2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Yok yer sıkıntım bende bu tarz alırım diye düşünüyordum. alayım o zman teşekkürler :)

Aynen canim salihlideyim bende:))bu arada kaan bey benim doktrum:)
Hadi yaaa Bak ya aynı zamanlarda İzmirde neler yaşamışız,ama çok şükür İzmir bizde iyi anılar bıraktı.Dedim ama dimi 4 doktor var diye bak biride senin doktor çıktı. :)
Yoksa bende toplamak istiyorum artık yikansin temiz dursun.ama.cok kivrilmisti kenarları.suan kararsızım yıkatip kaldırmakta ama kaldirabilirimde
Kuzum ben temizlik yapamıyorum ama böylede oturamıyorum artık gözümü kararttım toplayacam en azından şöyle bir süpürür silerim tertemiz olur,havaları takip ediyorum.Doğru diyordun kıvrılmasıda hoş değil ama ben şuanki halimden çok rahatsızım afedersin ev ev değil yani rayından çıktı,ne pis kadın oldum diyorum

Aynen cnim cok sukur Rabbime

Kızlar bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım varsa, birşey sormak istiyorum. Annemin geçen haftalarda ilaçsız mr ve ilaçsız tomografisi çekildi. O günün akşamında da annemlere gittik.. Şimdi bu ayın sonunda ilaçlı ultrason falan çekilecek anneme. Bir arkadaşım ilaçlı ultrason çekilecekse 1 gün uzak dur annenden dedi. Hamile ve çocuklara zararlıymış sanırım. Şimdi de kafama takıldı acaba ilaçsız çekilen mr ve tomografinin de bir zararı oluyor mu aynı ortam içinde bulunduğumuzda?

Ben yeni duydum

Mr ve tomografi bildiğim radyasyonlu değil ses dalgası ile yapılıyor. Ama ilaçlı çekildiğinde gitmeyin atom içerebiliyor.

Aynen ben de bugün süpürelim yarın süpürelim derken cildircam.esim süpürür ben silerim ama hmici iş haftasonu evde değiliz .bende vercem kıvrılıyor ama napalim

Mr da radyasyon yok manyetik bundan dolayı bize bir zararı olmaz sanıyorum. Ama tomografi de yüksek radyasyon var. Annem çekildiğinde 1 gün hamile ve çocukların yanına uğrama yazardı imzaladıkları kağıtta. ama mr da yazdığını hiç hatırlamıyorum. Siz mümkün oldukça aynı gün uğramamaya çalışın bence annenizde hemen duş alıp yoğurt yesin radyasyondan bir an önce kurtulmak için.

Bu arada sonradan farkettim de ultrasonu da sormuşsunuz onunla ilgili pek bilgim yok ama ben 1 gün sonra ziyaret etmenizi tavsiye ederim her halukara karşı.

Mr ve tomografi çekildiği akşam annemin yanımdaydım malesef :/

olası bi kaza riski biz araba kullanırken ne kadar tehlikeli ise eşin kullandığında önde oturmak da aynı derecede tehlikeli hava yastıkalrından ötürü... eşin doğru düşünmüş aslında :)

Teşekkür ederim canım sen istanbulda mısın
tavsiye edebileceğin bi yer varsa ben de bi değerlendirmek isterim

Alacam arkadaşım burda duydukça ne kadar elzem olduğunu anladım.Ama dur halledecem o işi,sağol süt kanalının tıkanma olayınıda yeni duydum ,çok şey öğrendik valla burda.

Bence de elzem.tikanma olayi ne yazikki oluyor.gecen yaz benm arkadasta oldu ihtihap kapti kanallar tikaninca.arkadasm ateslendi fln kendine mi baksin cocuga mi baya kotu bi surec gecirms o donem

Bence de elzem.tikanma olayi ne yazikki oluyor.gecen yaz benm arkadasta oldu ihtihap kapti kanallar tikaninca.arkadasm ateslendi fln kendine mi baksin cocuga mi baya kotu bi surec gecirms o donem
Bende zaten onun için alacağım göğsü boşaltmak için küçücük midesiyle bebek nasıl boşaltsın. Hem de boşaldıkça süt üretimi artar. Hem de sütün ilk kısmı gider bebek yağlı sütü emer.

Aynen canim ben de yeni duydum arkadasim oyle soyleyince de tedirgin oldum.
Mr ve tomografi bildiğim radyasyonlu değil ses dalgası ile yapılıyor. Ama ilaçlı çekildiğinde gitmeyin atom içerebiliyor.
Evet ilacli cekildiginde gorusmem canim, bunu bildigim iyi oldu gercekten.
Sabah çekildi ise akşama kadar etkisi kalmamıştır bence zaten 25. haftadan sonra bebeğin birebir maruz kalmadığı müddetçe radyasyonun etkisi yok diye biliyorum.
Insallah canim ya, oglen cekildi mr ve tomografi. Biz aksam 8de gorustuk. Hic aklimiza da gelmedi yani radyasyon tasıdı mı uzerinde yada tehlikesi var midir diye. Ilacli da gorusmem bir kac gun napalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…