- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #27.641
Canım işte bizde öyle ilk bebekte ozendik herşeyi olsun istiyorsunuz biliyorum ama nereye koyacaksın senin kovan yeter tertemiz yıka içini yada yeni al kendininkini yenile.hepiniz kullanın hiçbirşey olmaz.ben bu sefer almayacağım nerde gezdirelim birde benim evimde banyom kocaman ve ebeveyn banyoda var biz orda yikaniriz bebeği diğer büyük banyoda yıkayacağım ona rağmen almamNe bileyim canim insan tam olsun istio ona ait olsun istion.benimde ufacik banyom.suan bile kovalarim dusakabinde duruyo yani
Evet canım Kayseri'de yım. ben gidecegim Melikgazi kültür merkezinde olucak.anne biliyormusun semineri ismi
Inşallah bakalım :)
Canım işte bizde öyle ilk bebekte ozendik herşeyi olsun istiyorsunuz biliyorum ama nereye koyacaksın senin kovan yeter tertemiz yıka içini yada yeni al kendininkini yenile.hepiniz kullanın hiçbirşey olmaz.ben bu sefer almayacağım nerde gezdirelim birde benim evimde banyom kocaman ve ebeveyn banyoda var biz orda yikaniriz bebeği diğer büyük banyoda yıkayacağım ona rağmen almam
Göğsünüze krem sürmeyi sakın unutmayın şak n sonra yara olunca aman diyim ölüm gibi ağrısı onun.bebeginiz emziremezsiniz çok zor olur.o bebek o göğsü öyle yara yapıyor öyle kanatiyor yaşamayan bilmez.
Canım ilaçsız olanın bi zararı yok ama ilaçlı olan görüntülemelerde kişi 24 saat radyasyon yayıyor zaten çekim yapan dr da uyaracaktır.hamile ve çocuklardan uzak durması yönündeKızlar bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım varsa, birşey sormak istiyorum. Annemin geçen haftalarda ilaçsız mr ve ilaçsız tomografisi çekildi. O günün akşamında da annemlere gittik.. Şimdi bu ayın sonunda ilaçlı ultrason falan çekilecek anneme. Bir arkadaşım ilaçlı ultrason çekilecekse 1 gün uzak dur annenden dedi. Hamile ve çocuklara zararlıymış sanırım. Şimdi de kafama takıldı acaba ilaçsız çekilen mr ve tomografinin de bir zararı oluyor mu aynı ortam içinde bulunduğumuzda?
İlaçsız tomografinin radyasyonu kendisine etki eder,dışarı yaymaz canım.ilaç verilerek yapılan görüntülemelerde yarılanma ömrü dolana kadar aktif atom yayar o nedenle ilaçlı çekim sonrası aynı ortamda olmamak gerekli.bol sıvı alımı ile 24 saat içinde onu da atacaktır.geçmiş olsunMr ve tomografi çekildiği akşam annemin yanımdaydım malesef :/
Aynen süper oldu, bı de yüzünü goreydik :) 24une kadar bekleyecem artık :)Myhsa çok sevindim canım demistikya merak etme o buyuyordur diye.
senin kilo almaman da çok iyi maşallah ikinize de
Gerçekten emzirirken bile ter döküyor ınsan , bebek te annede yapış yapış ekşi ekşi süt kokuyor :) ben ilk dogumumu kışın yaptım o zman bile bebeğim emerken kan ter içinde kalıyorduk, hele yazın nne olur düşünemiyorum :)Bir hafta sürmedi göbeğinin düşmesi zaten yaz günü çok sıcak oluyor yanarsın iz ter yer bebekte sizde hastaneden gelene kadar yandık ter attik
Aventi kullandım memnundum diğer markaları kullanmadığım için bilemiyorum canım.ama lansinoh ameda da baya tavsiye almış netteha ha aynen canım ya.Benimde annemin çok sütü olmamış ama kadın ikiz büyütmüş belkide vardı iki bebeğe az geldi hep ağlıyormuşuz yetmeyince :)).Ama teyzemde çok oldu süt onun çocukları emmedi,kadında ateş yaptı sütler.Ay bizde de çok olsun ya sütBende alacam öyle gözüküyor avent iyi diyor kızlar o olur heralde
Benim kızım kolikti gazdan kendisi ememiyordu,ben de sağıp biberonla verdim çoğunlukla ailede sütü bol kadın yok bizim ben fazlasını sağıp dolaba atmıştım bir de.çalışırken de onları içirmiştim.sağma makinası olmasaydı belki de hiç anne sütü alamayacaktı kuzum.bence artısı çok,ayrıca ilk günler aşırı süt üretimi ile göğüs enfeksiyonu oluyor birçok anne,bebek tüm sütü ememediği için.sağmak burada da işe yarıyorKızlar banada doğumdan sonra ihtiyaç olursa almak daha mantıklı geliyor. Ben 8 ay emzirdim oğlumu. Hiç ihtiyaç duymadım sağmaya. Zaten sağalacak kadar sütümde yoktu öyle bolca. Cocuga yetiyordu ancak. 8 . Ayda cocuk emmeyi bırakınca arkadasım akıl verdi sağma makinesi al sağıp ver biberonla belki öyle alır dedi. Bende hemen aldım. Ama öylede içmedi kaldı öyle makina. Çalışanların alması gerekir tabiki ama çalışmayanlar ihtiyaç olunca alsa daha iyi olur...
BenKızlar bugun sancım oldu doktora gittim nst de sancım çıktı sancısı olup zamanla geçen oldu mu
Bence olmalı canımKizlar bu lohusa geceliginin uzerine illa sabahlikmi lazimmi yaaa?bi arkadsim lazim dedi altinda bez oluyo kaldirip yurutuyolar dio.ayip ortuo yani dio.tecrubeli anneler warmi
Cnm bn nette baktmda gunluk taze yapilmasi gerekiyomus.Haberin olsun dikkat et goguzlerine bi sey yapmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?