2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar burda ne guzel sohbetlerimiz oluyor ister istemez ben sizleri merak ediyorum birbirimizi instagramdan falan takip etme sansimiz yokmu :KK6:
Bende çok meraktayım oğlumun grubundaylen hep görüşürdük sosyal medyadan hala kopamadığımız arkadaşlarımız var hala çocuklar hakkında konuşuruz :)

Canım ben eşime sorsam 20-30 gibi birşeyiz der.. 3-5 birbirine karışır ya 4 ve 7yi karıştırmıştır muhakkak.. Biz her gün yaptıkları ağrıyı, attıkları tekmeleri hepsini hissediyoruz.. Onlar bir masrafa birde tahmini doğum zamanına odaklılar şuan..

Ben ilk hareketini hissettiğimde uzanıyordum.. Eşim ayaklarımın hizasında, sırtı bana dönük oturuyordu.. Elini uzatır mısın dedim.. Arkasına bile dönmedi, arkaya doğru elini uzattı sadece.. Oysa, o zamanlar hareketler uzun süreli de olmuyordu zaten ilk hareketlerdi.. Kendisi ilgilenip dönmediği için, tamam canım kalsın dedim.. Bunlar da böyle.. İnşallah biz duygulu erkek evlatlar yetiştiririz..

Aynen öyle canım benim ınslalah öyle olur. Insan kendinde ki hevesi hep babasında da görmek istiyor ama olan bu işte..

Blackbluee1 Blackbluee1 bebeğin hareketleri benim için mutluluk sebebi, sinirli bile olsam modum anında değişir. Eşim ilk hissettiğinde korkup 2 mt öteye kaçmıştı şimdi ee hareket ediyor ne olmuş modunda hepsi aynı :sinirli:

Çok can sıkıcı bişey ama yapacak bişey yok. Ne yapsam da ilgisini çekemiyorum bebeğe. Bebek elbisesi atıyorum bebek videoları atıyorum hiç hissetmedim ilgisini çektiğini. Bi kere sormuyor bebek ne kadarlık oldu ne durumda..
uzakta üstelik büyüdü mü hareketleri nasıl bütün gün neler yapıyorsunuz diye.
hiç mi merak etmiyor acaba.. :(

Çok can sıkıcı bişey ama yapacak bişey yok. Ne yapsam da ilgisini çekemiyorum bebeğe. Bebek elbisesi atıyorum bebek videoları atıyorum hiç hissetmedim ilgisini çektiğini. Bi kere sormuyor bebek ne kadarlık oldu ne durumda..
uzakta üstelik büyüdü mü hareketleri nasıl bütün gün neler yapıyorsunuz diye.
hiç mi merak etmiyor acaba.. :KK43:
Erkekler bebek doğduktan sonra baba olduğunu hisseder derler canım. Mizaçları böyle yapacak birşey yok ne kaçırdıklarını bilmiyorlar :KK67:

Back
X