2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende hamile kaldigimdan beri bebek saglikli mi değilmi ona taktım kafayı yolda yürürken sürekli karşıma engelli insanlar çıkıyor down sendromlular çıkıyor algıda seçicilik galiba komşum hamileydi o sürekli söylüyordu bende ona kiziyodum şimdi ben aynı onun gibi oldum kafayı yiycem galiba yakında off offf

Bende yıkama ütüleme işlerini bir ay sonra yapar bitiririm yoksa işin içinden çıkamam ev temizliğini düşünmüyorum şimdilik evim minik 2+1 zaten :)

Kizlar selam.yazdim ama kimse bise demedi.dun biraz hastanede fazla kaldim surekli oturdum arada ayaktaydim seker yuklemesi icin.eve geldim sari akinti olmus.normalmi bu?sizlerde de oluyormu yorulunca?birde 50gr seker yuklemesi oldum.aclik kan sekerim 71 sekerli suyu ictikten soraki saat 129 cikti.sizce nasil??doktor normal dedi.

sorma sorma. benimde 50lik yükleme sonucum 164.

bana diyetisyene git ve 100lük yaptır dedi. bende çarşamba diyetisyene gideceğim.

perşembe cuma diyetine uyup cumartesi 100lük test yaptırcam.

100lük kesin sonucu veriyormuş.

dediğin gibi istediğini yeyip içemeyeceğiz artık.

o ama ben hamileyim deyip istediğini yemelere son.

sen kaç kılo ile hamile kaldın canım.

şu an kaç kılosun.

anne babada seker hastalığı var mı?

Arkadaslar dun gece acildeydim.. aksam saatleri karnimin sag tarafindaki agrilar sağ kasigima indi. Cok siddetli ve keskin bir agri, sağ bacagimi hareket ettirdikce kendime cektikce agrim siddetleniyordu. Doktorumu aradim, beni arastirma hastanesine yonlendirdi genel cerrah gormeli apandist olabilir dedi. Hemen gittik, hastane tam bir insan ziyanligi agrindan kivraniyorsun ilgi yok, herkes bir kenarda.. 23.00te gittik, sabah 05.00te cikabildik hastaneden. Bir kadin dogum bir genel cerrah arasinda git gel.. 2 kez kan alindi, bir de idrar.. genel cerrah elle muayene yapti, ultrasonda apandist bulgusu baktilar fakat gebelikle beraber organlarin baska yerlere cekilmesi sebebiyle anlayamadilar tani koyamadilar.. kan tahlilleri temiz, idrarda cok hafif enfeksiyon var dediler gonderdiler.. idrardaki cok hafif enfeksiyon nasil olurda bu kadar siddetli agri yapar bilmiyorum. Kendi dogum doktorum 5 gunluk rapor verdi, bol su ic ve istirahat et ama yine de tedbirli olalim ağrılarıni takip et dedi. Yine agrim var malesef gecmis degil bacagimi indirip kaldirdikca sag kasigimdaki agri artiyor..heleki hapsurunca yerimden firliyorum.onun disinda sag bel ve sag kalcama da vuruyor agri.. umarim apandisit degildir cok korkuyorum

Cok gecmis olsun cnm dikkat et kendine.ins apandisit degildir dedigin gibi.

gayet normal ne güzel canım değerin.

akıntı ben de oluyor canım

çok geçmiş olsun.

benim de solda bazen agrı oluyor. ama gazlı olduğumda ya da lavaboya çıkamadığımda oluyor genelde.
senin daha uzun süreli ve daha ağır sanırım.
inşallah ciddi bir şeyin yoktur canım.

slmlar bende bugun seker yuklemesi yaptirdim.yaptirmayacaktim doktor yaotir bakalim deyince gene seytan durttu.
kontrollerimiz iyi cok sukur hersey haftasiyla uyumlu.
doktora sezeryanla birlikte tup ligasyon fikrimden bahsettim.iki normal dogumdan sonra tabii pekte iyi bir fikir olmadigini soyledi.bekledigim bi tepkiydi zaten.
kesinlukle olmazda demedi.iyi dusunmememi soyledi.
kriterlerimi sizinle paylasayim
1.dogumum kisa suruyor ama epizyomi ve dogum esnasinda gobegime bastiriyorlar kesi yeri cabuk iyilesiyor ama hassaiyeti cok oluyor lohusaliktan sonra cinsel yasamumi etkiliyor
2.dogum bayrama denk geliyor doktor olmayabilir yerine icapci bakacak kendide su anda bilmiyor.
3.ramazan ve bayram olusu ailelere zor olcak yanimda kalmalari acisindan.
4.tup ligasyon islemi sezeryanla hemen hallediliyor.doktor dogumdan ertesi gun cok daha kucuk bi kesi ile hallederim dedi yine narkoz alinacak ve beni bekleyen ac bi bebe olacak dogum travmasi sonrasi extra bi islem daha benim acimdan
a dostlar ne yapayim simdi

Sagol canim. Solda olsa keske apandisit suphesi olmazdi. Sagda ve siddetli olunca oyle bir suphe yaratiyor.. yaklasik 15 saattir cekiyorum agriyi. Gaz olsa bu kadar uzun surmezdi sanirim. Belime de vuruyor ve bazi hareketlerle siddetlenen, dinenirken hafifleyen bir agri. Napacagimi bilmiyorum..

aynen bendede gaz sancisi oldugunda karnimda agri ve cok rahatsiz edici bi gerginlik oluyor.insani strese sokuyor
gaz cikarinca rahatliyorum

gaz ve kabızlık için kuru kayısı yiyorum sabahları.

şeker yüklemesi de yüksek çıktı. yiyorum kayısıyı geri o da beni yiyor.

laktozsuz süt iç canım. normal süt gaz yapıyor. ve soda iç

Bende de var kız aynı şey bebek hareket ediyor,acaba yaşıyor mu diyorum(eşim hareket ediyor ya diyor) ya da farkında değilim belkide zihinsel sıkıntısı var kuzumun diye kafaya takıyorum.Gerçekten algıda seçicilik var kız bizde(herkesde vardır farklı ölçülerde herhalde),şu kamu spotları var ya öğrenme güçlüğüyle ilgili onlarda da mesala aklıma geliyor.Ha bide kızlar et yerken çok kafama takılıyor,kırmızı olması konusu var ya.Allah hepimize şöyle özü sözü bir ,yiğit,akıllı,ahlaklı evlatlar versin ve de öyle yetiştirebilme gücü ve imkanı tanısın hepimize inşallah

Canım benim ya çok üzüldüm ama öncekine göre hafifledi dimi ağrın.Yoksa salmazlardı hastanelerden.Belki zaman geçtikçe iyice azalıp yok olur ya ağrı.İnşallah biran önce geçer uğraştırmaz seni.Zor, organların yeri değişiyor baskıdan doğru.Ne bu ya hergün bir yerimizden fire veriyoruz,dediğin gibi bebek söz konusu olmasa çokta tın.Ne zormuş hamile olmak ya

Canm ben pek mantikli gelmedi bu islem bana doktor da olmsyacaksa hic dusunme bence

Benim surekli oluyo o akintidan. Surekli havlu pecete falan koyuyorum yoksa ic camasiri dayanmaz fazla bile geliyo hatta bazen :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…