- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #23.661
22hafta rutin kontrol olabilir.ben 21in sonunda gitmiştim bana şeker trsti için randevu vermişti ve tam kan tam idrar testi istemişti 24-25 haftalarda bunları istedi.Kızlar eşimin işi gereği 2 aylığına annemin yanına gidicem istanbula şuan 22+4 oldum normalde martın 22 de randevum vardı oraya gidince de devlete giderim diye düşündüm o haftalarda nelere bakıyolar acaba
Evet canım asgari değil, tam maaşımız üzerinden yatıyor sigortamızda. Az önce bir arkadaşta yazmış sanırım 3/2'si yatıyor diye. Bende öyle birşey biliyorum işte. Maaşının tamamının 4 aylığını vermiyorlar malesef :/sizde maaşlar tam mı gösteriliyor sgk da? eğer düşük görünüyorsa bu yüzden düşük yatmış olabilir. eğer tam görünüyorsa da dediğin doğrudur ben hiç araştırmadım
Sağol canım teşekkür ederim22hafta rutin kontrol olabilir.ben 21in sonunda gitmiştim bana şeker trsti için randevu vermişti ve tam kan tam idrar testi istemişti 24-25 haftalarda bunları istedi.
Devlet Hastanesi'ne gidersen yine sana gün verir şeker için tahlillerin de orda yaptırmış olursun
Asgari ücret miydi peki ben şimdi senin hesaba göre yaptığım da 8100 lira yapıyor brüttenValla kızlar benim iş yerindeki arkadaşım geçen Eylül ayında doğum yaptı, o şekilde yatırıldı parası. Maaşının %75'inin 4 aylık toplu parasını aldı
Devlette nasıl oluyor acaba bilen var mıAsgari ücret miydi peki ben şimdi senin hesaba göre yaptığım da 8100 lira yapıyor brütten
Ben aldım emzik chicco aldım biberon Philips avent Yeni doğanı aldımKızlar emzik ve biberon alan var mı aranızda
devletteki maaş alıyor diye biliyorum o yüzden onlara vermiyorlarDevlette nasıl oluyor acaba bilen var mı
Memurlar normal maaşlarını alıyor diye biliyorum ama memur olan arkadaşlar daha hakimdir konuyaDevlette nasıl oluyor acaba bilen var mı
ben kullanıyorumm şimdilik iyi gidiyor. Gratiste indirimden almıştım 30 tlyeKızlaaar çatlatlıklar için Hindistan cevizi yağı diyorlar var bilen yada kullanan
ben aktardan almıştım ama kullanım niyeti farklıydı nette okuyunca sormak istedimben kullanıyorumm şimdilik iyi gidiyor. Gratiste indirimden almıştım 30 tlye
Kızlar bende dün akşam ölüyorum sandım oturamadım kalkamadım yatamadım resmen hastaneye gittik nst soktular birşey çıkmadı sonra serum verdiler rahatladım sanırım gaz sıkışması yaşadım medicale gittim sözde acilde ultrason yoktu bakmadılar doğumhaneye aldılar eğer orda sancı falan olsaymış Alttan vajinal muayene edeceklermiş allahtan olmadı öyle birşey medicalde iyice gözümden düştü idrarım da temiz çıktı
aynen çok kötü bunu ben 3.ye yaşıyorum hamile kalmadan önce iki kere yaşadımAy bende dün ölüyordum gaz sancısından.3 saat işyerinde çektim sancıyı.Eşim geldi beni almaya hastaneye gidelim dedi onu görünce sancım geçti gazım da geçtiOğluşum babasını özlemiş demekki.DOktora gittim yinede o da gaz sancısı dedi.ama ne kadar kötü birşeymiş ya gaz sancısı.Ne yürüyebildim ne oturabildim.
kızlar hediyelik olarak küçük cam kavanaozda kokulu mum hoşuma gitti fiyatta adet 1,75 ; yanına kendim şeker hamuru kurabiye yaparım biberon vs şeklinde çeşitli bebek çikolatası olur ve çifte kavrulmuş lokum şerbet, yeterli olur sanırım hastane için
Ben de avent almayı düşünüyorumBen aldım emzik chicco aldım biberon Philips avent Yeni doğanı aldım
https://urun.gittigidiyor.com/diger-her-sey/hediyelik-cam-kavanozda-mumlar-330750735 burdan tesadüfen buldumCanım ben de mum düşünüyorum seninkinin fiyatı uygunmuş nereye sordun acaba?
Yok canım hepimizin maaşı üzerinden yatıyor sigorta, asgariden değil.Asgari ücret miydi peki ben şimdi senin hesaba göre yaptığım da 8100 lira yapıyor brütten
ben aktardan almıştım ama kullanım niyeti farklıydı nette okuyunca sormak istedim
Maaş almaya devam ediyoruzDevlette nasıl oluyor acaba bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?