2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bu saate kadar uyumamak birde 30 lü haftalara zor derlerdi sanırım ben en çok 24 den sonra zorlanmaya basladim. 29. Haftadayım halada 20 ler bitmedi. Ne kasılmalar ne kramplar sole bi 34 lere bi gelseydikte rahat edeydik

selam kızlar
ben de bi haziran annesi olacakken 10. haftada kalbi durdu maalesef, demek devam etse baya bi büyütmüş olacakmışım sizleri görünce mutlu oldum
çok şükür iki ay sonra tekrar hamile kaldım ama geçen sefer central hospitalde takip oluyodum,
bu sefer de ümraniye eğitim araştırmada yapma niyetindeyim aa devletteki doktorların tutumu da beni korkutuyo,

ümraniye eğitim arastırmaya devam edip memnun kalan var mı siz artık aylardır ne iyi olduguna karar vermişsinizdir diye bi danışayım istedim
özel mi devlet mi tavsiye edersiniz
fikirlerinizi beklerim

Merhabalar.oncelikle bebişiniz hayirli olsun.dediginiz hastaneleri bilmiyorum ama sikintilibir surec gecirdiginizi tahmin ediyorum ve belli bir zamana kadar en azından devlet ozelbirlikte devam edin ya da devlette doğum yapmak istemiyorsanız özele son aylarda geçin.ben nedense araştırma hastanelerine daha çok güveniyorum ozellerden.ben hala devlet ve özel birlikte gidiyorum.ve 20.haftaya kadar devlet beni araştırma hastanesine yonlendirmisti.o yüzden benim içim daha rahat etti.

teşekkür ederim, sanırım ben de öyle yapıcam fazla ilgilenmeseler de gerektigi kadar ilgilenseler yeterli aslında, fazla bilgi yorum insanın kafasını kurcalıyo boş yere,
biraz doktorla da alakalı sanırım,

bakalım bi deniycem inşallah memnun kalırsam özele ancak dogumda giderim gbime geliyo :)

Aynen canım ben de kasık ağrısından uyuyamadım gece

işe geldım bıde uykusuz bu aralar ılk zamanlar gıbı vajınama ıgne ıgne batıyor gerılıyorum hazımsızlık desen kasılmalarla hat safhada.
hyır agrısı sancısı sıkıntı dıılde normal mı degıl mı bunu anlamıyorum.

tekrar hamile kalman çok güzel, inşllah sağlıkla kucağına alırsın. ben de central hospital'a gidiyorum başak hanıma. ilk doğumu da aynı doktorda aynı hastanede yapmıştım çok memnunum kendisinden. Sen hangi doktora gitmiştin? Devlet hastanesine hiç gitmedim özellikle araştırma hastanelerinde doğuma filan öğrenciler giriyor diye duymuştum.. bana özel daha iyi geliyor ilgi alaka güven daha iyi bence... ama tabi doğru doktoru bulmak hepsinden önemli...

Ha tam da benim adamdan gelebilecek bir cevap :)) Bende pompa istemiştim eşim zaten yazın tatildesin ne pompası belki sütün az olacak gerek kalmayacak dedi.Ama bir arkadaş yazmıştı "süt az gelince bebek çekemiyor beyine süt üretimini azalt sinyali gönderiyor vücut o yüzden pompa gerekli olabiliyorki süt üretimi devam etsin"

Allah kolaylık versin ,çaliş çaliş çaliş,sen anlatırken benim gözüm korktu,yavaş yavaş olur gider.Siz ev temizliği yaparken ben o tarihlerde kutu toplamaya başlayacam.Ben halıları nisanın ortası gibi kaldırmayı düşünüyorum.halı süpürmekte zorlanıyorum bari boş olsun süpürüp hızlıca sileyim diyorum senin halı toplama tarihini görünce yanlış mı yapıyorum diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…