- 28 Eylül 2009
- 1.739
- 3.168
- 333
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #27.601
yok canım kadınlar kulübün de yazan birileri vardı google'a "istanbulda anadolu yakası en iyi bir perinatolog uzmanı"gibi bir şey yazarsan kesin kadınlar yazmıştır.(ben örnek anadolu yakası dedim sen olduğun yeri yaz,avrupada olabilir)Ben az önce yazdım hemen çıktıTeşekkür ederim canım sen istanbulda mısın
tavsiye edebileceğin bi yer varsa ben de bi değerlendirmek isterim
Kızlar bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım varsa, birşey sormak istiyorum. Annemin geçen haftalarda ilaçsız mr ve ilaçsız tomografisi çekildi. O günün akşamında da annemlere gittik.. Şimdi bu ayın sonunda ilaçlı ultrason falan çekilecek anneme. Bir arkadaşım ilaçlı ultrason çekilecekse 1 gün uzak dur annenden dedi. Hamile ve çocuklara zararlıymış sanırım. Şimdi de kafama takıldı acaba ilaçsız çekilen mr ve tomografinin de bir zararı oluyor mu aynı ortam içinde bulunduğumuzda?
Umarim bir zarar gormemisimdirUltrasonun ilaclisi hakkinda fikrim yok ama tomografi rontgen gibi seyler yuksek dozda radyasyon iceriyor.mr da skinti olmaz hamileler bile mr cektirebilir ama digerleri cekildikten sonra cevresindekilere radyasyon yaymaya devam ediyor.ne kadar sure eder bilmiyorum.rontgen teknisyeni ve hemsire arkadaslarla olan bi muhabbetimzde knusmustuk gebelik dusunmeye basladiklari anda yer degisikligi istiyorlarmis, normal zamanda da belli saatten fazla calismiyorlar.hatta kapisinin onunden gecerken bile etkileniyoruz kizlar yeterli guvenlik onlemleri alinmadiysa tabi
Umarim bir zarar gormemisimdir
Bizim adamlar biraz aynı kafadan desene . O da belki pompaya gerek kalmaz diyor kullanmayanlar da var aslında bilemedim .alacak gibiyim ama . Bizim ailedeki kadınların sütü pek olmuyor maalesefHa tam da benim adamdan gelebilecek bir cevap :)) Bende pompa istemiştim eşim zaten yazın tatildesin ne pompası belki sütün az olacak gerek kalmayacak dedi.Ama bir arkadaş yazmıştı "süt az gelince bebek çekemiyor beyine süt üretimini azalt sinyali gönderiyor vücut o yüzden pompa gerekli olabiliyorki süt üretimi devam etsin"
ha ha aynen canım ya.Benimde annemin çok sütü olmamış ama kadın ikiz büyütmüş belkide vardı iki bebeğe az geldi hep ağlıyormuşuz yetmeyince :)).Ama teyzemde çok oldu süt onun çocukları emmedi,kadında ateş yaptı sütler.Ay bizde de çok olsun ya sütBizim adamlar biraz aynı kafadan desene . O da belki pompaya gerek kalmaz diyor kullanmayanlar da var aslında bilemedim .alacak gibiyim ama . Bizim ailedeki kadınların sütü pek olmuyor maalesef
Yok canım benim ne annemde ne eteyzelerde ne de ninem de süt varmış hepsinde azmış anlayacağın bi çocuğa bile yetmemiş . Inşallah onlara çekmem :/ha ha aynen canım ya.Benimde annemin çok sütü olmamış ama kadın ikiz büyütmüş belkide vardı iki bebeğe az geldi hep ağlıyormuşuz yetmeyince :)).Ama teyzemde çok oldu süt onun çocukları emmedi,kadında ateş yaptı sütler.Ay bizde de çok olsun ya sütBende alacam öyle gözüküyor avent iyi diyor kızlar o olur heralde
İnşallah kuşum inşallah bol bol sütün olur,hepimizin olsun ,hurma ye emzirirken sütü bereketlendiriyormuş aklında olsun.Sinir stres yok bide tabiki.(benim annanemde çok süt varmış maşallah şimdide kadın sadece göğüsten ibaretYok canım benim ne annemde ne eteyzelerde ne de ninem de süt varmış hepsinde azmış anlayacağın bi çocuğa bile yetmemiş . Inşallah onlara çekmem :/
Sızlama değilde özellikle sağ göğsümde yanma var ellediğimde ısısı yüksek oluyo
Sızlama ve ağrı ilk 3 ay vardı bende tam ağrısı geçti diyordum bu sefer yanma başladı zor bir süreç allah hepimizin yardımcısı olsun canımYok ya benim her ikisi de bazen sızlıyor uçları
Kızlar banada doğumdan sonra ihtiyaç olursa almak daha mantıklı geliyor. Ben 8 ay emzirdim oğlumu. Hiç ihtiyaç duymadım sağmaya. Zaten sağalacak kadar sütümde yoktu öyle bolca. Cocuga yetiyordu ancak. 8 . Ayda cocuk emmeyi bırakınca arkadasım akıl verdi sağma makinesi al sağıp ver biberonla belki öyle alır dedi. Bende hemen aldım. Ama öylede içmedi kaldı öyle makina. Çalışanların alması gerekir tabiki ama çalışmayanlar ihtiyaç olunca alsa daha iyi olur...Bizim adamlar biraz aynı kafadan desene . O da belki pompaya gerek kalmaz diyor kullanmayanlar da var aslında bilemedim .alacak gibiyim ama . Bizim ailedeki kadınların sütü pek olmuyor maalesef
Cokkk tşk ederim Allah sizdende razi olsun.İnşallah canım Allah işini rast getirir, Rabbim kapılarını açar.
Amin canımSızlama ve ağrı ilk 3 ay vardı bende tam ağrısı geçti diyordum bu sefer yanma başladı zor bir süreç allah hepimizin yardımcısı olsun canım
Kızlar ben a101 deki küveti alacağım Perşembe günü.
Birde göğüs kremi lansinoh alacağım diğer bebeğimdede onu kullandim çok memnundum küçük bişey bile yetiyor.
Birde 30. Haftada kullanmaya başlayın kızlar sürün yumusasin.yiksa çatlar göğüsler.
Pişik kremi Chicco kullandım
Bebek şampuanı Nivea alacağım bu sefer hem ekonomik hem kaliteli
Bebek mendili EBebekEmarkasının pamugunu kullanacağım herkes memnun.
Bebek bezi sleepy kullanacağım ama kararsızım sizler bebek bezi ne kullanacaksınız.
Kızlar ben a101 deki küveti alacağım Perşembe günü.
Birde göğüs kremi lansinoh alacağım diğer bebeğimdede onu kullandim çok memnundum küçük bişey bile yetiyor.
Birde 30. Haftada kullanmaya başlayın kızlar sürün yumusasin.yiksa çatlar göğüsler.
Pişik kremi Chicco kullandım
Bebek şampuanı Nivea alacağım bu sefer hem ekonomik hem kaliteli
Bebek mendili EBebekEmarkasının pamugunu kullanacağım herkes memnun.
Bebek bezi sleepy kullanacağım ama kararsızım sizler bebek bezi ne kullanacaksınız.
Bende ilk bebeğimdede onu aldım kullandım yumuşak güzeldi fakat hep kaka tasiyordu sırtına.bu sefer hem ekonomik hem daha iyi bir marka alıp değişik kullanmayın dedim.Ben prima aldım ilk onu kullanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?