- 11 Ocak 2017
- 4.517
- 6.960
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #25.521
Aman bi sknti olmasin zaten cnim.aynen benimde kasik bolgeleri catlamaya baslamis:/gobegin alt kisimlari yani.aynen canim bende oyle dedigin gibi hissediyorum sanki.buyuduler kuzular.ama bizde hala tekme war:) bizimde yarin kontrolumuz ❤❤❤fetal eko cekicek doktorum
Aynen sanırım artık sığmıyorlar ve bu ilk hissettiğimiz tekmelerden çok çok daha net.Aynen benimki de artk tekmeden ziyade çıkıntılık yapiyor hareket ediyor ordan burdan sürüyor sanki elini kolunu neresiyse
Merhaba foruma yeni yazıyorum desem yeridir.insallah Allah kısmet ederse ben de Haziran annesiyim. Merak ettiğim siz besik konusunu ne yaptiniz? Düşünceniz ne yönde öğrenebilir miyim? :)
Chicco anne yanı aldım ilk 6-7 ay yanımda kalsın diye bi de çilekten oda, aslında modesa maskoda ki odaları daha çok beğenmiştim ama beşik derinlikleri bana az geldi çileğin beşikleri daha derin çocuk ayaklanınca düşme tehlikesi beni çok düşündürüyor çünkü.Merhaba foruma yeni yazıyorum desem yeridir.insallah Allah kısmet ederse ben de Haziran annesiyim. Merak ettiğim siz besik konusunu ne yaptiniz? Düşünceniz ne yönde öğrenebilir miyim? :)
Bende detaylı ultrason yatırmıştım. Orda renkli ultrason ile kalp damarlarını dolaşımını falan gözlemledi baya bir.
Sıkıntı yok dedi ayrıyetten gerek yok demişti. Bir de eksikleri tamamlansaydı yavrumun..
artık eşimin gelmesi gerekiyor..
o da bu ay gelecekti bu ayda gelemedi diğer aya artık.
O zamana kadar da 1 buçuk ayımiz kalmış olacak. Alışverişi yaparız sonra da geri gider zten büyük ihtimalle...
baya toplu bir alışveriş olacak o yüzden
Onumuzdeki ayi da atlairsam bisekilde son ay annem geliyo ona derim bi el at diye
Işte bir kaç kıyafetNeleriniz kaldi canim eksik peki??
Park yatak için aklında marka varmı canım. Ben ahşap yan tarafı çekmeceli besiklerden alacaktım. 3 çocuklu arkadasım hayatının hatası olur kademeli park yatak al büyüyünce oda yaparsın diyorBen park yatak almayı düşünüyorum. Bebeğim 3 yaşına gelince de oda yapacağım
Işte bir kaç kıyafet
Beşiğin içine yatak
Pijamalarımı alicam depend falan
Bebek bezi
Tarak tırnak makası
Biberonu
Sut sagma makinemiz
Küveti
Emzirme sütyeni
Bebise havlu
Kanguru bakıcam
Ama 8 aylık halimle nasıl bakıcam bilmiyorum. Zaten gelip gelmicegi kesin değil belki de internetten alırım gelmezse.
Yok canım ya haftaya 7 bitiyor. 1 ay sonra cikacagimiz icin alisverise o zamana 8 aylık olucam. Kıyafette yazlık şort.Suan 8e yenimi girdin yoksa 8 bttimi cnm?bikac kiyafet derken ne alicaksin?bende yarin kintrolden sora e bebeke bi bakicam.daha biizim besik felan yok.
Kundak ta alicam ben yazlık
Birde çıngırak tarzı şeyler.
Dönence vs oyun için baya varr eksik al al bitmiyor
lolita555
Yok canım ya haftaya 7 bitiyor. 1 ay sonra cikacagimiz icin alisverise o zamana 8 aylık olucam. Kıyafette yazlık şort.
Yazlık kısa tulum..
çorap falan
Yeterli benceBende 1tane 10lu alayim diorum hastane cikisi yenidogan.3 4 takimda 5li cikis alirim bikac tulum alt ust pijama filan yetermiki?
Her hafta yarım kilo alınması normal ama6 kiloyla kalsak yine iyi. Ben bu hafta yine yarım kilo almışımBu gidişe dur demek lazım.
Yeterli bence
Ya sen çok takıldın bu kaç tane alayıma, bunun formülü yok ki , al işte 3-4 parça yenidoğan,3-5 parça 0-3 aylık, 3-6 aylık yetmezse alırsın yine zaten hediye de gelir. Düşündükçe insan darlanıyor yeter mi yetmez mi diye.Sen neler aldin kiyafet simdi?
Aynen katılıyorum,Ya sen çok takıldın bu kaç tane alayıma, bunun formülü yok ki , al işte 3-4 parça yenidoğan,3-5 parça 0-3 aylık, 3-6 aylık yetmezse alırsın yine zaten hediye de gelir. Düşündükçe insan darlanıyor yeter mi yetmez mi diye.
Ya sen çok takıldın bu kaç tane alayıma, bunun formülü yok ki , al işte 3-4 parça yenidoğan,3-5 parça 0-3 aylık, 3-6 aylık yetmezse alırsın yine zaten hediye de gelir. Düşündükçe insan darlanıyor yeter mi yetmez mi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?