2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bence bebek arabası ile olan koltuk anakucagi okarak da kullanılabilirsin.babynest bana gereksiz geliyor battaniye altına sersen aynı işi görür .diğer settede o kanguruyu falan kullanmazsin sanırım belden destekli olmadığı için onlar aşağıya kayiyormus

Ben banyoda yikamadigim icin kendime göre düşündüm canım bende ortu serip salonda ya da kendi odamda yikiyorum kovayi oyle pis yere degdirmiyorum ne kadar temizlenirse temizlensin bende kendi kovamizdan daha temiz olacagini düsunuyorum ozel olmasi daha cok ccok hoşuma gidiyor

canım tansiyonun kaç benim de düşük evde bakıyorum 9-6,8-5 bir sıkıntı olur mu ki niye düşüyor.
hamilelikte dusuk tansiyon problem degil benimde 9 5 10 6 drgisiyor.normalde 9 5 le bayilirim.yuksek tansiyon olmasindan kaciniriz.14 16 gibi...tabii herkesin bunyesi farkli 9 5 le kendinizi halsiz yorgun herzamankinden farkli hissediyorsaniz doktorunuza danisin.burdaki bilgiler afaki kaluyor.

Cheescake2 bu kolonyayi neyin içine koyup vereceksin misafirlere? Ablam öyle ver diyor. Ben de küçük asetat kutu mu alsam diyorum ya da karton çanta verip ynina bı de badem şekeri mi eklesem diytumd
Asetat kutu içinde çok şık duruyorlar canım ben de öyle yapıcam

YARIN GİDECEM CANIM DOKTORA KONUŞACAM BU HAFTA BAŞLADI TANSİYON YADA BEN FARKETTİM ŞEKER DE VAR HAYIRLISI BAKALIM

ilk hamileiğimde kuranı hatim etmiştim tek başıma ama bunda elime bile alamıyorum vakit olmuyor hiç Allah kabule tsin şimdiden

benimkinde de memeler çok büyük de iş yok hatta hep der inek olsam kkeserlerdi beni hemen diye inşallah çekmem onlara zaman gösterecek
ay keşke benimde öyle olsa benim omuzlar geniş anlaşılmıyor85-90 şöyle 90nı geçse çok sevinirm

Aventi kullandım memnundum diğer markaları kullanmadığım için bilemiyorum canım.ama lansinoh ameda da baya tavsiye almış nette
Dün arkadaşla konuştum alma bende var veririm sana dedi(2. çocuğunu da büyüttü o çocuk olayını kapattı),markayı sormak aklıma gelmedi.Ama bakacam duruma göre.
Kızlar bunun mavisi ve papyonlusunu yapmayı düşünüyorum nasıl sizce?
Çok güzel tatlım ya peki fiyatı ne bunların sanki biraz tuzluydu bunlar netten bakmıştım.Ben de düz kare üzerinde adı yazılı çikolatalardan yaptırmak istiyorum,bide kurabiye ile çikolata sepetleri oluyor ya top top(tuffle) ama onu nasıl halledecem bilemedim.Sürelri kısaymış onların,3 günde tüketilmeliymişbakalım ne kısmet olacak
Aynen canim oyle yap ben 4. Tasinmam oldugu icin hep oyle yaptim yalniz poşetler i güzelce yirt 4 -5 yerden hava alsin yikatacagin yerede tembihle iyice kurutun diye
Evet canım bende uyarmayı düşünüyordum adamları vede yırtacam torbaları ne kadar istemesemde.Benimde 4. taşınmam olacak bakalım alıştım artık bir odam şuan kutulu bekliyor herşey açmamıştım gideceğiz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…