2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
benimkinde de memeler çok büyük de iş yok hatta hep der inek olsam kkeserlerdi beni hemen diye inşallah çekmem onlara zaman gösterecek

Ben sleepy düşünüyorum

Kızlar iki gündür bir sancim ve kasılmam var anlatamam bu güne kadar çok yoktu artık başladı anlaşılan erken gelicek bizim bebis alta alta baskı yapıyor bırak artık beni çıkıcam diye randevuda alamadım doktordan salıya verdiler bende ne olur ne olmaz diye bugün bebişin kıyafetlerini yıkamaya başladım normalde 30 dan sonraya baslamayi dusunuyodum ama artık erkenden halledip dolabını yerleştiricem olmadı daha sonra bir daha yikarim

Canım ilaçlı denilen vücuda radyasyon veriyolar ya siringayla yada ağızdan içiyorsun oda hamilelere ve çocuklara zararlı ilaçsız olanda bişey yok merak etme

Kızlar bu küvet setleri çok yer kaplar ya küvet zaten kocaman bi de kova falan yer tutar ben almayı düşünmüyorum kova falan

Kızlar bu küvet setleri çok yer kaplar ya küvet zaten kocaman bi de kova falan yer tutar ben almayı düşünmüyorum kova falan
Hemde nasıl yer kaplıyor onu gezdir dur birde fileto yıkamak her banyoda as kurut kovaları topla.ben bu sefer fileli kullaayip işte a101 delinin alacağım küveti üstü silikon.kova ve masrafa bizim banyoda kullandığımız var ben hep temizler yıkarım zaten onu kullanacağım.cunku birde bebeğin ki ayrı kova banyoda yer kalmıyor nerde gezdirelim.kalabalik oluyor..hiç akıl işi değil kova ayrı almak masrafa falan almak aman diyim boşa yük etmeyin

Ben bebeğimi hastaneden geldiğim ilk gün yıkadım kizlar.cunku kafasında falan hafif kan lekeleri falan vardı tam bebeği temizleniyor.ustundekileri çıkarttım bebeğin suyunu hazırladım küveti hazırladım eğilim annemle yıkadım bebeğimi hemde sezeryanla halimle sonra temiz kıyafetini giydirdm.kendimde girdim ayakta duş aldım hızlıca koruma bandı varya su geçirmez.temiz lohusa pijamami giydim.hem sürümde geldi yumuşadı göğüsler.bebgimi emzirdim temiz temiz yattık uyuduktan.annemde hastaneden gelen kirlileri attı yıkadım.bebegi o şekilde temiz beşiğe yatırmak yıkadım valla ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…