- 16 Kasım 2011
- 2.035
- 3.431
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #25.461
kızlar nasılsınız ben bugün dahiliye ye gittim dünde kadın doğumcuya gittim kızım 1200 kg olmuş artık ağırlaşıyoruz valla ben oturup kalkarken ağrılarım oluyor özellikle iç bacak öldürüyor beni gece yatarken dönmek istiyorum dönerken bile ağrı oluyor
Bağcılar Medipol hastanesini tavsiye ederim yakın olarak. Oğlumu orda doğum yapmıştım memnun kalmıştım.kızlar selam, bi arkadaşım yeni hamile olduğunu öğrendi doktor-hastane araştırıyor ikitelli-başakşehir taraflarında. o taraflarda olan varsa, tavsiye edeceğiniz dr-hastane var mıdır?
Hayat hastanesi Nazmiye Şentürk canım güleryüzlü bir doktor ilgili mıymıntı değil en azından :)maasallah size..bende 27.haftadatim 915 gr dedi.
nereye gittin kontrole .
Aynen bende birde kafası yukarıdaymış ters duruşta yeni normalmiş bu haftalarda dedi doktor her tekme atışında sanıyorum ki ayağı çıkacak alttanohh maşallah bizim de salı var randevu çok merak ediyorummm minik tospik fena tekmeliyor büyüdüğünü hareketlerden de hissediyorum
Önce dahiliye doktoruna falan git canım doktorun endokrine yönlendirmesi lazım.sevksiz direk randevu alınmıyor canım
Canım devlette prosedür nasıl işliyor bilmiyorum ama ben üniversite hastanesine gittim randevu ağustosta var dediler vermediler. Ama hamilelere öncelik varmış,randevu almadan gidiliyormus ve randevu almadan hamileyim deyince aldılar direk
Yok canım Mersin üniversite hastanesi, hamilelere öncelik var dediler. Sen de hamile olduğunu belirtseydinHangi hastane canim ankarada misin
Gece donerken cati mi agriyor senin de? Benim de aynen bu sikayetlerim var ve artik kasiklarim aciyor. Aciya dayanirim sorun degil de enfeksiyon mu acaba yoksa fizyolojik mi diyorum. Benim ki daha 700 gram 24. haftadayim son uc ay mahfoldum galibakızlar nasılsınız ben bugün dahiliye ye gittim dünde kadın doğumcuya gittim kızım 1200 kg olmuş artık ağırlaşıyoruz valla ben oturup kalkarken ağrılarım oluyor özellikle iç bacak öldürüyor beni gece yatarken dönmek istiyorum dönerken bile ağrı oluyor
Haftaya gazi ye git cem canimYok canım Mersin üniversite hastanesi, hamilelere öncelik var dediler. Sen de hamile olduğunu belirtseydin
kızlar nasılsınız ben bugün dahiliye ye gittim dünde kadın doğumcuya gittim kızım 1200 kg olmuş artık ağırlaşıyoruz valla ben oturup kalkarken ağrılarım oluyor özellikle iç bacak öldürüyor beni gece yatarken dönmek istiyorum dönerken bile ağrı oluyor
Çatı mı bilmiyorum ama bildiğin baldırlarımın üst kısmı resmen ağrıyor harı spor yapmışsında hamlanmışsın gibi birde kalçama ağrı vuruyor doğurcaz galibaGece donerken cati mi agriyor senin de? Benim de aynen bu sikayetlerim var ve artik kasiklarim aciyor. Aciya dayanirim sorun degil de enfeksiyon mu acaba yoksa fizyolojik mi diyorum. Benim ki daha 700 gram 24. haftadayim son uc ay mahfoldum galiba
Evet aç gitmek gerekiyor tahliller içinKizlar endokrin bolumune ac karnina mi gitmek gerekiyir ilk randevuya
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım. Benimde kontrol yarın. Heyecanım artıyo git gide doğum yaklaştıkçaMasaallah buyuyor kuzucuklar.ben de bugun gidicem bi ay gecti cok ozledm meraktayim kac gr oldu nasil diye.hareketleri acayip seviyelere geldi:) ve ilk defa gobek deligimn ustunde de hissetmeye basladm artk aylar snra.yanlara col vuruyor.bi yerde sertlik oluyor kafasi ya da baska yeri neyse artk iyice hissediyrm.sanki bebegime dokunuyorum gibi
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım. Benimde kontrol yarın. Heyecanım artıyo git gide doğum yaklaştıkça
fpamuk Bigaripyolcu fnd_50 ozge_3506 kedikedi84
Kızlar bizim haziranın hemen başı ilk haftasi yani gördüğüm kadarıyla.
Doğum mayısta bile olabilir değil mi.
Sezaryen se zaten direk mayısCok heycanlisen de guzel haberlerle gelirsin insaallah
Aynen ben zaten niyeyse hep mayis sonu olcak gbi düşünyorum.bi hafta ilerde gorunuyordu bebis.bide sezaryen olursa mayis sonu olablr
Ilk bir kaç ay parfumsuz bebek şampuanı kullanacağım, Sonra dalın aldım TR deyken onu kullanacağım. Deterjan normal Bizim kullandigimizi kullanırım ama ayrı yıkarım , ıslak mendil almadım kullanmayı da düşünmüyorum Onun yerine kağıt havlular var burda bebek için ıslak mendilin kuru hali gibi ondan alacağım oğlumda da hep onu kullandımKizlaaaaaaaaaar bebislere sampuan bebeyagi islak mendil sampuan detrjan veya yumusatici ne marka aldiniz????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?