2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Günaydın. Dünden bugüne 1 kilo almak mümkün mü? Sabah tartıya bir çıktım . 1 kg fazla çıktım. Defalarca çıktım sadece 2 kere hata gösterdi tartı. Sonra yine aynı sayı.

Demekki almssn canm

Artk 2 haftada 1 kilo almak normal önümüzdeki günlerde dikkat edersin

Bilmem canım ben pek ise yarıcani sanmam onun yerine dua et dua oku daha makbule geçer bence ot mot kurtarmaz. :) meryem ana otu yerine meryem suresi oku derim. O kolaylaştırır mis
inşirah suresi okuyun kızlar bol bol, Annem bana demişti ve doğumda da okumuştu bol bol benim için, Rabbime şükürler olsun ki Kolay ve rahat bir dogumum oldu.

Meryem ana otunu ben de duydum, biliyorum. Faydası olduğunu da duydum. Anneannem umreye gitmişti, ona söyledik getirdi sağolsun. Ben de denemek istiyorum Allah'ın izniyle.

Ben kızım için yapıyorum. Yaparsanız alırım 1 cüz

Ben okurum ama türkçeden Arapça bilmiyorum olur mu öyle

Selam kızlar, ilk bebeğim maddi durumda çok çok iyi değil lazım olmayacak şeyi almak istemiyorum evim de küçük sizce bu fotoğraflardaki babynest mi anakucagı olan beşli set mi yoksa bebek arabasıyla olan taşıma koltuğumu kullanışlı yani hangisini daha rahat ve uzun süre kullanabilirim tecrübeli anneler fikirlerinize ihtiyacım var

Eklentiler

• EE374AF1-4A0B-4EFE-B8C5-CF8DA1F14661.webp
    15 KB · Görüntüleme: 79
  • 398D0E7D-911C-471A-B65F-1353CFAE7938.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 91
Bizim bir arkadaş geçen medicalpaceda yaptı çok memnun kaldı.odalar falan çok iyiymiş.ben gitmedim başka arkadaşım ziyarete gitti anlatıyor.doktorun kim ve doğum ücreti ne kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…