2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ne bileyim canim insan tam olsun istio ona ait olsun istion.benimde ufacik banyom.suan bile kovalarim dusakabinde duruyo yani
Canım işte bizde öyle ilk bebekte ozendik herşeyi olsun istiyorsunuz biliyorum ama nereye koyacaksın senin kovan yeter tertemiz yıka içini yada yeni al kendininkini yenile.hepiniz kullanın hiçbirşey olmaz.ben bu sefer almayacağım nerde gezdirelim birde benim evimde banyom kocaman ve ebeveyn banyoda var biz orda yikaniriz bebeği diğer büyük banyoda yıkayacağım ona rağmen almam

Ben hep bunları tecrübe ettim hiç yaram olmadı.kremi başkalarına tavsiye ettim dua aldım sizlerde sakın unutmayın bunu heyyy gidi günler:)) ikinci kez anne olmak çok güzel yaaa siDe göreceksiniz bu bir mucize.
Geçen eşime arabaya bindik üçümüz dedimki Haziran'da dört kişi bineceğiz arabaya ne kadar değişik değilmi dedim yüce rabbim bize bir insan hediye edecek kim verir kim emanet eder.

Evet canım Kayseri'de yım. ben gidecegim Melikgazi kültür merkezinde olucak.anne biliyormusun semineri ismi

Yaa ben bu hafta kayseride değilim ya bi seferlik mi sadece bu seminer belki daha sonra tekrar yaparlar. ?
Hangi hastaneye gidiyorsun kayseri de

Kızlar doktordan geldim şimdi , diyetten dolayı ben kilo almamıştım ya, maşallah bebeğim almış büyümüş. 1700 Gr 41 cm. Suyu falan da iyi çıktı. İyiyiz yani biz :) darısı tüm bekleyen annelere olsun inşallah. Ama yüzünü göremedik koluyla kapatmıştı

Ozaman bende sadece kova ve file alayim bari cnm.

Doguma 1 ay kalami baslicaz canim krem surmeye?sen oylemi yaptin?ne marka kulkandin?

Canım ilaçsız olanın bi zararı yok ama ilaçlı olan görüntülemelerde kişi 24 saat radyasyon yayıyor zaten çekim yapan dr da uyaracaktır.hamile ve çocuklardan uzak durması yönünde

Mr ve tomografi çekildiği akşam annemin yanımdaydım malesef :/
İlaçsız tomografinin radyasyonu kendisine etki eder,dışarı yaymaz canım.ilaç verilerek yapılan görüntülemelerde yarılanma ömrü dolana kadar aktif atom yayar o nedenle ilaçlı çekim sonrası aynı ortamda olmamak gerekli.bol sıvı alımı ile 24 saat içinde onu da atacaktır.geçmiş olsun

Bir hafta sürmedi göbeğinin düşmesi zaten yaz günü çok sıcak oluyor yanarsın iz ter yer bebekte sizde hastaneden gelene kadar yandık ter attik
Gerçekten emzirirken bile ter döküyor ınsan , bebek te annede yapış yapış ekşi ekşi süt kokuyor :) ben ilk dogumumu kışın yaptım o zman bile bebeğim emerken kan ter içinde kalıyorduk, hele yazın nne olur düşünemiyorum :)

Aventi kullandım memnundum diğer markaları kullanmadığım için bilemiyorum canım.ama lansinoh ameda da baya tavsiye almış nette

Benim kızım kolikti gazdan kendisi ememiyordu,ben de sağıp biberonla verdim çoğunlukla ailede sütü bol kadın yok bizim ben fazlasını sağıp dolaba atmıştım bir de.çalışırken de onları içirmiştim.sağma makinası olmasaydı belki de hiç anne sütü alamayacaktı kuzum.bence artısı çok,ayrıca ilk günler aşırı süt üretimi ile göğüs enfeksiyonu oluyor birçok anne,bebek tüm sütü ememediği için.sağmak burada da işe yarıyor

Kızlar bugun sancım oldu doktora gittim nst de sancım çıktı sancısı olup zamanla geçen oldu mu
Ben bol sıvı alımı ve istirahat ile geçiyor.ama hastanede hidrasyon(serum) ile sancılarını durdururlar önce canım.progestan ve magnezyum da verip istirahat ile gönderdi dr sonra hiç yürümediğim günlerin ardından geçti elhamdulillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…