- 28 Eylül 2009
- 1.739
- 3.168
- 333
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #23.681
arkadaşlar bizde öyle toplu yatırma ya da paranın 3/2 falan yok.Sadece aynı maaşını almaya devam ediyorsun.Öğretmenlerde öyle yani diğerleri de öyledir.Ama sizde artık devlete geçtiniz dimi (haberlerde devlet himayesine alındı diye duymuştum,hatalıysam aydınlatın kusuruma bakmayınMemurlar normal maaşlarını alıyor diye biliyorum ama memur olan arkadaşlar daha hakimdir konuya
Ah keşke oyleolsa ama iş verenin insiyatifinde herşey o yüzden her yer kafaya göre.arkadaşlar bizde öyle toplu yatırma ya da paranın 3/2 falan yok.Sadece aynı maaşını almaya devam ediyorsun.Öğretmenlerde öyle yani diğerleri de öyledir.Ama sizde artık devlete geçtiniz dimi (haberlerde devlet himayesine alındı diye duymuştum,hatalıysam aydınlatın kusuruma bakmayın)eğer öyleyse size de bizim gibi yatırabilirler.
İyiki söyledin yaa ben kolanya şişesi düşünüyodum bunlar çok daha güzel. Bende bunlardan yaptırırım heralde. 3,5 a kütüklü mum var ben onları beğendim.
Ya bu konuda arkadaşlar benimde ergenlik dönemine ait çatlaklarım var,ben o dönemdede ünlü bir bebe yağını kullandım ama çatladım yine.Şuan vazelin kullanıyorum arada arko krem çok memnunum.Hatta o çatlaklarımın içinde kırzımsı noktalar olur gibi oluyor hemen sürüyorum,o günler günde 2 kere sürüyorum sabah-akşam,hemen geçiyor.Yoksa çatlayacak biliyorum ama vazelin özellikle rosese'in süper.Bu arada arifoğluna soğuk pres hamilelik için özel karışım yaptırdım hemde 2 yıl önce 100 lira vermiştim(içinde kakao ,gül yağı...yağlar var-5-6 çeşit yağ var içinde) onuda kullanıyım dedim ama o pek etkili değil sanki cildim onu çabuk çekiyor.Vazelin tek geçerim,bilgi vereyim dedim ama vazelin değil onda dikkat edin bu 3. vazelinim diğerleri çok kalitesiz çıktıYa benim çok önceden kalma var çatlağım dolu yani ama geriliyor yine de vücut olmasın devamı bari
aaa evet aynıyız ya kız.Bana doktor simitmi yiyorsun dedi,bingo dedim.Kes dedi kestim ama yine alıyorum.ekmeği pilavı makarnayı kes yada azalt dedi.Azalttım ama işe yaramıyor.Doymak için diğerlerine saldırıyorum.Eşim beynirimi çorbamı görünce "öksüz doyuran" tabağı hazırlamışsın diyor dalga geçiyor.Kız ben AÇIM AÇÇÇÇÇÇ. Aç geziyorum ama yine bu kilo ama burada milletin yediklerini duyunca şok oldum tabi öyle kilo alınmazki,acıkmıyor demekki milet.Düşün ilk 3 ayda ben okula kahvaltıya dürüm götürüyordumKizzzzz ayniymisiz ya. Ben de hamiellikten once hep 57 58 tim. Doktorum 6 haftalikken olan kilomu baz aldi yani 60la basladim saydi. Şuan dedigin gibi 73.600 filanim.kendime inanamiyorum ama dogumdan sonra insaALLAH verebilirim diyorum. Yoksa halimizsenin doktorun birsey diyor mu yavas ol hizli alıyosun diye
bana doktorum(sağlık ocağı) gerek yok dedi yükleme yapmaya onun yerine bir iki test var dedi kanla bakacağız ona dedi.O bize ipucu verecek şekerle ilgili dedi.Ben sadece kan verdim sonuçta temiz dedi.Bn yaptirmak istemiyormmminsallah doktor zorlamaz konustm yaptirmak istemiyorm diye ama bilemiyorm
Şeker yüklemesi için randevumu gerekli direk gittigimiz gün yaptıramazmiyiz?22hafta rutin kontrol olabilir.ben 21in sonunda gitmiştim bana şeker trsti için randevu vermişti ve tam kan tam idrar testi istemişti 24-25 haftalarda bunları istedi.
Devlet Hastanesi'ne gidersen yine sana gün verir şeker için tahlillerin de orda yaptırmış olursun
Devlet hastanesi için doktor bana bir kağıt yazdi ve biyokimya laboratuvarına bu kağıdı ver gün al dedi.Şeker yüklemesi için randevumu gerekli direk gittigimiz gün yaptıramazmiyiz?
İyiki söyledin yaa ben kolanya şişesi düşünüyodum bunlar çok daha güzel. Bende bunlardan yaptırırım heralde. 3,5 a kütüklü mum var ben onları beğendim.
Bisi sorcam biz hastaneye gelenler icin(ki bize gelen olmaz gurbetteyiz ve bulundugum ilde degil bi ilçede dogum yapicam gbi duruyor) bunlardan yaptirsak mevlutte ne yaptircaz.cikolata alcam tabiki ve bisey magnet fln yaptirmak istiyorum ama cok heves ettigim bi seyi dogumda mi mevlutte mi yaptirayim bilemiyorum.dogumda yaptirrsam otekine ne kalıyor.ben cozemedm bu isi sizler nasi yapcaksnz kizlar
Ben de anakucagi da var ama babynest ı İlk zamanlar aramıza falan da yatirirsak diye aldım ve gündüz koltukta yerde vs. Almadım hatta anam alacak ama kesin istiyorum :))Kullanıslımı peki ev tipi ana kucagı sallaniyo felanya acaba onumu alsam diye kararsızım
aa öyle mi ne tarafta oturuyorsunuz komşu çıkarmışız :) biz resim istanbuldayız
Normal cok kıpırdaması bazen olur hiç kıpırdamaz. Bebeginin kilosu hakkında doktorun bilgi verir zaten . Herşey normal diyorsa bi sorun yoktur Allah'ın izniyle❣Günaydin kizlar
Ya bisey sorcam bebis dün geceden beri hic durmadi kipit kipir hep. Bu saat oldu hala durmuyor. Normal mi aceba. Bugünlerde devamli bi pimpiriklik var üzerimde. Saliya doktor randevum var.
Ha birde ben bu güne kadat sadece 1.3 kg almisim. Gerci kiloluydum 90 kg ile hamile kalmistim. Ama bebek gelisiyormu aceba? Devamli da cikariyorum. Belli oldugu gibi kafamda deli sorular
Anladım canım sağol bilgi verdigin içinBen de anakucagi da var ama babynest ı İlk zamanlar aramıza falan da yatirirsak diye aldım ve gündüz koltukta yerde vs. Almadım hatta anam alacak ama kesin istiyorum :))
Biz de aramızda yatiririz diye babyjeminkinden alalım diye düşündük ama büyükler ucunuz birden yatamazsiniz rahat olmaz diyip kafamı karıştırdılar,ilk zamanlar kalkıp beşikten almak daha zor hatta benceBen de anakucagi da var ama babynest ı İlk zamanlar aramıza falan da yatirirsak diye aldım ve gündüz koltukta yerde vs. Almadım hatta anam alacak ama kesin istiyorum :))
Biz de aramızda yatiririz diye babyjeminkinden alalım diye düşündük ama büyükler ucunuz birden yatamazsiniz rahat olmaz diyip kafamı karıştırdılar,ilk zamanlar kalkıp beşikten almak daha zor hatta bence
Hahhahaha bunkadar olur vallahi. Ilk 3 ay okula yarim ekmek arasi domates peynir tostu hazirlayio yiyodum sabahki yediklerim de cabasiydi. Eve gelince aksama kadsr ye. Ekmegi o kadsr cok yedim ki ilk 3 ay o yuzden cok kilo aldim galiba.simdi deidgin gibi azaltmaya çalışıyorum ama nafile fayda etmiyo:) daha dun makarna yedim bi tabak.kocam da bana diyo kiz askim sen boyle degildin inanamiyorum sana diyo. Galiba nazarlara geldim ama iki haftadir ishalle kusmayla ugrasiyorum cok sukur iki hafyadir 73 kilodayim yoksa iki haftada iki kilo daha alirdim kesinYa bu konuda arkadaşlar benimde ergenlik dönemine ait çatlaklarım var,ben o dönemdede ünlü bir bebe yağını kullandım ama çatladım yine.Şuan vazelin kullanıyorum arada arko krem çok memnunum.Hatta o çatlaklarımın içinde kırzımsı noktalar olur gibi oluyor hemen sürüyorum,o günler günde 2 kere sürüyorum sabah-akşam,hemen geçiyor.Yoksa çatlayacak biliyorum ama vazelin özellikle rosese'in süper.Bu arada arifoğluna soğuk pres hamilelik için özel karışım yaptırdım hemde 2 yıl önce 100 lira vermiştim(içinde kakao ,gül yağı...yağlar var-5-6 çeşit yağ var içinde) onuda kullanıyım dedim ama o pek etkili değil sanki cildim onu çabuk çekiyor.Vazelin tek geçerim,bilgi vereyim dedim ama vazelin değil onda dikkat edin bu 3. vazelinim diğerleri çok kalitesiz çıktı
aaa evet aynıyız ya kız.Bana doktor simitmi yiyorsun dedi,bingo dedim.Kes dedi kestim ama yine alıyorum.ekmeği pilavı makarnayı kes yada azalt dedi.Azalttım ama işe yaramıyor.Doymak için diğerlerine saldırıyorum.Eşim beynirimi çorbamı görünce "öksüz doyuran" tabağı hazırlamışsın diyor dalga geçiyor.Kız ben AÇIM AÇÇÇÇÇÇ. Aç geziyorum ama yine bu kilo ama burada milletin yediklerini duyunca şok oldum tabi öyle kilo alınmazki,acıkmıyor demekki milet.Düşün ilk 3 ayda ben okula kahvaltıya dürüm götürüyordumSen napıyorsun bu konuda??
bana doktorum(sağlık ocağı) gerek yok dedi yükleme yapmaya onun yerine bir iki test var dedi kanla bakacağız ona dedi.O bize ipucu verecek şekerle ilgili dedi.Ben sadece kan verdim sonuçta temiz dedi.
Bu arada çok yazmışım özür dilerim her zaman giremiyorum geçmişi okuyunca cevap vermek istediğim eklemek zorunda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?