2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

ohh maşallah bizim de salı var randevu çok merak ediyorummm minik tospik fena tekmeliyor büyüdüğünü hareketlerden de hissediyorum

kızlar selam, bi arkadaşım yeni hamile olduğunu öğrendi doktor-hastane araştırıyor ikitelli-başakşehir taraflarında. o taraflarda olan varsa, tavsiye edeceğiniz dr-hastane var mıdır?
Bağcılar Medipol hastanesini tavsiye ederim yakın olarak. Oğlumu orda doğum yapmıştım memnun kalmıştım.

ohh maşallah bizim de salı var randevu çok merak ediyorummm minik tospik fena tekmeliyor büyüdüğünü hareketlerden de hissediyorum
Aynen bende birde kafası yukarıdaymış ters duruşta yeni normalmiş bu haftalarda dedi doktor her tekme atışında sanıyorum ki ayağı çıkacak alttan

Gece donerken cati mi agriyor senin de? Benim de aynen bu sikayetlerim var ve artik kasiklarim aciyor. Aciya dayanirim sorun degil de enfeksiyon mu acaba yoksa fizyolojik mi diyorum. Benim ki daha 700 gram 24. haftadayim son uc ay mahfoldum galiba

Masaallah buyuyor kuzucuklar.ben de bugun gidicem bi ay gecti cok ozledm meraktayim kac gr oldu nasil diye.hareketleri acayip seviyelere geldi:) ve ilk defa gobek deligimn ustunde de hissetmeye basladm artk aylar snra.yanlara col vuruyor.bi yerde sertlik oluyor kafasi ya da baska yeri neyse artk iyice hissediyrm.sanki bebegime dokunuyorum gibi

Gece donerken cati mi agriyor senin de? Benim de aynen bu sikayetlerim var ve artik kasiklarim aciyor. Aciya dayanirim sorun degil de enfeksiyon mu acaba yoksa fizyolojik mi diyorum. Benim ki daha 700 gram 24. haftadayim son uc ay mahfoldum galiba
Çatı mı bilmiyorum ama bildiğin baldırlarımın üst kısmı resmen ağrıyor harı spor yapmışsında hamlanmışsın gibi birde kalçama ağrı vuruyor doğurcaz galiba

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım. Benimde kontrol yarın. Heyecanım artıyo git gide doğum yaklaştıkça

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım. Benimde kontrol yarın. Heyecanım artıyo git gide doğum yaklaştıkça

Cok heycanli sen de guzel haberlerle gelirsin insaallah

fpamuk Bigaripyolcu fnd_50 ozge_3506 kedikedi84
Kızlar bizim haziranın hemen başı ilk haftasi yani gördüğüm kadarıyla.
Doğum mayısta bile olabilir değil mi.

Aynen ben zaten niyeyse hep mayis sonu olcak gbi düşünyorum.bi hafta ilerde gorunuyordu bebis.bide sezaryen olursa mayis sonu olablr

Kizlaaaaaaaaaar bebislere sampuan bebeyagi islak mendil sampuan detrjan veya yumusatici ne marka aldiniz????
Ilk bir kaç ay parfumsuz bebek şampuanı kullanacağım, Sonra dalın aldım TR deyken onu kullanacağım. Deterjan normal Bizim kullandigimizi kullanırım ama ayrı yıkarım , ıslak mendil almadım kullanmayı da düşünmüyorum Onun yerine kağıt havlular var burda bebek için ıslak mendilin kuru hali gibi ondan alacağım oğlumda da hep onu kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…