- 8 Kasım 2014
- 1.568
- 3.514
- 108
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #24.841
50lik yükleme benimde 167 çıkmıştı, sonra açlık tokluk degerlerine baktılar dün değerler gayet normal çıktı. Şimdi 100luk yaptiracam bı de. Endokrinoloji o da normal çıkacak gibi duruyor dedi. İnşallah senin de diğer ölçümler iyi çıkar, çıkmazsa da ufak bı diyetle hallolur dediler banaşeker yükleme sonucum 154 çıktı çok şaşkınım hiç beklemediğim bişeydi hatta çıkmıycagından okadar emindim yarın doktorumla görüşcem. şekeri yüksek çıkıp şuan bişeyler uygulayanlar varmı aceba? bebeğin gelişimide geriden geliyor inşallah yanlış ölçümdür haftaya tekrar bakılcak.
Ben ilk cocugumda vermedim bunda vericem aventin kini aldım tabi tutarsa gogus ucu kremini ilk emzirmeye başlayınca kullanican sin çok yara oluyor 2 hafta çok fena açıyor ben lansinoh kullanmıştım eczacı bitkisel demişti emzirirken silmen gerek yok demişti ama ben her emzirme de silip emziriyodumKızlar bebeklerimize emzik verecekmisiniz.
Ayrıca göğüs ucu için krem ne zaman kullanacaksınız yada hangi marka krem
Bebek bezi ne alacaksınız neye karar verdiniz
Birde banyo için şampuan ve losyon pişik kremi hangisini kullanacaksiniz
anladım cnm Allah yardımcımız olsun inşallah insüline gerek kalmadan diyetle hallederz. 50grlık yükleme yapıldı bana saat 15 gibi tok karnına yani sabh kahvaltı ve öğle yemeği yiyerek gittim öyle istiyorz dedi doktorum içecegi içtikten tam 1saat sonraki kan degeri 154 çıktı bidefa kan alındı benden. 3 gün önceki saglık ocagndaki aclık kan şekerim 69 HgA1c ise 5 çıkmıştı. çok şaşırdım.canım benim ilk muayenede şekerime bakılmıştı değer 73 çıktı . ben de dün şeker yüklemesi yaptırdım. şuana kadar 5 kilo almama rağmen açlık 116 1. saat 267 2. saat 201 çıktı. korkunç ya. ama işte olabiliyor napalım. ben pazartesi dahiliyeye gideceğim. şeker ölçüm cihazı ve diyet listesi verecekmiş. 2 haftada düşmezse ünsilin kullanacakmışım. ama şükret ki seninki benimki kadar yüksek değil. muhtrmelen diyet önereceklerdir.
bi de 154 nedir? açlık 1. saat 2. saat?
inşallah canım ya insülin kullanmayalımda diyetle dikkat ederiz inşallah. bide annede şeker varsa bebeğin ciğerleri haftası iyi bile olsa biraz sıkıntı oluyomuş benmde zaten erkn dogum riskim var onu taktım kafayahayırlısı bakalım.50lik yükleme benimde 167 çıkmıştı, sonra açlık tokluk degerlerine baktılar dün değerler gayet normal çıktı. Şimdi 100luk yaptiracam bı de. Endokrinoloji o da normal çıkacak gibi duruyor dedi. İnşallah senin de diğer ölçümler iyi çıkar, çıkmazsa da ufak bı diyetle hallolur dediler bana
Kızlar herkes göğüs kremini bir ay önceden başlıycam yazmış niye aceba benim bilmediğim biseymi varki ben ilk bebiste yara felan olacagini bilmiyodum yara olunca kullandım bir ay cekmistimEmzik vericem. Göğüs ucu kremi lansinoh 1ay önce başlarım. Bebek bezi prima premium care. Şampuan, losyon, pişik kremi sebamed.
Ben de doğumdan sonra başlamıştım, bir hafta yara oldu, bana sanki sutumle silmem iyi geldi gibi. Gerçi belki kreminde faydası olmuşturKızlar herkes göğüs kremini bir ay önceden başlıycam yazmış niye aceba benim bilmediğim biseymi varki ben ilk bebiste yara felan olacagini bilmiyodum yara olunca kullandım bir ay cekmistim
Benim doktorum da ayda bir çağırıyor ben devlete de gidiyorum ekstradanOh icim rahatladisagolun kizlar bekle beni kizim geliyoruum
Doğumdan önce sürmeye başlarsan yara olmuyormuş. Bana da ebe söyledi 32. Haftadan sonra başla dedi.Kızlar herkes göğüs kremini bir ay önceden başlıycam yazmış niye aceba benim bilmediğim biseymi varki ben ilk bebiste yara felan olacagini bilmiyodum yara olunca kullandım bir ay cekmistim
Aman diyim kullan bu bir tecrübeKızlar herkes göğüs kremini bir ay önceden başlıycam yazmış niye aceba benim bilmediğim biseymi varki ben ilk bebiste yara felan olacagini bilmiyodum yara olunca kullandım bir ay cekmistim
Benim de çok yüksek canım ya ama beni diyetisyene yönlendirdi.benim bebek de çok iri 3 hafta önde nerdeyse,çok iyi bişey değil bıntabi şekerden kaynaklanıyosa.seninki nasıl?diyet listen belli olunca fln gelişmeleri paylaşalım burdancanım benim ilk muayenede şekerime bakılmıştı değer 73 çıktı . ben de dün şeker yüklemesi yaptırdım. şuana kadar 5 kilo almama rağmen açlık 116 1. saat 267 2. saat 201 çıktı. korkunç ya. ama işte olabiliyor napalım. ben pazartesi dahiliyeye gideceğim. şeker ölçüm cihazı ve diyet listesi verecekmiş. 2 haftada düşmezse ünsilin kullanacakmışım. ama şükret ki seninki benimki kadar yüksek değil. muhtrmelen diyet önereceklerdir.
bi de 154 nedir? açlık 1. saat 2. saat?
benimki aksine 1 hafta falan gerideydi ama normal dedi doktorum. 27. haftadayım 910 grammış kızımız. pazartesi yazarım sana canım belli olunca. sen listeni paylaşır mısın?Benim de çok yüksek canım ya ama beni diyetisyene yönlendirdi.benim bebek de çok iri 3 hafta önde nerdeyse,çok iyi bişey değil bıntabi şekerden kaynaklanıyosa.seninki nasıl?diyet listen belli olunca fln gelişmeleri paylaşalım burdan
Aynen tabi ki paylaşırım.durumumuzu da paylaşırız.işallah gerek kalmaz insüline.hergün yürüyüş yapmayı düşünüyorum o da çok faydalı kan şekeri için.sen de mutlaka yap canımbenimki aksine 1 hafta falan gerideydi ama normal dedi doktorum. 27. haftadayım 910 grammış kızımız. pazartesi yazarım sana canım belli olunca. sen listeni paylaşır mısın?
Doğum öncesi sürmeye başlayınca bebek emzirince çatlamıyor,yara olmuyor canım.doğumdan sonra da sürmeye devam edeceksin tabi göğsün emzirmeye alışana kadarKızlar herkes göğüs kremini bir ay önceden başlıycam yazmış niye aceba benim bilmediğim biseymi varki ben ilk bebiste yara felan olacagini bilmiyodum yara olunca kullandım bir ay cekmistim
Olumlu düşünelim olumlu olsun benim de uykularım kaçıyor ama dua edelim bolca seni rahatlatacak şeyler yap sürekli düşünmemeye çalış Allah yardımcımız olsunBen bi de panik atakla uğraşıyodum bunca ay.bu da üstüne tuz biber oldu perişanım.zaten bebeğin çok iri dediğinden beri 3 gündür uyuyamıyodum yüklemede de çok panik oldum hemde uhkusuz gittim.stres çok etkiledi bence.ama elimde değil ki kahroluyorum
valla ikiside çok güzel ama ikincisini daha çok beğendim(kuğlu olanı)Sizce hangisi güzel kızlar
ay maşallah sana kız ne marifetlisin sençBen bir yelek yapayım dedim annem başladı daha bir kere elime almadım1.5 aydır kenarda duruyor,utandım kendimdenBuda örgü bebeğim arkadaşımın kızına hediye ettim. Kendime tekrar başladım
Ben bi de panik atakla uğraşıyodum bunca ay.bu da üstüne tuz biber oldu perişanım.zaten bebeğin çok iri dediğinden beri 3 gündür uyuyamıyodum yüklemede de çok panik oldum hemde uhkusuz gittim.stres çok etkiledi bence.ama elimde değil ki kahroluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?