2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Arkadas al diyor cnim hasta bezi cekiliyormus yurutmeye kaldiriyolarmis ya ozaman iste sabahlik lazim oluyo dedi
ben ilk doğumum da aldım ve hiç giymedim 2 tane de gecelik almıştım biri tek parca diğeri altlı ve üstlü ,çok kanama vs oluyor dediler korkmuştum ,sonuç sabahligi hic giymedim ekim ayı olduğu halde ,gecelik ise 1 tane yetti

Aynen canim oyle yap ben 4. Tasinmam oldugu icin hep oyle yaptim yalniz poşetler i güzelce yirt 4 -5 yerden hava alsin yikatacagin yerede tembihle iyice kurutun diye

Kızlar iyi geceler diğer topiklerde genelde kuran hatmi yapmışlar bebekler için. Biz de keşke önceden düşünebilseydik. Olsun daha 2 ay var..
Böyle bişey yapmak istesek 30 kişiye ihtiyaç olur kimler okumak ister birer cüz bana bildirir misiniz ona göre karar alalım
Kolay doğum sağlıklı bebekler hayırlı evlatlar niyetiyle dualatiriz..

Kızlar çok sık takip edemiyorum bir giriyorum 3000 yorum olmuş
Meryem ana otunu duyan bilen var mi ? Arkadaşım kullanmış ve doğumu çok kolay geçmiş .12 saat doğum sancısı çeken biri olarak korkularım başladı . Son bir haftadır ikildamalar başladı fazla işe gelemiyorum . Sırt ve bel ağrıları da çabası .ancak gebenin halinden gebe anlar ikincisi olduğu halde unutmusum .Bir de çevreden ayy karnın çok küçük ,o kadar kilo mu alınır ,kimisi hala çok zayıfsın ki bunların bebek doğunca da artacağını bildiğim için iyice afakanlar basıyor .allah kısmet ederse iki üç haftaya hazırlıklara baslayacagim .daha hic bir şey hazırlamadım .ikisi de kız olunca ablanınkilerden faydalanacağız eksikleri de bakacağız . Bundan sonra galiba giderek zor bir döneme girdik ,sabaha karşı her gün uyanır oldum

Umarim bir zarar gormemisimdir
Canim insallah bir sey olmamistir benim bebegimde 18 aylik tomografi cekmek zorunda kalmistik. Ben bir sey olacagini dusunmuyorum tomografi cok zararli ama insallah o kadardan bir sey olmaz. Stres yapinca daha çok zarar veririsin Allah korusun. Anenn doktora gidince sorsun cnm icin rahat eder

Ayni şeyler bende de var. Sen milletin ne dediğini hiç duyma kızına odaklan..
Bildiğim kadarıyla o ot doğum sancısı başlayınca suya koyuluyormuş açılıyormuş suda

Huggiesi bende begenmedim

Ayni şeyler bende de var. Sen milletin ne dediğini hiç duyma kızına odaklan..
Bildiğim kadarıyla o ot doğum sancısı başlayınca suya koyuluyormuş açılıyormuş suda
evet doğuma gitmeden bir yudum içilip gidiliyormuş . Doğum yapınca da sudan cikariliyormus. Denesem mi bilemedim.eşim hemen karşı çıktı

evet doğuma gitmeden bir yudum içilip gidiliyormuş . Doğum yapınca da sudan cikariliyormus. Denesem mi bilemedim.eşim hemen karşı çıktı

Bilmem canım ben pek ise yarıcani sanmam onun yerine dua et dua oku daha makbule geçer bence ot mot kurtarmaz. :) meryem ana otu yerine meryem suresi oku derim. O kolaylaştırır mis

Ben 23 u alıyorum o zaman canm

Bilmem canım ben pek ise yarıcani sanmam onun yerine dua et dua oku daha makbule geçer bence ot mot kurtarmaz. :) meryem ana otu yerine meryem suresi oku derim. O kolaylaştırır mis
doğru diyorsun .onu yapacam zaten başladım ufaktan .Allah hepimize güzelce bebişlerimizi kucagimiza almayı nasip etsin de gerisii kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…