- 16 Kasım 2011
- 2.035
- 3.431
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #23.161
Ya canım bu çikolata karı-koca-çocuk hepsine veriliyor değil mi?
Bende çikolata ve kokulu taş düşündüm.. İkisinden de aynı adet alacaktım, şimdi aklıma geldi.. Herhalde çocuklara, adamlara alma diyecek halimiz yok.. Dolayısıyla çikolata sayısı fazla olmalı..
Benim eşimde 10yıldır çalışıyor, her arkadaşının çocuklarını görmeye hastaneye gitmiş, evlerine gitmiş.. Öyle hastanelerde dediklerin olmadı hiç diyor.. Hoş bende iki tanesine şahit oldum, cidden hiçbirşey yoktu.. Böyle görmeyince ikna da edemiyorsun adamları.. Neyse ki elimizde paramız varda alıyoruz..
ben de haftasonu baktım ama unutmuşum içine giydircem üzerine ne giydiricem ne almalıyım bilemedim h&M den 2li uzun kollu zıbın ve alt-üst yine uzun kollu takıma 80 tl verdim internetten bakıcam daha uygun olur internet boy da 56 cm 0-3 ay diye bişi yoktu ya 0-1 ay var ya 1-2 ay.. 0-1 50 cm gösteriyordu bend e 1-2 ay 56 cm aldımAldıklarım kampanyalı olduğu için bulabildiğim bedenleri aldım. Kısa kollu badiler 3-6 ay, beyaz takım e bebekten 1ay, bir alt üst takımda lcw den aldım 0-3 ay aldıklarımın hepsi bu. Hastane çıkısı bir tane alıcam bir tane internetten fiyonklu olanlardan sipariş edicem, 1 takım hastane hediye edicek.benim ikinci cocugum ama bende kaçtane 0-3 almalıyım bilemiyorum
E bebek te bgn bezler indirime giriyor sizce hangisinden almalıyım
Kızlar yaz annesi olacağız inşlh ve sıcaklarda nasıl giydirmek lazım neler aldınız ben daha hiç birşey almadım sıfır yada yarım kol la yenidoğan üşürmü diyorum uzun kolda sıcak olursa isilik olur siz ne tarz şeyler aldınız
Kızlar dün oğluma cici kıyafetler aldım size de göstermek istedim. Defactoda inanılmaz indirim var bebek ürünlerinde. Kalitesi de benim hoşuma gitti. Resimdeki battaniyeyi 9.90 a aldım. 3lü kısa kollu badi15 ikili tulumlar 19
Benim de oluyor canım,bu aylarda normal. Tabi çok sık oluyorsa ve ağrılı oluyorsa o zaman en yakın doktora görünmekte fayda var. Ama gün içinde nadiren oluyorsa ve gerilme anında ağrı sancı olmuyorsa endiselenme. Magnezyum takviyesi alabilirsin ya da sade soda icebilirsin. Braxton hicks kasılmaları diye aratırsan bir sürü sonuç çıkar internette. Hiç stres olma , takip et kendini.
Ya kızlar gün içinde sizde uyuyo musunuz? Devamlı uykum var tüm günü yatakta geçirebilirim ki geçen haftanın çoğunu öyle geçirdim. Hiç iyi bi şey değil ama hep yatmak istiyorum. Çalışan arkadaşlar gerçekten sizi tebrik ediyorum.
Kızlar istanbul anadolu yakasında olanlar var mı? Detaylı ultrasonu hangi hastanede ne kadar yaptırdınız acaba kardeşim için soruyorum da
Bana hamilelik hiç uyku yapmadı.cunku normalde de uykuyu severim.calisiyorum ve kışın ozdllikle en geç 11 de yatarım geceleri.simdi bazen 10da yattığım oluyor ya da eşimle film izlerken hep uyuya kalıyorum .1saat daha erken uyumak istiyorum sadece ama ekstra uyku olmadı.Ya kızlar gün içinde sizde uyuyo musunuz? Devamlı uykum var tüm günü yatakta geçirebilirim ki geçen haftanın çoğunu öyle geçirdim. Hiç iyi bi şey değil ama hep yatmak istiyorum. Çalışan arkadaşlar gerçekten sizi tebrik ediyorum.
Ya kızlar gün içinde sizde uyuyo musunuz? Devamlı uykum var tüm günü yatakta geçirebilirim ki geçen haftanın çoğunu öyle geçirdim. Hiç iyi bi şey değil ama hep yatmak istiyorum. Çalışan arkadaşlar gerçekten sizi tebrik ediyorum.
Gün içinde bende uyuyamıyorum. İş yüzünden sabah 7.30 ta uyanıyorum. 8.30 mesai başlıyor akşam 6 da evde oluyorum. Sonrası bana ait, yemeği ya annem bırakır. Ya da isten gelince esim hazırlar yoksa yemesemde aklıma gelmezValla uyumaya fırsat olmuyor gerçekten. Sabah 6:30 da kalk işe gel akşam 7 de evde ol yemek ile uğraş duş al derken 9 da ancak oturuyorum. 2 saat oturup yatıyorum.
Ahhh gün içinde uyumakYa kızlar gün içinde sizde uyuyo musunuz? Devamlı uykum var tüm günü yatakta geçirebilirim ki geçen haftanın çoğunu öyle geçirdim. Hiç iyi bi şey değil ama hep yatmak istiyorum. Çalışan arkadaşlar gerçekten sizi tebrik ediyorum.
benimde sürekli uykum var.Ya kızlar gün içinde sizde uyuyo musunuz? Devamlı uykum var tüm günü yatakta geçirebilirim ki geçen haftanın çoğunu öyle geçirdim. Hiç iyi bi şey değil ama hep yatmak istiyorum. Çalışan arkadaşlar gerçekten sizi tebrik ediyorum.
ayneeeeeenValla uyumaya fırsat olmuyor gerçekten. Sabah 6:30 da kalk işe gel akşam 7 de evde ol yemek ile uğraş duş al derken 9 da ancak oturuyorum. 2 saat oturup yatıyorum.
Kaç haftaliksin canım o da etkili hareket hissetmede. Eğer ayakta çok duruyorsan hissedemeyebilirsin,tatlı biseyler yeyip sırt üstü uzanmayi dene, eğer gerçekten uzun süre hissetmezsen de görün bence doktora. İnşallah önemli bişey yoktur,sadece senin evhamindirSık ve ağrılı değil çok şükür beni endişelendiren tek şey hareketlerinin azalması ama aynı zaman da bir haftadır çok yoğunum yorgunum hiç olmadığım kadar ondan da olabilir diye düşünüyorum. Sabahtan beri hiç hareket etmedi normal mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?