2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Son birkac gundur gun icinde bebegim kasiklara ve alta dogru vuruyor, o vuruslarla beraber giris yerinde sizlama gibi agri hissediyorum. Korkutuyor beni, herkeste boyle oluyor mu?

Aynen benimde oyle yapio canim.ama bende sizlama agri olmadi.doktorum ayaklariyla vuruuor dedi seninde oledir

Kizlar bu lohusa geceliginin uzerine illa sabahlikmi lazimmi yaaa?bi arkadsim lazim dedi altinda bez oluyo kaldirip yurutuyolar dio.ayip ortuo yani dio.tecrubeli anneler warmi
Yahu o sabahligi hangi babayiğit giyecek Allah aşkına haziran ayından bahsediyoruz ne sabahligi yaz günü yanarsın ter Atacan ter.sadece incecik bir önü düğmeli gecelik al pembe koyu renk kırmızıdan olabilir onu giy hastanede altında belli etmez lekede belli etmez.

Arkadas al diyor cnim hasta bezi cekiliyormus yurutmeye kaldiriyolarmis ya ozaman iste sabahlik lazim oluyo dedi

Hüma Hastanesi'ne gidiyorum orda doğum yapacagim

Ben de erciyes kartala gidiyordum medical palace a geçtim.
Hüma nasıl muayeneler falan..
Senin için bebeği görmem için ayrı ekran var mı ya da 3 boyutlu ultrason falan. Ben detaylı ultrasonu orda çektirdim. Tüplü usg vardı ya

A Asyanur42 hastane cantasindan mi bahsediyorsun canım. Ben de bu ayın 15 inden sonra hazır edicem inşallah aldım malzemelerimi internetten ama gelmesini bekliyorum.
Pijama takımım 2 tane. Terlik,taç çorap çünkü ayaklar üşür diyolar. Depend aldım onu koycam , göğüs kremimi , lazım olur belki pompayi zaten küçük bişey, göğüs pedi , iç çamaşırı bi de makyaj malzemelerim inşalalh yapabilirsem
Bebegede hastane çıkışı 10 lu yedek takım 5 li , bebek bezi , atlet, ağız mendili, biberon emzik mama nolur nolmaz diye herşey evhamm.

A Asyanur42 Benim ki de önden gidiyor boyu kilosu aynı zaman da ölçümleri de önden gidiyor. Doktor ultrason haftasında ki ölçüme göre baz alıyor benimki. Erken gelir diyo gününu beklemez dedi. Ama erken gelmesi bir sıkıntı olmaz gelişimi çünkü iyi demişti.
Mesela atıyorum bu hafta bebekte şu şu gelişti. Ama bizimki onu 2-3 hafta öncesinden gösteriyordu. Hâlâ da aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…