- 7 Ağustos 2011
- 600
- 884
- 303
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #27.541
Valla var mı bilmiyorum ama ben diğer hamileliğimde de kullandım bunda da kullanıyorumkızlar, araba kullanmanın bi sakıncası var mı biliyor musunuz? kaçıncı haftaya kadar kullanabiliyoruz acaba?
bende manisada yaşıyorum şuan,burası dehşet sıcak oluyor yahu,kısa şeyler yeterli olur benceManisadayim cnim ben.ben hepsinden aldim canim suan 10taneye yakin war zibini kisa kollu kolsuz ve uzun kollu.
Ben ordan alicam yeterli benceKızlar a101 e gelen bu banyo seti hakkında ne düşünüyorsunuz. Geçmişte ki anneler hep burdan almış memnunlarmış.
kızlar, araba kullanmanın bi sakıncası var mı biliyor musunuz? kaçıncı haftaya kadar kullanabiliyoruz acaba?
Ben kullanıyorum hala internette bulamadım son zamanlarda kullanmam herhalde son 1ay belkidekızlar, araba kullanmanın bi sakıncası var mı biliyor musunuz? kaçıncı haftaya kadar kullanabiliyoruz acaba?
Araba kullanmanın ne gibi sakıncası olabilir canım? Ben ilk hamileliğimde doğumdan bigün önceye kadar sürdüm. Doğumdan sonrada 7. Günde bebeği tek başıma aşıya götürdüm arabayla. Bi sakıncası olduğunu düşünmüyorumkızlar, araba kullanmanın bi sakıncası var mı biliyor musunuz? kaçıncı haftaya kadar kullanabiliyoruz acaba?
Bak ya bende nedense öyle düşünüyorum devlet hastaneleri daha güvenilir geliyor bana ama ben özeldeyim 2 doktorumda özelde birinin muayenehanesine gidiyiyorumMerhabalar.oncelikle bebişiniz hayirli olsun.dediginiz hastaneleri bilmiyorum ama sikintilibir surec gecirdiginizi tahmin ediyorum ve belli bir zamana kadar en azından devlet ozelbirlikte devam edin ya da devlette doğum yapmak istemiyorsanız özele son aylarda geçin.ben nedense araştırma hastanelerine daha çok güveniyorum ozellerden.ben hala devlet ve özel birlikte gidiyorum.ve 20.haftaya kadar devlet beni araştırma hastanesine yonlendirmisti.o yüzden benim içim daha rahat etti.
bende manisada yaşıyorum şuan,burası dehşet sıcak oluyor yahu,kısa şeyler yeterli olur bence
Tatlım slendiye atandık önce sonra bebek olmayınca araştırdık İzmirde iyi bir doktor bulduk ve uzak diye Manisaya taşındık.Eşim aydınlı aslında.Manisanın hamur işlerine bayılıyorum çok arayacam çok çok kendi memleketimdeAaa olemi cnim.manisaya gelinmi geldin
Araba kullanmanın ne gibi sakıncası olabilir canım? Ben ilk hamileliğimde doğumdan bigün önceye kadar sürdüm. Doğumdan sonrada 7. Günde bebeği tek başıma aşıya götürdüm arabayla. Bi sakıncası olduğunu düşünmüyorum
beniim canım ben arada kullanıyorum ama mümkünse kullanmamıyı tercih ediyorum,Şöyle bir sıkıntı var araba kullanmada hamilelikte ilgi çok kolay dağılıyor dikkat eksikliği oluyor.Ha herkesde olacak diye birşey yok bende var kafa dağınıklığı hemde hat safhada o yüzden eşime veriyorum özellikle merkeze ya da İzmire giderken.2. bir neden de araba sürerken stres yaşama olasılığı.eğer stresli bir trafikteysen bu stres direct bebeğini etkiliyormuş ben bazen eşim çarşıda sürerken bile geriliyorum ,malum çarşı içi çok karışık
Tatlım slendiye atandık önce sonra bebek olmayınca araştırdık İzmirde iyi bir doktor bulduk ve uzak diye Manisaya taşındık.Eşim aydınlı aslında.Manisanın hamur işlerine bayılıyorum çok arayacam çok çok kendi memleketimdesen Manisalımısın
Tatlım slendiye atandık önce sonra bebek olmayınca araştırdık İzmirde iyi bir doktor bulduk ve uzak diye Manisaya taşındık.Eşim aydınlı aslında.Manisanın hamur işlerine bayılıyorum çok arayacam çok çok kendi memleketimdesen Manisalımısın
Ben kullaniyorm cok stres olacagm bi trafik yok ise gidip gelirken.yollar da iyi sorun olmadi bu zamana kadar.sancilar sıklasana kadar kullanirim
Zaten çok yüksek ihtimalle tutcam yaBlackbluee1 ya bu kadar temzlik yapabileceğini düşünüyor musun gerçekten? bence birini tutmalısın hem sana hem bebeğe yazık ve tehlikeli.. zaten karnın çok büyüyecek o halde insan adım atmaya üşeniyor valla
İşte hormonlar yapıyor,hiç riske gerek yok.Ya bak düşün "aaa orada motosikletmi vardı görmedim diyebiliyorum" bende.Yine ucuz atlatmışsın Allah korumuşdaha büyük bir durumda olabilirdi.Doğduktan sonra atarız kuzuları arabaya o zaman süreriz Analı oğullu ya da analı kızlı ,napalım biraz bekleyeceğiz.Ben hava yastığı olayını hiç düşünmemiştim sadece kaza yaparsam bu dalgınlıkla bebeğime bişey olur diye korkuyorum o yüzden sürmüyorum ama bak o da çok mantıklıecet cnaım doğru söylüyorsun dün birine sürttüm arabayı anlamadım bile sürttüğümü kadına sen suçlusun diyorum bir de.. nasıl bi kafadaysam allahtan çok ufak bişeydi ama eve gidince kendimi kötü hissettim daha fazla dikkatli ve sakin olmak lazım ben pek sakin kullanamıyorum
Yok canım temiz temiz olsun diye geç veriyorum şimdi erken veririsem geri kirlenecek hemen sanıyorumAllah kolaylık versin ,çaliş çaliş çaliş,sen anlatırken benim gözüm korktu,yavaş yavaş olur gider.Siz ev temizliği yaparken ben o tarihlerde kutu toplamaya başlayacam.Ben halıları nisanın ortası gibi kaldırmayı düşünüyorum.halı süpürmekte zorlanıyorum bari boş olsun süpürüp hızlıca sileyim diyorum senin halı toplama tarihini görünce yanlış mı yapıyorum diye düşündüm
Kızlar a101 e gelen bu banyo seti hakkında ne düşünüyorsunuz. Geçmişte ki anneler hep burdan almış memnunlarmış.
Karşı yakada Medikalpark ta prof Ahmet Zeki Işık.Kendi de tüp bebek babası tontiş anlayışlı bir adamManisanin ilcesindeyiz cnim biz.aa olemi izmirde nereyi buldunuz doktor?evet hamur islerimiz guzeldir cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?