- 30 Ağustos 2017
- 408
- 874
- 18
- 29
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #24.341
Benim surekli oluyo o akintidan. Surekli havlu pecete falan koyuyorum yoksa ic camasiri dayanmaz fazla bile geliyo hatta bazen :/
Benim surekli oluyo o akintidan. Surekli havlu pecete falan koyuyorum yoksa ic camasiri dayanmaz fazla bile geliyo hatta bazen :/
Bende hamile kaldigimdan beri bebek saglikli mi değilmi ona taktım kafayı yolda yürürken sürekli karşıma engelli insanlar çıkıyor down sendromlular çıkıyor algıda seçicilik galiba komşum hamileydi o sürekli söylüyordu bende ona kiziyodum şimdi ben aynı onun gibi oldum kafayı yiycem galiba yakında off offf
Bende de var kız aynı şey bebek hareket ediyor,acaba yaşıyor mu diyorum(eşim hareket ediyor ya diyor) ya da farkında değilim belkide zihinsel sıkıntısı var kuzumun diye kafaya takıyorum.Gerçekten algıda seçicilik var kız bizde(herkesde vardır farklı ölçülerde herhalde),şu kamu spotları var ya öğrenme güçlüğüyle ilgili onlarda da mesala aklıma geliyor.Ha bide kızlar et yerken çok kafama takılıyor,kırmızı olması konusu var ya.Allah hepimize şöyle özü sözü bir ,yiğit,akıllı,ahlaklı evlatlar versin ve de öyle yetiştirebilme gücü ve imkanı tanısın hepimize inşallah
Arkadaslar dun gece acildeydim.. aksam saatleri karnimin sag tarafindaki agrilar sağ kasigima indi. Cok siddetli ve keskin bir agri, sağ bacagimi hareket ettirdikce kendime cektikce agrim siddetleniyordu. Doktorumu aradim, beni arastirma hastanesine yonlendirdi genel cerrah gormeli apandist olabilir dedi. Hemen gittik, hastane tam bir insan ziyanligi agrindan kivraniyorsun ilgi yok, herkes bir kenarda.. 23.00te gittik, sabah 05.00te cikabildik hastaneden. Bir kadin dogum bir genel cerrah arasinda git gel.. 2 kez kan alindi, bir de idrar.. genel cerrah elle muayene yapti, ultrasonda apandist bulgusu baktilar fakat gebelikle beraber organlarin baska yerlere cekilmesi sebebiyle anlayamadilar tani koyamadilar.. kan tahlilleri temiz, idrarda cok hafif enfeksiyon var dediler gonderdiler.. idrardaki cok hafif enfeksiyon nasil olurda bu kadar siddetli agri yapar bilmiyorum. Kendi dogum doktorum 5 gunluk rapor verdi, bol su ic ve istirahat et ama yine de tedbirli olalim ağrılarıni takip et dedi. Yine agrim var malesef gecmis degilbacagimi indirip kaldirdikca sag kasigimdaki agri artiyor..heleki hapsurunca yerimden firliyorum.onun disinda sag bel ve sag kalcama da vuruyor agri.. umarim apandisit degildir cok korkuyorum
Ben de perşembe endokrinolojiye gidecem bakalım o yönlendirecek heralde. Babam şeker hastası canım,ben de 12 kilo aldım şimdiye kadarsorma sorma. benimde 50lik yükleme sonucum 164.
bana diyetisyene git ve 100lük yaptır dedi. bende çarşamba diyetisyene gideceğim.
perşembe cuma diyetine uyup cumartesi 100lük test yaptırcam.
100lük kesin sonucu veriyormuş.
dediğin gibi istediğini yeyip içemeyeceğiz artık.
o ama ben hamileyim deyip istediğini yemelere son.
sen kaç kılo ile hamile kaldın canım.
şu an kaç kılosun.
anne babada seker hastalığı var mı?
Aynen canim yatirmalari gerekirdi tabiki ama hastaneden dolayi bence.. duymussundur belki bakirkoy sadi konuk egitim ve arastirma hastanesi.. bende dahil kimseye gerekli ilgiyi gostermediler.. kan sonuclarinda neye baktilarsa temiz deyip gonderdiler iste.canım benim ilk gebeliğimdeki durumlardan dolayı psikolojim bozulmuş galiba.. sürekli depresifim ve sinirliyim.. Özellikle bebeğimin yakından takip edilmesi gerektiği söylendiğinde kafamı duvarlara vurmak istiyorum.. Sorunlu bebekler zaten aklımda.. ne kadar felket senaryosu varsa geöiyor kafamdan.. Bir süre hareket etmediğini farketsem kesin karnımda öldü diye geçiyor aklımdan.. Bebeğimi kucağıma bir alsam sağlıkla en az 3e 4 yıl istemiyorum hamilelik..
canım niye yatırmadılar seni hemde sorununu çözmeden.. ne biçim hastaneymiş o.. Ben ne zamangitsem acile yatırmak için yer arıyorlarmış gibi geliyor kaçmak istiyorum resmen.. canım internette okumuştum soğuk birşey tutunca ağrısı geçiyorsa apandist olma ihtimali yüksekmiş.. sen yinede adam akıllı bir araştırma hastanesine git..
Insallah canim. Dune gore hafifleme var evet ama agri seklim ayni.. yani bazi hareketlerde agrinin siddetini artirmasi falan ayni. Yatarken neredeyse hic agri yok gibi ama yatip kalkarken, bacagimi cekerken agrim keskinlesiyor sag kasigimda.Canım benim ya çok üzüldüm ama öncekine göre hafifledi dimi ağrın.Yoksa salmazlardı hastanelerden.Belki zaman geçtikçe iyice azalıp yok olur ya ağrı.İnşallah biran önce geçer uğraştırmaz seni.Zor, organların yeri değişiyor baskıdan doğru.Ne bu ya hergün bir yerimizden fire veriyoruz,dediğin gibi bebek söz konusu olmasa çokta tın.Ne zormuş hamile olmak ya
Canim doktor bana normal dedi bazen adim attigimda bseylerin geldigini hissediyorum hatta bazen kanama oluyodur diye korkup lavaboya yetisiyorum ama malesef yapacak bsey yok. Ben en cok ayagima giren kramplardan sikayetciyim ya gece aniden giriyor ayaga kalkip ustune basinca geciyor kac kez uykm bolundu boyleSorma ya abartmiyorum aylardir pecete koyuyorum ic camasirima senin dedigin gibi.yoksa kendimi islak hissediyorum hosuma gtmio.ama pecete aliyorum surekli hemen btiyo
Canim listeyi paylasir misin rica etsem
Benimde azaldı yoruluyorum yorma dedi kendini benim plesanta rahim azında oyuzden çoğunlukla market te iniyorum yakın civarlara gidiyorum nefesim daralıyor hergun 1 saat uyuyorum genelde evdeyim hareketlerim kısıtlıcanım nerede hiltown? Ben 3 yıldır sancaktepedeyim ama sevemedim hiç o yüzden pek bilemiyorum.. Kadıköy ve üsküdarda öğrenciliğim geçtiği için daha sıcak geliyorHerneyse cumartesi günleri perşembe cuma cumartesi günleri bana uyar her yere gelirim sadece yeri söyleyin yeter Akasya avm yi falan biliyorum ama hiltown bilmiyorum.. internetten bakarız anlaşalım da önce
çok iyi canım ben sadece bu listeden bazılarını yiyemiyorum ayrıca kahvaltıda ben bunların iki katını rahat yerim
şaka bir yana tansiyonumu çıkarma ihtimali olan bazı yiyecekleri tüketemiyorum.. bakalım bana ne liste verecek doktor.. Geçende moralim bozuktu beyaz ekmek yedim mesela.. Hiç tutamam diye korkuyorum..
Canım birde dokotr sana egzersiz olarak ne önerdi? Ne yapabilirsin dedi? Ben arada yürüyorum ama önceki gibi değil.. Şimdi hareketlerim daha azaldı..
Kızlar mutlu hafta sonları
Benim yavrucak çok hareketli geceleri daha çok ama gündüz de az denemez.
Bütün gün hareket halinde.. hiç mi uyumuyor diye düşünüyorum bazen. Hemşire bile dedi aşı da bu ne kadar hareketli diye..
uyuması gerekmez mi kızlar çoğu zaman bilmiyorum Ya
Kramp bende de oluyordu gece özellikle, magnezyum verdi doktorum iyi geldi epeydir olmadıCanim doktor bana normal dedi bazen adim attigimda bseylerin geldigini hissediyorum hatta bazen kanama oluyodur diye korkup lavaboya yetisiyorum ama malesef yapacak bsey yok. Ben en cok ayagima giren kramplardan sikayetciyim ya gece aniden giriyor ayaga kalkip ustune basinca geciyor kac kez uykm bolundu boyle
Canim doktor bana normal dedi bazen adim attigimda bseylerin geldigini hissediyorum hatta bazen kanama oluyodur diye korkup lavaboya yetisiyorum ama malesef yapacak bsey yok. Ben en cok ayagima giren kramplardan sikayetciyim ya gece aniden giriyor ayaga kalkip ustune basinca geciyor kac kez uykm bolundu boyle
Evet canim cikiyorumlavaboya normal çıkıyıor musun
Magnezyum verdi de canm duzenli icemiyorumPeki kramplar icin magnezyum yazmadimi doktorun sana?hergun soda ic sade.bende daha kramp tarzi bisi yok ama bacaklarimda ayaklarimda uyusukluk hissi war et kirmis gibi sanki
Insallah canim oyle biseydir. Ama doktorum oyle olsa soylerdi sanirim ihtimal olarak, dun gittigim hastanede de baktilar oyle birsey demediler. Vajinal ultrasonla baktilar ne kadar istemesem de :/ umarim basit bir enfeksiyondur ben kum döktüğümü de dusunmustum ama oyle bisey cikmadi idrarda. Bugun saglik ocagina ugradim bi idrar da orada verdim emin olabilmek icin, sonucu yarin cikacak.ucurtma_avcisi canım hiçbir fikrim yok inanki belki bebeğin o tarafa baskı yapıyordur. Belki yer değiştirirse geçer agrın inşallah.. sandığın gibi değildir insallah
Insallah canim oyle biseydir. Ama doktorum oyle olsa soylerdi sanirim ihtimal olarak, dun gittigim hastanede de baktilar oyle birsey demediler. Vajinal ultrasonla baktilar ne kadar istemesem de :/ umarim basit bir enfeksiyondur ben kum döktüğümü de dusunmustum ama oyle bisey cikmadi idrarda. Bugun saglik ocagina ugradim bi idrar da orada verdim emin olabilmek icin, sonucu yarin cikacak.
canım akıntı hepimizde var sanırım bende oluyor ayakta da olsam otursam da aynı bazen yoğun geliyor bazen az, şekerin de iyi çıkmış..Kizlar selam.yazdim ama kimse bise demedi.dun biraz hastanede fazla kaldim surekli oturdum arada ayaktaydim seker yuklemesi icin.eve geldim sari akinti olmus.normalmi bu?sizlerde de oluyormu yorulunca?birde 50gr seker yuklemesi oldum.aclik kan sekerim 71 sekerli suyu ictikten soraki saat 129 cikti.sizce nasil??doktor normal dedi.
çok geçmiş olsun canım Allah korktuğumuza uğratmasınArkadaslar dun gece acildeydim.. aksam saatleri karnimin sag tarafindaki agrilar sağ kasigima indi. Cok siddetli ve keskin bir agri, sağ bacagimi hareket ettirdikce kendime cektikce agrim siddetleniyordu. Doktorumu aradim, beni arastirma hastanesine yonlendirdi genel cerrah gormeli apandist olabilir dedi. Hemen gittik, hastane tam bir insan ziyanligi agrindan kivraniyorsun ilgi yok, herkes bir kenarda.. 23.00te gittik, sabah 05.00te cikabildik hastaneden. Bir kadin dogum bir genel cerrah arasinda git gel.. 2 kez kan alindi, bir de idrar.. genel cerrah elle muayene yapti, ultrasonda apandist bulgusu baktilar fakat gebelikle beraber organlarin baska yerlere cekilmesi sebebiyle anlayamadilar tani koyamadilar.. kan tahlilleri temiz, idrarda cok hafif enfeksiyon var dediler gonderdiler.. idrardaki cok hafif enfeksiyon nasil olurda bu kadar siddetli agri yapar bilmiyorum. Kendi dogum doktorum 5 gunluk rapor verdi, bol su ic ve istirahat et ama yine de tedbirli olalim ağrılarıni takip et dedi. Yine agrim var malesef gecmis degilbacagimi indirip kaldirdikca sag kasigimdaki agri artiyor..heleki hapsurunca yerimden firliyorum.onun disinda sag bel ve sag kalcama da vuruyor agri.. umarim apandisit degildir cok korkuyorum
ben çektirdim canım özelde radyoloji uzmanı tarafından ayrıntılıyla birlikte çekildi ekstradan çocuk hastanesinde çocuk kardiyolojisi tarafından ikinci kez çekildi, oğlum doğduğunda kalbinde bir takım problemler çıktığı için bunda tedbir amaçlı yaptırdıkKizlar aranizda fetal eko cektiren warmi???sanirim bebegin kalbine bakilacak.doktorum bana gel dedi ama ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?