2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar 24 haftalıkken 14 şubatta doktora gitmiştim. Ultrasonda oğlum 2. 3 kere esnedi bende videosunu babasına atmıştım. Bugün gelmiş diyor ki o esnemesini biz 27 haftada gormedik mi diyo. Kontrolde 24 olduğumuzu bilmemesini geçtim...
şu an 27 haftada olduğumuzdan haberi bile yok. Neden bu kadar alakasız:KK12::KK42:
Dalga geçer gibi 27 de görmedik mi diyo yaa ben su an 27+2 yim zaten :sinirli:

Kizlar afedersiniz ama benim de vajinam agriyor agri sizi arasi bisey:/ adim attikca oluyor normal mi yoksa bi sorun mu vardir
Canım normal o ya bende de oluyor hatta sanki her 10 günde bir oluyor sanki.Büyüdükçe baskı yapıyor bebek bence.Hatta o günler karnımın şişliğinden duramıyorum,yatamıyorum,sırtım ağrıyor....Ya da belki de bebek iç kısma dönüp tekme atıyor o sıralarda çünkü mesala idrar torbasına vurduğunu hissediyorum ara ara sıkışıyorum tuvalete ,aslında yok ama o salise içinde ihtiyaç gelip geçiyor.Ne komik ya:KK70:Keratalar nereye vuracağını şaşırıyor

Kızlar 24 haftalıkken 14 şubatta doktora gitmiştim. Ultrasonda oğlum 2. 3 kere esnedi bende videosunu babasına atmıştım. Bugün gelmiş diyor ki o esnemesini biz 27 haftada gormedik mi diyo. Kontrolde 24 olduğumuzu bilmemesini geçtim...
şu an 27 haftada olduğumuzdan haberi bile yok. Neden bu kadar alakasız:KK12::KK42:
:KK70::KK70::KK70: haha öyleler ne yapçan bacım.Bu türlerde böyle işte Allah böle yaratmış bunları.Aynı model şuan yanımda oturmuş göbeğini kaşıyor:KK70::KK70:Bende bazen bir kızıyorum "ben sana çocuğu sana nasıl emanet etçem,bana nasıl destek çıkacaksın" diye çıkışıyorum

canım akıntı hepimizde var sanırım bende oluyor ayakta da olsam otursam da aynı bazen yoğun geliyor bazen az, şekerin de iyi çıkmış..

çok geçmiş olsun canım Allah korktuğumuza uğratmasın

ben çektirdim canım özelde radyoloji uzmanı tarafından ayrıntılıyla birlikte çekildi ekstradan çocuk hastanesinde çocuk kardiyolojisi tarafından ikinci kez çekildi, oğlum doğduğunda kalbinde bir takım problemler çıktığı için bunda tedbir amaçlı yaptırdık

haftaya bizde gidicez nasipse bakalim fetal ekoya.doktorum israrla gel dedi

Magnezyum verdi de canm duzenli icemiyorum :KK43: hergun nerdeyse bi dolu hap ictigimden bazen bazilarini icenedigim oluyor :KK43: ama bugun soz verdim kendime hergun duzenli icicem 2 gun icmedm kramp artti

Aaa ben asla haplarimi kacirmam canim.unutmam hic.bende baya iciyorum tiroid hapi imom ecopirin vs...sende unutma onemli ilaclar

Canım ben eşime sorsam 20-30 gibi birşeyiz der.. 3-5 birbirine karışır ya 4 ve 7yi karıştırmıştır muhakkak.. Biz her gün yaptıkları ağrıyı, attıkları tekmeleri hepsini hissediyoruz.. Onlar bir masrafa birde tahmini doğum zamanına odaklılar şuan..

Ben ilk hareketini hissettiğimde uzanıyordum.. Eşim ayaklarımın hizasında, sırtı bana dönük oturuyordu.. Elini uzatır mısın dedim.. Arkasına bile dönmedi, arkaya doğru elini uzattı sadece.. Oysa, o zamanlar hareketler uzun süreli de olmuyordu zaten ilk hareketlerdi.. Kendisi ilgilenip dönmediği için, tamam canım kalsın dedim.. Bunlar da böyle.. İnşallah biz duygulu erkek evlatlar yetiştiririz..

kızlar yaa

Benim akıntım oluyor ve iç çamaşırım ıslak ve kirli olursa kafayı yiyorum yürüyemiyorum bile.. Normalde günlük ped veya pecete falan oluyordu ama enfeksiyon belirtisi olduğu için korkuyorum ve ıslak ta gezemiyorum

sizce küçük pamuklu bezlerden koysam ve sürekli değiştirsem yıkasam falan enfeksiyon riski artar mı sadece iç öamaşırı olursa ıslanırsa falan çok rahatsız ediyor evde neyse sürekli değiştirilir ama dışarda olursa yürümemi bile engelliyor

var mı öneriniz? Bu arada çok fazla akıntı olmuyor ama malum iç çamaşırı ıslanıyor her halukarda
Akıntın çoksa, sürekli iç çamaşır değişmeyeceği için ped kullanabilirsin canım.. Her gün 5-6 tane değiştirirsin, ihtiyacına göre.. Aksi halde bir gün aynı ped ile durmanın bir gün boyunca aynı iç çamaşırı ile durmaktan farkı olmuyor.. Ben başından beri kotex in günlük pedlerini kullanıyorum.. O olmasa, katlanılmaz cidden..

Canım normal o ya bende de oluyor hatta sanki her 10 günde bir oluyor sanki.Büyüdükçe baskı yapıyor bebek bence.Hatta o günler karnımın şişliğinden duramıyorum,yatamıyorum,sırtım ağrıyor....Ya da belki de bebek iç kısma dönüp tekme atıyor o sıralarda çünkü mesala idrar torbasına vurduğunu hissediyorum ara ara sıkışıyorum tuvalete ,aslında yok ama o salise içinde ihtiyaç gelip geçiyor.Ne komik ya:KK70:Keratalar nereye vuracağını şaşırıyor
Kelimesi kelimesine aynilarini yasiyorum :D hatta hergun soyleniyorum kiz sen napiyon yine dogunca dayak yicen haberin yok diye :D ellerini ayaklarini isirmak istiyorum. Yakin bi arkadasm dogum yapti bebegi kucsgima aliyorum ya birakasim gelmiyor rabbim nasil bi mucizedir hala aklim sirrim ermiyor. Bi de ben eylulde evlendm eylulde hamile kaldim :D hic pisman degilim her animda sanki o var :dua:6

Erkek milleti odunsu warliklar .

Iyice haslasaydin.:KK53::sinirli:

Neden onemsememis seni halla halla

Arkadaslar dun gece acildeydim.. aksam saatleri karnimin sag tarafindaki agrilar sağ kasigima indi. Cok siddetli ve keskin bir agri, sağ bacagimi hareket ettirdikce kendime cektikce agrim siddetleniyordu. Doktorumu aradim, beni arastirma hastanesine yonlendirdi genel cerrah gormeli apandist olabilir dedi. Hemen gittik, hastane tam bir insan ziyanligi agrindan kivraniyorsun ilgi yok, herkes bir kenarda.. 23.00te gittik, sabah 05.00te cikabildik hastaneden. Bir kadin dogum bir genel cerrah arasinda git gel.. 2 kez kan alindi, bir de idrar.. genel cerrah elle muayene yapti, ultrasonda apandist bulgusu baktilar fakat gebelikle beraber organlarin baska yerlere cekilmesi sebebiyle anlayamadilar tani koyamadilar.. kan tahlilleri temiz, idrarda cok hafif enfeksiyon var dediler gonderdiler.. idrardaki cok hafif enfeksiyon nasil olurda bu kadar siddetli agri yapar bilmiyorum. Kendi dogum doktorum 5 gunluk rapor verdi, bol su ic ve istirahat et ama yine de tedbirli olalim ağrılarıni takip et dedi. Yine agrim var malesef gecmis degil :KK43: bacagimi indirip kaldirdikca sag kasigimdaki agri artiyor..heleki hapsurunca yerimden firliyorum.onun disinda sag bel ve sag kalcama da vuruyor agri.. umarim apandisit degildir cok korkuyorum :KK43:
Geçmiş olsun canım apandisitte bulantı ve kusma da oluyor genelde.gaz sancısı da çok şiddetli olabiliyor mesela inşallah bu tarz basit birşeydir

Kızlar yarın aile hekimliğine gidicem sabah aç kan vermeye 27+1im yarın. Sizi de çağardılar mı? Bıktım her ay bişeyler için kan vermekten artık...

Canım senin ki uzakta kafası tamamen işine odaklı ondandır e bizim ki dibimizde olduğu halde dünyadan bi haber elimde kalacak haberi yok

Back
X