2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kızlar, araba kullanmanın bi sakıncası var mı biliyor musunuz? kaçıncı haftaya kadar kullanabiliyoruz acaba?

Ben kullaniyorm cok stres olacagm bi trafik yok ise gidip gelirken.yollar da iyi sorun olmadi bu zamana kadar.sancilar sıklasana kadar kullanirim

kızlar, araba kullanmanın bi sakıncası var mı biliyor musunuz? kaçıncı haftaya kadar kullanabiliyoruz acaba?
Araba kullanmanın ne gibi sakıncası olabilir canım? Ben ilk hamileliğimde doğumdan bigün önceye kadar sürdüm. Doğumdan sonrada 7. Günde bebeği tek başıma aşıya götürdüm arabayla. Bi sakıncası olduğunu düşünmüyorum

Bak ya bende nedense öyle düşünüyorum devlet hastaneleri daha güvenilir geliyor bana ama ben özeldeyim 2 doktorumda özelde birinin muayenehanesine gidiyiyorum Happymomy tatlım istersen iyi bir perinatoloji uzmanıylada takibini sürdürebilisin benimde 8. haftada düşüşüm var ,2. gebelik sonrasında 8. haftadan beri perinatoloji uzmanıylada devam ediyorum. (hem o sana bu konuda panik yapıp yapamaman konusunda sana bilgide verecektir,ben çok memnunum)

Aaa olemi cnim.manisaya gelinmi geldin
Tatlım slendiye atandık önce sonra bebek olmayınca araştırdık İzmirde iyi bir doktor bulduk ve uzak diye Manisaya taşındık.Eşim aydınlı aslında.Manisanın hamur işlerine bayılıyorum çok arayacam çok çok kendi memleketimde sen Manisalımısın

beniim canım ben arada kullanıyorum ama mümkünse kullanmamıyı tercih ediyorum,Şöyle bir sıkıntı var araba kullanmada hamilelikte ilgi çok kolay dağılıyor dikkat eksikliği oluyor.Ha herkesde olacak diye birşey yok bende var kafa dağınıklığı hemde hat safhada o yüzden eşime veriyorum özellikle merkeze ya da İzmire giderken.2. bir neden de araba sürerken stres yaşama olasılığı.eğer stresli bir trafikteysen bu stres direct bebeğini etkiliyormuş ben bazen eşim çarşıda sürerken bile geriliyorum ,malum çarşı içi çok karışık

olası bir kazada hava yastıkları açılırsa karnımıza çarpabilir benim de hiç aklıma gelmemişti kuzen söyledi artık kullanma diye...

ecet cnaım doğru söylüyorsun dün birine sürttüm arabayı anlamadım bile sürttüğümü kadına sen suçlusun diyorum bir de.. nasıl bi kafadaysam allahtan çok ufak bişeydi ama eve gidince kendimi kötü hissettim daha fazla dikkatli ve sakin olmak lazım ben pek sakin kullanamıyorum

Manisanin ilcesindeyiz cnim biz.aa olemi izmirde nereyi buldunuz doktor?evet hamur islerimiz guzeldir cok

Ben kullaniyorm cok stres olacagm bi trafik yok ise gidip gelirken.yollar da iyi sorun olmadi bu zamana kadar.sancilar sıklasana kadar kullanirim

ne güzel... benim eski iş ve eski ev olaydı benim de öyleydi şimdi yol uzun ve de hep trafik stres... eşimi beklesem eve çok geç gidiyorum o zaman da çok yorucu oluyor bana

Zaten çok yüksek ihtimalle tutcam ya

İşte hormonlar yapıyor,hiç riske gerek yok.Ya bak düşün "aaa orada motosikletmi vardı görmedim diyebiliyorum" bende.Yine ucuz atlatmışsın Allah korumuşdaha büyük bir durumda olabilirdi.Doğduktan sonra atarız kuzuları arabaya o zaman süreriz Analı oğullu ya da analı kızlı ,napalım biraz bekleyeceğiz.Ben hava yastığı olayını hiç düşünmemiştim sadece kaza yaparsam bu dalgınlıkla bebeğime bişey olur diye korkuyorum o yüzden sürmüyorum ama bak o da çok mantıklı

Yo
Yok canım temiz temiz olsun diye geç veriyorum şimdi erken veririsem geri kirlenecek hemen sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…