- 16 Kasım 2011
- 2.035
- 3.431
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #25.481
@fpamukBigaripyolcu fnd_50 ozge_3506 kedikedi84
Kızlar bizim haziranın hemen başı ilk haftasi yani gördüğüm kadarıyla.
Doğum mayısta bile olabilir değil mi.
evet olabilir ama benim gibi normal doğum yapıcam diye 40+6 ya kadar beklersen daha geç de olabilir :)
Ilk bir kaç ay parfumsuz bebek şampuanı kullanacağım, Sonra dalın aldım TR deyken onu kullanacağım. Deterjan normal Bizim kullandigimizi kullanırım ama ayrı yıkarım , ıslak mendil almadım kullanmayı da düşünmüyorum Onun yerine kağıt havlular var burda bebek için ıslak mendilin kuru hali gibi ondan alacağım oğlumda da hep onu kullandım
Ben de yürümek istiyorum ama gerilince karnım vazgeçiyorum. 15-20 dk yürüyorum. Bundan sonra biraz zorlayacağım ama. Yoksa kilolar başını alıp gidecek. İnsanlar karnın büyümüş diyor. Acaba hamileyken ne bekliyorlar? Bugün birisi kalçaların da dolgunlaşmaya başlamış dedi . E ne bekliyordun, manken gibi olmamı mı dedim şakayla karışık.Bende de oluyo canım bayagı rahatsız oluyorum.Yürümek istiyorum ama yürüdükcede böyle olunca sinir oluyorum.
Ben de yürümek istiyorum ama gerilince karnım vazgeçiyorum. 15-20 dk yürüyorum. Bundan sonra biraz zorlayacağım ama. Yoksa kilolar başını alıp gidecek. İnsanlar karnın büyümüş diyor. Acaba hamileyken ne bekliyorlar? Bugün birisi kalçaların da dolgunlaşmaya başlamış dedi . E ne bekliyordun, manken gibi olmamı mı dedim şakayla karışık.
Benimde 10 Haziran bende Mayıs sonu olur gibi hissediyorum.@fpamukBigaripyolcu fnd_50 ozge_3506 kedikedi84
Canim haziran zaten hayal de erken doğum muhabbetinden korktuğum için Mayısı görsem sukredicem.@fpamukBigaripyolcu fnd_50 ozge_3506 kedikedi84
Canim haziran zaten hayal de erken doğum muhabbetinden korktuğum için Mayısı görsem sukredicem.
Ama normal şartlarda da zaten herkese Mayıs sonu diyordum, haziranı bulması çok çok düşük ihtimal 40 haftayı sonuna kadar dolduran çok az
Evet olabilir galiba ama erkek bebekler genelde gününü dolduruyor diyorlar :) benim bebis erkek:) bilmiyorum artık heycanla beklicez o son gunleri@fpamukBigaripyolcu fnd_50 ozge_3506 kedikedi84
Yahu hep ben aldim bu zamana kadar kuafore gitmeye cekinirim gibiAynen bende oleyim cnim.o yuzden gdicem kuafore
Senle ayni gun gorunuyor dogum tarihlerimizCanim haziran zaten hayal de erken doğum muhabbetinden korktuğum için Mayısı görsem sukredicem.
Ama normal şartlarda da zaten herkese Mayıs sonu diyordum, haziranı bulması çok çok düşük ihtimal 40 haftayı sonuna kadar dolduran çok az
Aynen canım çok heyecanlı bakalım nasıl ne zaman olacak dogumlarimizSenle ayni gun gorunuyor dogum tarihlerimiz
Yahu hep ben aldim bu zamana kadar kuafore gitmeye cekinirim gibibir de burda kime nasil guvenebilriim bilemiyorum. Ben bugun saatlerce inatlastim belim koptu boynum koptu görebildiğim alabildigim kadarini aldim valla ne edim
Aynen 38 den itibaren olması normal zaten 37 ye kadar prematüre sayılıyor inşallah 38 den sonra gelirler...@fpamukBigaripyolcu fnd_50 ozge_3506 kedikedi84
Maşallah, ben de yarın gidicem çok özledim:) bundan sonra 2 haftada 1 gidicez dr a çok mutluyum 1 ay çok uzın geliyordu. Daha dönebilir diye biliyorum.Kizlar ben hastaneden cktm smdi.bebisim buyumus 1200gr olmus suyu az deglms ama beklendigi kadar da degilms daha onumuzde çok hafta var havuc suyu ic dedi.vajinaya icerden sancilar giriyordu bikac gundur hele bugun iyice artti. muayeneye girerken de oldu anladi doktorm ztn agrin mi var diye.calismak yok dedi oturarak calistgm halde.istirahat et dedi.dogum fiyatini knustuk asagida hastaneyle.1700lira sezeryan de normal de.bebegim makat gelisi duruyormus suan istesem de normal olmazms.eger donerse bana birakti nasi istersem iste yaparz dedi.dogum zamaninada sezaryen olursa mayisin sonunda aliriz dedi hayirlisi bakalim
Ay doktor bana 1 buçuk ay sonra gel dedi benim daha kontrolüme 2 hafta var.. özledim hemde nasıl kim bilir ne akdar büyümüştürMaşallah, ben de yarın gidicem çok özledim:) bundan sonra 2 haftada 1 gidicez dr a çok mutluyum 1 ay çok uzın geliyordu. Daha dönebilir diye biliyorum.
Yok canim nevsehirin ilcesindeyim ama mahrum bi ilcesi.bir de sıkıntı ederim ben sanki baskasina acamam.gibi:)) hep kendim aldim bu zamana kadarKiyamam niye yordun kendini okadar.hicmi yok etrafinda kuafor.nerdeydin sen dis ulkede cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?