- 7 Ağustos 2011
- 600
- 884
- 303
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #27.721
Bunlar da çok hoş canımEki Görüntüle 2132607
Böyle bişey canm
Hem hastanede hem evde gelene vericem canım,bi de çikolata olurHastanede vermek icinmi canim bunlar?
Günaydın. Dünden bugüne 1 kilo almak mümkün mü? Sabah tartıya bir çıktım . 1 kg fazla çıktım.Defalarca çıktım sadece 2 kere hata gösterdi tartı. Sonra yine aynı sayı.
Benimde tansiyonum düsük canım ona ragmen doktor günde 2 tane kullan dedi baya etki etti kasılmalarım azaldı agrılarım azaldıKasılmalarına iyi geldi mi adalat canım benim de oluyor kasılmalar ama hala başlamadı tansiyonum düşük hep
1. Cüzü alabilirimKuran hatmi de yapmayı düşünüyoruz ister sen ordan da okuyabilirsin bir cüz
Bilmiyorum ki sormadım ama geçerlidir bence .sadece hepsini birden kullanmalısınız dedi ayrı günlerde gelemezsiniz dedi . Kullandığım zaman yazarımCanım o hediye çeki indirimli ürünlerde geçerli mi kullanırsan yazarmısın
inşirah suresi okuyun kızlar bol bol, Annem bana demişti ve doğumda da okumuştu bol bol benim için, Rabbime şükürler olsun ki Kolay ve rahat bir dogumum oldu.Bilmem canım ben pek ise yarıcani sanmam onun yerine dua et dua oku daha makbule geçer bence ot mot kurtarmaz. :) meryem ana otu yerine meryem suresi oku derim. O kolaylaştırır mis
Meryem ana otunu ben de duydum, biliyorum. Faydası olduğunu da duydum. Anneannem umreye gitmişti, ona söyledik getirdi sağolsun. Ben de denemek istiyorum Allah'ın izniyle.Kızlar çok sık takip edemiyorum bir giriyorum 3000 yorum olmuş
Meryem ana otunu duyan bilen var mi ? Arkadaşım kullanmış ve doğumu çok kolay geçmiş .12 saat doğum sancısı çeken biri olarak korkularım başladı . Son bir haftadır ikildamalar başladı fazla işe gelemiyorum . Sırt ve bel ağrıları da çabası .ancak gebenin halinden gebe anlar ikincisi olduğu halde unutmusum .Bir de çevreden ayy karnın çok küçük ,o kadar kilo mu alınır ,kimisi hala çok zayıfsın ki bunların bebek doğunca da artacağını bildiğim için iyice afakanlar basıyor .allah kısmet ederse iki üç haftaya hazırlıklara baslayacagim .daha hic bir şey hazırlamadım .ikisi de kız olunca ablanınkilerden faydalanacağız eksikleri de bakacağız . Bundan sonra galiba giderek zor bir döneme girdik ,sabaha karşı her gün uyanır oldum
Ayva yiyenin bebeği gamzeli olur derlerbakalım senin bebek gamzeli mi olacak
Ben kızım için yapıyorum. Yaparsanız alırım 1 cüzKızlar iyi geceler diğer topiklerde genelde kuran hatmi yapmışlar bebekler için. Biz de keşke önceden düşünebilseydik. Olsun daha 2 ay var..
Böyle bişey yapmak istesek 30 kişiye ihtiyaç olur kimler okumak ister birer cüz bana bildirir misiniz ona göre karar alalım
Kolay doğum sağlıklı bebekler hayırlı evlatlar niyetiyle dualatiriz..
Benimde tansiyonum düsük canım ona ragmen doktor günde 2 tane kullan dedi baya etki etti kasılmalarım azaldı agrılarım azaldı
Yok canım sermem çok sıcak oluyor bizim ev zaten normalde de bi oturma odama ince halı seriyorum yazın, yıkar kaldırırım mevlidinde inşallah sererimNasıl koymayı düşünmüyorsun yani doğumdan sonra sermicekmisin
Ben okurum ama türkçeden Arapça bilmiyorum olur mu öyleKızlar iyi geceler diğer topiklerde genelde kuran hatmi yapmışlar bebekler için. Biz de keşke önceden düşünebilseydik. Olsun daha 2 ay var..
Böyle bişey yapmak istesek 30 kişiye ihtiyaç olur kimler okumak ister birer cüz bana bildirir misiniz ona göre karar alalım
Kolay doğum sağlıklı bebekler hayırlı evlatlar niyetiyle dualatiriz..
Bizim bir arkadaş geçen medicalpaceda yaptı çok memnun kaldı.odalar falan çok iyiymiş.ben gitmedim başka arkadaşım ziyarete gitti anlatıyor.doktorun kim ve doğum ücreti ne kadar?@Asyanur42 Benim ki de önden gidiyor boyu kilosu aynı zaman da ölçümleri de önden gidiyor. Doktor ultrason haftasında ki ölçüme göre baz alıyor benimki. Erken gelir diyo gününu beklemez dedi. Ama erken gelmesi bir sıkıntı olmaz gelişimi çünkü iyi demişti.
Mesela atıyorum bu hafta bebekte şu şu gelişti. Ama bizimki onu 2-3 hafta öncesinden gösteriyordu. Hâlâ da aynı
canım dün doktor nst den sonra ölçtürdü 10/6 cıktı bizim genetik olarak düsük tansiyon a sahipim ve doktor a gitmeden önve de 2 litre su içmiştimcanım tansiyonun kaç benim de düşük evde bakıyorum 9-6,8-5 bir sıkıntı olur mu ki niye düşüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?