2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
22hafta rutin kontrol olabilir.ben 21in sonunda gitmiştim bana şeker trsti için randevu vermişti ve tam kan tam idrar testi istemişti 24-25 haftalarda bunları istedi.
Devlet Hastanesi'ne gidersen yine sana gün verir şeker için tahlillerin de orda yaptırmış olursun

sizde maaşlar tam mı gösteriliyor sgk da? eğer düşük görünüyorsa bu yüzden düşük yatmış olabilir. eğer tam görünüyorsa da dediğin doğrudur ben hiç araştırmadım
Evet canım asgari değil, tam maaşımız üzerinden yatıyor sigortamızda. Az önce bir arkadaşta yazmış sanırım 3/2'si yatıyor diye. Bende öyle birşey biliyorum işte. Maaşının tamamının 4 aylığını vermiyorlar malesef :/

Sağol canım teşekkür ederim

Ay bende dün ölüyordum gaz sancısından.3 saat işyerinde çektim sancıyı.Eşim geldi beni almaya hastaneye gidelim dedi onu görünce sancım geçti gazım da geçti Oğluşum babasını özlemiş demekki.DOktora gittim yinede o da gaz sancısı dedi.ama ne kadar kötü birşeymiş ya gaz sancısı.Ne yürüyebildim ne oturabildim.

aynen çok kötü bunu ben 3.ye yaşıyorum hamile kalmadan önce iki kere yaşadım

Canım ben de mum düşünüyorum seninkinin fiyatı uygunmuş nereye sordun acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…