2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yo

Yok canım temiz temiz olsun diye geç veriyorum şimdi erken veririsem geri kirlenecek hemen sanıyorum
Haklısın,Gelince hemen yaymasan da olur yazın ihtiyaç pek olmuyor sanki tabi sen bilirsin ya da bilemedim ki beklerse halıya birşey olurmuki,öncede yayılması gerekirdi şimdide öylemiki,genelde geldiği gibi yayıyoruz ya.Ay bilemedim naapsam

Kızlar a101 e gelen bu banyo seti hakkında ne düşünüyorsunuz. Geçmişte ki anneler hep burdan almış memnunlarmış.
Kalitesini bilmiyorum ama ne gibi bi kötülüğü olabilir ki. Sadece yer kaplama takıntın varsa katlanabilir küvetler var 100 küsür lira ama. Ben e bebekten almıştım normal küvet bu katlananları görünce üzüldüm sonra da dedim zaten maksimum 1,5 sene kullanıcam sonra veririm birine gider.

Bilmiyorum ki yine de biraz nemli kalıyor öyle posette beklemesin istemem. Sererim ben geldiği gün.

Ben daha önceki deneyimlerimden,
Bebek bezi sleepy
Göğüs ucu kremi ve pedi lansinoh
Şampuan bübchen
Emzik ve biberon avent
Sut sağma makinesi lansinoh.
bende aynı bu dediklerini aldım ,alamadıklarımda var ama bu yazdığın markaları almak istiyorum.Mesala bebek bezi almadım ama sleepy alacamSüt sağma makinesi adamla anlaşamadığımz nokta (ha bide korkuyor benimki sağıp ona bırakacak gece o besleyecek diye,korkuttum onu gece sen besleyeceksin diye,sürekli "çocuk kaynağından içsin sıcak sıcak deyip duruyor zavallım ha ha ,süt pompası lafını duyunca adamın yüzü değişiyor)

Günaydın kızlar. Gece reflüden geç saate kadar uyuyamadım. Yediklerime daha da dikkat edicem. Bakalım dikkat ettiğim halde olacakmı. Berbat bişey
Evet o da çok zor be dostum,benim genelde yemekten sonra namaz kılarken eğilince ağzıma geliyor hayatımda hiç yaşamamıştım gerçekten berbatmış.Bide kızlar hep yazardı kramp kramp diye,onuda bu sabah yaşadım çok kötüymüş buda,inledim resmen

Reflü de kramp da benim başımda ya sabah 5 te uyudum reflü yüzünden. Bu sefer de uykumdan sıçradım sürekli..
bacağım bacağım diye deli gibi bağırıyorum.

kızlar bebek kıyafetleri için hangi deterjan önerirsiniz. sabun tozu kalıntı bırakıyormuş . sıvı deterjan almayı düşünüyorum yumuşatıcı kullanmayacağım . sizden fikir alayım

Keşke korkutmasaydın eşini bence kesinlikle lazım. Benim birara süt kanallarim tıkandı. Sütü çekmekte çok faydası oldu. Ayrıca bebeği beslemeden önce 5 dk pompa ile çekip sütün sulu kısmını bebeğe vermiyordum. Yağlı kısmı ile besliyordum. Tabii karar sizin ama bence lazım bir urun. Sleepy bezi doğduğundan beri kullanıyorum. Pisik çok az oldu o da ek gıdaya geçince oldu. A101 deki küvet bence yeterli. Büyük paralar vermeye gerek yok

Reflü de kramp da benim başımda ya sabah 5 te uyudum reflü yüzünden. Bu sefer de uykumdan sıçradım sürekli..
bacağım bacağım diye deli gibi bağırıyorum.
Ah canım ah aynen nasıl bişey ya harekette ettiremiyor insan.Uykusuzluktan bayılcak gibi olup uyuyamamak çok zor ben oturur vaziyette uyuyorum bazen dene derim

Ismi yabanci gelmedi sanki ama cikaramadim ben cnim.
Tatlım zaten 4 tane bu alanda İzmirde çok ünlü doktor var.Biri İsrael aruh,diğeri egedeki erol tavmergen 3.de irenbedeki Kaan bozkurt. Araştırdığında en çok bu isimlere rastlarsın.Ahmet beyin hastası olmak çok zor genelde aylar öncesinden dolu oluyor.Bir ay öncesi randevu alarak başladım bende hatta beni yinede başka doktora yönlendirmek istediler dolu diye direttim iyikide diretmişim.hangi ilçedesin çok merak ettim ilçelride çok güzel manisanın hatta merkezden bile daha iyi.Salihli süper mesala alaşehirde öyle

Benimde eşim kullanma diyor araştır nezamana kadar kullaniyku herşeye bakıyorsun internetten doktor olcaksin nerdeyse bunu da araştır diyor.ona kalsa benim artık arkada oturmam lazımmış yatak yatak gidicem galiba işe falan . gülüyorum ben de hoşuma gidiyor tabi düşünmesi

Günaydın kızlar. Gece reflüden geç saate kadar uyuyamadım. Yediklerime daha da dikkat edicem. Bakalım dikkat ettiğim halde olacakmı. Berbat bişey

reflü cok kotu basınızın altına ıkı yastık
kızlar, araba kullanmanın bi sakıncası var mı biliyor musunuz? kaçıncı haftaya kadar kullanabiliyoruz acaba?

sen yıne 32 gıbı kullanmamaya calıs

Alacam arkadaşım burda duydukça ne kadar elzem olduğunu anladım.Ama dur halledecem o işi,sağol süt kanalının tıkanma olayınıda yeni duydum ,çok şey öğrendik valla burda.

Biz geçen senenyazacikarken yikattik.sonra sermedik baya uzun süre birşey olmadı.tek dezavantaj kenarları kivrik kaldı bir sure

Biz geçen senenyazacikarken yikattik.sonra sermedik baya uzun süre birşey olmadı.tek dezavantaj kenarları kivrik kaldı bir sure
Hadi ya bak bu bilgide işime fena halde yarayacak çünkü doğum sonrası ev kalıncak gibi olmayacak taşınacağım için herşey toplanmış olur.Anneme gidecem dönünce taşınırken yıkatırım (araya sıkıştıracaktım)diyordum o zaman gitmeden önce yıkatır bekletirim gelincede taşınma telaşında halı yıkatma derdiyle uğraşmam

Yoksa bende toplamak istiyorum artık yikansin temiz dursun.ama.cok kivrilmisti kenarları.suan kararsızım yıkatip kaldırmakta ama kaldirabilirimde

Aynen canim salihlideyim bende:))bu arada kaan bey benim doktrum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…