2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

yiyecek ikramlarını kişiye; hediye ikramlarını aileye yaparsın canım. öbür türlü karı-koca-çocuk herkese hediye verilmez çok maliyetli olur bir eve bir hatıra yeter.

ben de haftasonu baktım ama unutmuşum içine giydircem üzerine ne giydiricem ne almalıyım bilemedim h&M den 2li uzun kollu zıbın ve alt-üst yine uzun kollu takıma 80 tl verdim internetten bakıcam daha uygun olur internet boy da 56 cm 0-3 ay diye bişi yoktu ya 0-1 ay var ya 1-2 ay.. 0-1 50 cm gösteriyordu bend e 1-2 ay 56 cm aldım

bence ilk ay yine çok sıcak olmaz ve yenidoğan bebeklerin vücut ısısı düşük oluyor bu yüzden ilk ay için uzun kollu zıbın alacağım sonraki aylar için kolsuz ya da yarım kol çıtçıtlılar duruma göre de üzeri için tshirt ya da uzun kol yine giydirirlebilir bizim ev kuzey cephe yazın da serin oluyor. dibimizde orman var onun etkisiyle bahçe de esintili oluyor o yüzdne kestiremiyorum çok bişey almayıp zamanı geldikçe ihtiyaca göre almayı planlıyorum

sen bunları yazınca dün kazıklandığımı hissettim şimdi ( defactoda bebek kıyafeti olduğunu bilmiyordum

Sık ve ağrılı değil çok şükür beni endişelendiren tek şey hareketlerinin azalması ama aynı zaman da bir haftadır çok yoğunum yorgunum hiç olmadığım kadar ondan da olabilir diye düşünüyorum. Sabahtan beri hiç hareket etmedi normal mi bilmiyorum

ben çalışıyorum 3 yaşında oğlum var eve gidince oğlumla vakit geçirmek zorundayım ne kadar yorgun olsam da.. ve deli gibi uykusu olsa da hayatta uyumza onu uyutmak en az 1 saat sürüyor o sırada resmen işkence çekiyorum uykuya hasretim doğumdan sonra hepten hayalet gibi olacağım evin içinde ( benim için de uyu

Bana hamilelik hiç uyku yapmadı.cunku normalde de uykuyu severim.calisiyorum ve kışın ozdllikle en geç 11 de yatarım geceleri.simdi bazen 10da yattığım oluyor ya da eşimle film izlerken hep uyuya kalıyorum .1saat daha erken uyumak istiyorum sadece ama ekstra uyku olmadı.

Valla uyumaya fırsat olmuyor gerçekten. Sabah 6:30 da kalk işe gel akşam 7 de evde ol yemek ile uğraş duş al derken 9 da ancak oturuyorum. 2 saat oturup yatıyorum.

Valla uyumaya fırsat olmuyor gerçekten. Sabah 6:30 da kalk işe gel akşam 7 de evde ol yemek ile uğraş duş al derken 9 da ancak oturuyorum. 2 saat oturup yatıyorum.
Gün içinde bende uyuyamıyorum. İş yüzünden sabah 7.30 ta uyanıyorum. 8.30 mesai başlıyor akşam 6 da evde oluyorum. Sonrası bana ait, yemeği ya annem bırakır. Ya da isten gelince esim hazırlar yoksa yemesemde aklıma gelmez

ay çok şükür ben çalışmıyorum sıkıntıdan patlıyorum ama dün misafirliğe gittik akşama kadar otur otur saat 10 gibi ayaklarım şişmişti ilk defa hamileliğim boyunca.. Çalışsaydım acayip ödem olurdu ve tansiyonum çıkardı heralde preeklampsi kesinleşirdi

Herneyse kızlar nasılsınız bebişler nasıl? Ben acayip duygusalım bu günlerde ağlamak için yer arıyorum kalbim çok çabuk kırılıyor.. Bebişim hariç beni mutlu eden birşey yok.. Oda zırt pırt dolanıyor bir oraya bir buraya vuruyor.. dün çok güldüm hem alttan hem üstten öyle bir vuruyor ki sade onu izledim bir süre.. Şekerli şeyleri çok sevdi heralde

Ahhh gün içinde uyumak Elimde olsa uyurdum tabii , de uyuyamıyorum çalıştığım için

benimde sürekli uykum var.
ben de çalışıyorum. mecbur işe gelmek zorundayım. sabah 06.30 da kalkıyorum :/

Bir öyle uykusu iyu olurdu tabicalisan hamileler için güzel olurdu.
Beni hamilelikte en çok zorlayan mide ile ilgi problemler oldu hala da onlar .bir de bazen kabizligim onun dışında çok sukur iyiyim.bir de bugün karnım çok ağrıyor herhalde gazim var ondan usuttum falan diye düşünüyorum

Kaç haftaliksin canım o da etkili hareket hissetmede. Eğer ayakta çok duruyorsan hissedemeyebilirsin,tatlı biseyler yeyip sırt üstü uzanmayi dene, eğer gerçekten uzun süre hissetmezsen de görün bence doktora. İnşallah önemli bişey yoktur,sadece senin evhamindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…