2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar selamlar benim ilk gebeliğim olduğu için tecrübesizim bazıalrı kasılmam var yazmış, nasıl bir şey oluyor. Mesela dün akşam duştan sonra uzandım ve krem döküyordum karnıma krem soğuktu bayağı karnıma aktıkça bebek zıplıyor hareket ediyor gibi hareketler oldu. 4-5 damla akıttım kremi hepsinde de aynı oldu. Anlayamadım bu bebek hareketiymiydi kasılma felanmıydı yoksa.

WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup sitemizde bu gruplara davet eden, bu grupların reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .!

8 Mart'ta böyle bir uygulamadan dolayı ceza vermek istemezdim ama olan oldu ....

Kaç gün uzaklaştırıldılar yaa

Araştırma öyle canım hatta çoğu zaman başka hastane sonuçlarını kabul etmiyorlar kızimda yüksek çıktı hamur işi ve tatlıyı kestim sonra 3 kez Kan alımı yapıldı onda normal çıkmıştı sende hiç üzülme diğer testi bekle
Evet ben sade pekmez içiyordum 6-7 lt tukkettim sanırım,sadece o olsa etkilemezdi belki de diğerleri de olunca çıktı sanırım. Araştırma Hastanesi'ne gittim kabus gibiydi. Endokrinoloji bölümüne gittim, adam beni azarladi hani şeker yükleme sonuçların böyle sözle olur mu dedi. Ne alakaysa yalan söyleyecem sanki ben çok hevesliyim şekerim çıktı demeye.Aglanaya başladım yanında zaten sonra biraz yumuşadı,haftaya gel sonuçlarına dedi. Açlık tokluk kan sekerime bakacakmis,yüklemeye gerek yok şimdilik dedi. Ben yine de dikkatli olacam çikolata tatlı konusunda :)
Fazla almamissin ki ikinci tahlilde normal çıkar inşallah.
Benim ikinci bebek. 90 la hamile kaldim su an 93 kg oldum

Merhaba ggüzel anneler öncellikle kadınlar günümüz kutlu olsun. Bugün doktor kontrolüne gittik. Herşey yolunda ve erkekmiş kesin dedi doktor şeker yüklemesi yapıldı, bir de plasenta rahim ağzına yakın ilişki sonrası lekelenme gibi olabilir dedi. Ama sakınca yok ilişkide dedi. Rahim büyüdğkçe kayar yukarı plesanta dedi ama kafama takıldı. Varmı böyle birşey yaşayan ?

Hiç deme valla ,bende şeker çıkmasın da kimde çıksın. Kaşık kaşık çikolata,tatlılar,biskrem ,pekmez abarttikca abarttim. Nasılsa hamileyim bebeğin canı istiyor deyip rahat rahat yiyordum,şimdi şeker çıkınca kestim hemen :KK43:
şeker kaç çıktı canım 50 grlık yükleme sonucu kaç çıktı ve kaç kılo aldın toplam

selam. sabah 75gr şeker yüklemesini yaptırdım devlet hastanesinde. 16:30da özel bi hastanede olan doktoruma gidecektim ama e nabız sistemi çökmüş. devlet hastanesi çoooook uzak, araba yok.... ooofffff. bu arada gazoz gibi bir içecek yapmışlar ama gene de iğrençti. dilim damağım kurudu 12:30da 3. kan alındı da su içebildim. zordu valla

Kızlar selamlar benim ilk gebeliğim olduğu için tecrübesizim bazıalrı kasılmam var yazmış, nasıl bir şey oluyor. Mesela dün akşam duştan sonra uzandım ve krem döküyordum karnıma krem soğuktu bayağı karnıma aktıkça bebek zıplıyor hareket ediyor gibi hareketler oldu. 4-5 damla akıttım kremi hepsinde de aynı oldu. Anlayamadım bu bebek hareketiymiydi kasılma felanmıydı yoksa.
Benim ikinci olmasına rağmen ben de anlamıyorum kasilmadan kasıt nedir :)) benim de gün içerisinde bir ççok kez ağrısız taş gibi oluyor karnım sert, sanırım kasılma o olabilir :/ Ama sordum ben doktora ağrı Yoksa zararsız

Merhaba ggüzel anneler öncellikle kadınlar günümüz kutlu olsun. Bugün doktor kontrolüne gittik. Herşey yolunda ve erkekmiş kesin dedi doktor şeker yüklemesi yapıldı, bir de plasenta rahim ağzına yakın ilişki sonrası lekelenme gibi olabilir dedi. Ama sakınca yok ilişkide dedi. Rahim büyüdğkçe kayar yukarı plesanta dedi ama kafama takıldı. Varmı böyle birşey yaşayan ?
Daha önce yaşadım ama bir sakıncası olduğunu sanmıyorum canım sen doktorunu dinle canını sıkma, plesanta yer değiştirir karnın büyüdükçe bişey olmaz Allahın izniyle

C
selam. sabah 75gr şeker yüklemesini yaptırdım devlet hastanesinde. 16:30da özel bi hastanede olan doktoruma gidecektim ama e nabız sistemi çökmüş. devlet hastanesi çoooook uzak, araba yok.... ooofffff. bu arada gazoz gibi bir içecek yapmışlar ama gene de iğrençti. dilim damağım kurudu 12:30da 3. kan alındı da su içebildim. zordu valla
Canım su içmek zaten serbestti. Keşke icseydin

Hiç deme valla ,bende şeker çıkmasın da kimde çıksın. Kaşık kaşık çikolata,tatlılar,biskrem ,pekmez abarttikca abarttim. Nasılsa hamileyim bebeğin canı istiyor deyip rahat rahat yiyordum,şimdi şeker çıkınca kestim hemen :KK43:

Bende sonucun nasıl çıktı yazacaktım ki sonraki mesajında gördüm.. Doktorlar birbirlerinin testlerine güvenmiyor, biz neye-kime güvenelim?? Aslında bugün gitmişken tokluk kanını alsalardı, yarında aç gider verirdin.. Ama onlar aç alıp bekletmeye meraklılar..

Bu 3. Gebelik topigim ne zaman grup kurulsa oradaki kızlar bir daha gelmiyor biz birbirimizi tanıyoruz diyorlar kötü oluyor aslında bir yandan güvenlik açısından sıkıntı sonuçta biri birine kızsa hop telefon numarası verilmiş oluyor tehlikeli bence bu daha önce yaşandı bir üye diğerine kızınca numarasını dağıttı çok kötü sözler söylendi tabi aynısı olacak diye birşey yok ama tedbir iyidir.

Aynen.. Numara olayı mantıklı değil bana göre de.. Kendi birşey yapmasa da eşi yapabilir.. Kardeşi yapabilir.. Nice insan var yıllardır eşimi tanıyamamışım diye konu açan.. Herşey mümkün.. Tabi kendi kararları idi.. Israrla yazıldı yasak diye ama savundular..

Kızlar aranızda lierac krem kullanan var mi ? Karnımda bi tane ufak çatlak çıkmış pembe renkli :/ . Bende aldım kremin rengi kahverengi mi ? Ben beyaz diye düşünüyordum şaşırdım

Bende kullanıyorum haftada bir duştan sonra.. Kış ayı ya sürmek zor geliyor valla.. Aynen canım rengi de kahverengi, jel..

rukiyemustafa, mi-nick, LknrNkz benim öğrendiklerim bu arkadaşlar,inşallah çabuk dönerler ya :KK43:( Ne güzel sohbet ediyorduk ya

Minick mi? O da mı var? O aslında yıllardır burada, katılmamıştır ya.. İnşallah kısa sürelidir.. Yani, grubu kuran dönemez ama numara veren belki dönebilir.. Zaten bazılarında geçici olarak pasif diyor.. Tabi süresizde de öyle yazar mı bilemiyorum..

:halay: kız hiç güleceğim yoktu yaa.. Ne güzel zıplamış senin minik :nazar: Kasılma çok çok farklı.. Bebek taş gibi toplanıyor, sert oluyor, çok kötü bir durum.. Ben sık yaşıyorum maalesef..

Son düzenleme:
Benim keton +1 eritrositte pozitif degeri de 6 cikmis canim. Doktorum da bol su tuket dedi ama internette hep mi kotu seyler yazar ya.. gebelik zehirlenmesinden şekere kadar milyon tane sebep yaziyor..

Yanlış hatırlamıyorsam bende de daha önce çıkmıştı. DOktorum bana istifra ettin mi diye sordu.Sanırım kusmayla kaybedilen sıvı gibi birşey :KK64::KK64:

kasılma demek yani bebeğin belirli bir yerde toplanması o bölgenin sertleşmesi demek oluyor canım seni rahatsız eder bu durum çoğunlukla bu yüzden kasılma olunca bunu farkedersin

Yanlış hatırlamıyorsam bende de daha önce çıkmıştı. DOktorum bana istifra ettin mi diye sordu.Sanırım kusmayla kaybedilen sıvı gibi birşey :KK64::KK64:
Peki sonrasinda bir problem yasadin mi bununla ilgili canim? Bende kusma falan olmadi hic. Su da tuketiyorum çok. Kafam karisti yani. Ama sag boslugumda hep agri var

Kızlar slm bende bugün şeker testi yaptırdım 50 link glikozu su içtim.
İlk aç karnına kan verdim
Sonra suyu içtim bir saat sonrada ikinci kanı aldılar doğrunun sıralama
Birde ben sabah kalkınca hibor iğnenin vurup gittim sakınca olmaz demi ya sonucu etkilemez

Ben kullanıyorum en baştan beri.
Ama kahverengi derken..???
Krem değil aslında jel sarı bi rengi var
Evet canım ben rengini merak ettim şeffaf açık sarı kahverengi tonlarında krem derken kremi kast ettim lierac krem ya :) . Çok sahtecilik var ben emin olayım dedim sağol canım

bişey yoktur dimi çok üzüldüm :KK43:vuruyor ama sanki az gibi.Hiç temizlik falan yapmayam demekki:KK43:.Yavaş pek davranamıyorum huyum kurusun sinir oluyorum kendimi:kızgın:
Canım hareketleri değişiyor benim de bazı günler çok hareketli neredeyse hiç durmuyor bazen de az hareket ediyor 28.haftaya kadar düzensiz olur hareketleri

Back
X