- 26 Aralık 2015
- 12.510
- 20.751
- 398
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #26.261
O zaman her gün kapısına dayanmam lazimhahaha yaw gidip kapısını çalın ayıp komşu hamile var burda doldur şu tabağı bakayım de çıksın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman her gün kapısına dayanmam lazimhahaha yaw gidip kapısını çalın ayıp komşu hamile var burda doldur şu tabağı bakayım de çıksın
Işlenmiş şarküteri ürünleri hamilelikte kesinlikle önerilmiyor canim. Sucuk, salam sosis gibi. Ben de normalde sucuğu cok severim ama hamileliğim boyunca sadece canim istedigi icin bi kac parca yedimAman olmasin sağ selamet gelsin normal sezeryan farketmez bende Dr konuştum arifeden önce doğuma alırım dedi hayırlısı olsun.
Sucuk niye yasak ben çocuklara yapıyorum kendimde yiyorum ev yapımı satan yerden alıyoruz biz.
Canim hic uzulme eger parilti disinda baska bi bulgu yoksa o parilti geciyor zamanla. Benim bebegimin de bagirsaklarinda gorulmustu parilti. Doktor sakin korkma korkulacka bisey degil takip edecegiz demisti. Her ultrasonda yok denecek kadar azaldigini soylemisti takiple. En son bikac gittigimde sormadim bile unutmusum doktorum da bisey demedi tehlikeli ya da gecmemis olsa soylerdi mutlaka. O yuzden kafani yorma. Ultrasonda takip ediyolar genelde kayboluyorKizlar bugun kontrolum vardi.Ayrintili ultrason sonucumu bide kendi doktoruma gosterdm.Bebegin kalbinin uzerinde hafif bi paritli gorulmus.Eko cektirmemi istediler.pazartesi onu yapicam.Dua edin insallah onemli bi sey degildir
Seker yuklemesi istedi yapptirmadm.Kan idrar verdm.onun sonuclarini gostericem.Bide hani bn demistim ya idrar kesesi sarkmam olmus diye kendi doktorum bakti Yok bisey dogal hali bu dedi vajinanin :) o yonden bi sıkıntı cikmadi.Ama bebisimib kalbi bni biraz uzdu![]()
Doğrudur ama ev yapımı olunca güvendim bide kokuyordu yemezsem içimde kalırdı iyi pişir canım çekerse bilindik markalardan ye bence sosis ve salam i eve hiç almıyorum ama sucuk çocukları kiramiyoruz.Işlenmiş şarküteri ürünleri hamilelikte kesinlikle önerilmiyor canim. Sucuk, salam sosis gibi. Ben de normalde sucuğu cok severim ama hamileliğim boyunca sadece canim istedigi icin bi kac parca yedim
Hosgeldin aramiza :)Merhaba brnde yeni katildim araniza googledan hamilelikle ilgili yazıları okurken böyle bi site olduğu keşfettim güzel bilgiler paylaşılıyor bendr araniza katılmak istedim beni de kaydeder misiniz?
Dogru canim benim de csnim cekerse az bisey yiyorum iyice pisirip. Salam sosis biz de yemeyiz ama sucuk severdim.Doğrudur ama ev yapımı olunca güvendim bide kokuyordu yemezsem içimde kalırdı iyi pişir canım çekerse bilindik markalardan ye bence sosis ve salam i eve hiç almıyorum ama sucuk çocukları kiramiyoruz.
Hosgeldin aramiza :)
Evet canim takvimin gozukuyor:) genelde dogru cikiyor verdigi bilgiler :) senin cinsiyet ney, ilk gebelik mi?Hosbulduk :)
Takvim varmış ben yaptm ama acaba gözüküyor mu doğru mu bebeğimizin herseyini söylüyor çok güzel yaa artk bol bol uğraşırım severim böyle şeyleri ♡♡☆☆☆《♡》
Ben varım
Evet canim takvimin gozukuyor:) genelde dogru cikiyor verdigi bilgiler :) senin cinsiyet ney, ilk gebelik mi?
Kizlar bugun kontrolum vardi.Ayrintili ultrason sonucumu bide kendi doktoruma gosterdm.Bebegin kalbinin uzerinde hafif bi paritli gorulmus.Eko cektirmemi istediler.pazartesi onu yapicam.Dua edin insallah onemli bi sey degildir
Seker yuklemesi istedi yapptirmadm.Kan idrar verdm.onun sonuclarini gostericem.Bide hani bn demistim ya idrar kesesi sarkmam olmus diye kendi doktorum bakti Yok bisey dogal hali bu dedi vajinanin :) o yonden bi sıkıntı cikmadi.Ama bebisimib kalbi bni biraz uzdu![]()
Canım banada var demişti ve önemli bişey değil doğumla kaybolur dedi aynı şekilde kendi doktorumda önemsemedi bilemiyorum ama :/
Benim de göbeğin alt kısmı çatladı ya lierac bi ise yaramadı sankibilmiyorum sürmesem daha mi kötü olur du ama çatlaklar tam çıkmamış benim derinde duruyorlar çıkacaklar ama of moral bozuyorlar :/
Hayirli olsun canim bizim de hemen olmadi demek ki zamani varmis RABBim nasip etti insaALLAH sagsalim kucagimiza almak nasip olur. Benim de ilk gebelikErkek canm cok zor oldu seneler sonra
Canim hic uzulme eger parilti disinda baska bi bulgu yoksa o parilti geciyor zamanla. Benim bebegimin de bagirsaklarinda gorulmustu parilti. Doktor sakin korkma korkulacka bisey degil takip edecegiz demisti. Her ultrasonda yok denecek kadar azaldigini soylemisti takiple. En son bikac gittigimde sormadim bile unutmusum doktorum da bisey demedi tehlikeli ya da gecmemis olsa soylerdi mutlaka. O yuzden kafani yorma. Ultrasonda takip ediyolar genelde kayboluyor
Benim de ayni canim ikili uclu temiz cikmisti:) o yuzden yuregini ferah tutIkili ve uclu taramalarim temiz cikmisti insallah onemli bi sey degildir dedigin gibi olur cok sagol icimi rahatlattn :)
Hayirli olsun canim bizim de hemen olmadi demek ki zamani varmis RABBim nasip etti insaALLAH sagsalim kucagimiza almak nasip olur. Benim de ilk gebelik