- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #27.481
Ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum canım iyi ki sordun.Kizlar selam.bu gogus ucunu kremini 7.aydami surmeye basliuoduk 8.aydami???
Kiz dogumdan sonra surmuyomuydk? Bnde ayvanin cekirdegini buzluga koyuyorm Gogus uclarim icin.Dogumdan sonra suya koyup jole kivamina gelince gogus uclarima surucektm.Simdi mi yapsamKizlar selam.bu gogus ucunu kremini 7.aydami surmeye basliuoduk 8.aydami???
Kiz dogumdan sonra surmuyomuydk? Bnde ayvanin cekirdegini buzluga koyuyorm Gogus uclarim icin.Dogumdan sonra suya koyup jole kivamina gelince gogus uclarima surucektm.Simdi mi yapsam
Hmm.Ne kadarin kaldi canm senin.? Bnde doguna yakim yapicam insallahBende ayva çekirdeğini bir kavanoza suyun içine koydum jöle kıvamını aldı doğum sonrası kullanıcam.
Hmm.Ne kadarin kaldi canm senin.? Bnde doguna yakim yapicam insallah
Bozulmaz mi oyle?Canım mayıs 15 inden sonra her an bebek gelebilir dedi doktor ben 3-4 ay önce ayva mevsiminde yapmıştım duruyor.
Bence yeter canım tabi hangi şehirde yaşadığına da bağlı biraz. ama bence hastane çıkışı yeter. Ben kolsuz hiç giydirmedim kolaltı pişik olmasın diye uzun kol dediğim gibi çok giyilmiyor. Ama kısa kollu 0 3 ay ve yenidoğan çok kullandım. Yani sayı veremiyorum kimisi hergün çamaşır yıkar 5tane de yeter ama ben sanırım 15tane falan kullandım kısa kollu .Anladim canim.peki saydigim kiyafetler yetermi canim?daha almali miyim?
Ne diyosun böyle şeyler demi var yahu ben kk da ancak buraya girebiliyorum onada yetişemiyorum bileYok bu sefer bizim konu sebebiyle değil, dr undan hoşlanan birinin bdv de konusu var ya orası karıştı. Atışmalar çok oldu ondandır.
Bozulmaz mi oyle?
En çok yorum yapılan başlık bir derdim var. Trend konular ve yeni mesajlar başlığına bakarsan kk nın gündemi orasıNe diyosun böyle şeyler demi var yahu ben kk da ancak buraya girebiliyorum onada yetişemiyorum bile
Kıyafet konusunda bi fikrim yok göz kararı aldım hep. Ama ağız bezi daha al bence evde yoksa çok kullanılıyormuş.Kızlaar madem eksikler konuşulmuş bana da bi akıl verin.3 penye battaniye,3 tulum,1 yelek,4 kısa kol çıtçıtlı,1 askılı çıtçıtlı,4 patikli alt,4 patikli üst,1 beşli hastane çıkışı,3 tane 2 li takım,birkaç eldiven,5 li müslin ağız bezi,üçgen önlük,6 adet çorap,pike,1 penye kapşonlu hırka,1 biberon,2 li emzik.1 tane şortlu takım (0-3 bunlar hep),küvet filesi aldım şimdilik bikaçtane daha askılı çıtçıtlı almam lazım bi de müslin battaniye ile şortlu tulum alacam.bi de isimli hastane çıkışı alırım.bi tane daha penye yelek lazım bunlar yeter mi ki.ikinci bebek benim ama diğeri kış bebeği idi.yaz olunca ihtiyaçlar farklı oluyor ne almalı başka?
İlk bir ay haftada 2 kere. Hepsi normal gelince doktor artuk arada bir kontrol ettir diyor bende diyete uyamadigim zamanlardan gidip parmakran baktiriyorum hastanede sadece o da 2 haftada 1 ancakŞekeri olan arkadaşlar şeker ölçümünü kaç gün yaptınız bana artık zor geliyor doktor devam ettirir mi merak ettim
Aa evet onu da not edeyim az olmuş haklısın.evde yok ben herşeyi verdim yada eskidi diye atmıştımKıyafet konusunda bi fikrim yok göz kararı aldım hep. Ama ağız bezi daha al bence evde yoksa çok kullanılıyormuş.
Bence yeter canım tabi hangi şehirde yaşadığına da bağlı biraz. ama bence hastane çıkışı yeter. Ben kolsuz hiç giydirmedim kolaltı pişik olmasın diye uzun kol dediğim gibi çok giyilmiyor. Ama kısa kollu 0 3 ay ve yenidoğan çok kullandım. Yani sayı veremiyorum kimisi hergün çamaşır yıkar 5tane de yeter ama ben sanırım 15tane falan kullandım kısa kollu .
Kiz dogumdan sonra surmuyomuydk? Bnde ayvanin cekirdegini buzluga koyuyorm Gogus uclarim icin.Dogumdan sonra suya koyup jole kivamina gelince gogus uclarima surucektm.Simdi mi yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?