kullansın canım.Kızlar dün oğluma cici kıyafetler aldım size de göstermek istedim. Defactoda inanılmaz indirim var bebek ürünlerinde. Kalitesi de benim hoşuma gitti. Resimdeki battaniyeyi 9.90 a aldım. 3lü kısa kollu badi15 ikili tulumlar 19
Canim doktora git icin rahat etsin. Gecenlerde ben de oyle olmustum gittim doktorum boyle durumda, hissetmediginiz durumda mutlaka gelin cunku siz hareketleriyle bebeginizi bilebilirsiniz o size cevap dedi. O cevabi alamazsaniz gelin hemen bakalim kalp atisi vs dedi.Kizlar ben son birkac gundur bebegimin hareketlerini ya hic hissetmiyorum yada cok az hissediyorum.. boynundaki kordonla alakasi olabilir mi tedirgin oluyorum cokkontrolumuze de 2 hafta var.
Sağol canım inşallahCok gecmis olsun canim insallah bir daha tekrarlamaz
Mobilya alacaksan bence erken değil biliyorsun hemen teslim diyip iki ay sonra getiriyorlar. Ben aldım şimdiden ama uyku setidir süsü pusu halısı zamanla tamamlicam.Merhaba kızlar bebek odası hazırlamak için sizce erken mi siz neler yaptınız paylaşır mısınız
Taç takılır aslında ya görmüştüm öyle bir iki foto. düz renk salın ustune güzel gorunuyorduAyy sorma o ikinci taktigini ben de cozemedimozel almis herhalde.ilki modelli bone iste onlardan satiliyor.ama ikincisi cicekli falan degisik bisi normal şala diktirip takma seklini mi degisik yapti anlamadim.tac takamicaz bari bunu yapayim demis sanirim
Aksam doktoruma yazdim canim, 1 fincan sekerli kahve icin 1 saat kadar bekleyin hissetmezseniz gelin bakalim dedi. Kahveyi ictim 15 20 dk sonra pit pit etmeye basladi kasigima dogru :)Canim doktora git icin rahat etsin. Gecenlerde ben de oyle olmustum gittim doktorum boyle durumda, hissetmediginiz durumda mutlaka gelin cunku siz hareketleriyle bebeginizi bilebilirsiniz o size cevap dedi. O cevabi alamazsaniz gelin hemen bakalim kalp atisi vs dedi.
Ben o hareketler için nasıl gün saydım bilse ruhsuz işteBu adamlar bi garip :) benim esimde oglanin hareketleri unutmus belli ki gecen elini koydugunda bizim ki tekmeleyince adam şok oldu, noldu dedim o neydi öyle dedi e bebek işte dedim kimbilir içerden nasıl bir histir o falan diye geri çekildi hemen :) içerden nasıl mükemmel bir duygu bilmiyolar iyi ki anne olarak yaratılmışız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?