- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #27.741
Suwen de indirim varken 35 tl ye falan almıştım pijama takımı ile 85 e gelmişti. Bigmiştir indirim heralde çok oldu çünkü 2 ay falan önce aldım.Nekadara aldin cnm
Ayva var cnm :)Bn aliyorm kilo kilo kendisini yiyiyorm Cekirdeginide bi bosete sarip buzluga atiyorm
Ayva var cnm :)Bn aliyorm kilo kilo kendisini yiyiyorm Cekirdeginide bi bosete sarip buzluga atiyorm
Ben küvetin içine pek bişey koymam hijyen açısından bebeği her yıkamadan sonra yıkayıp kaldiriyorum.bu sefer zaten içi silikonlu küvet alacağım kapalı ağzı küvetin kova mova sokmak içine hak getire:))Zaten esas yer kaplayan kuvet hepsini ic ice koysan yer kaplamaz
canım dün doktor nst den sonra ölçtürdü 10/6 cıktı bizim genetik olarak düsük tansiyon a sahipim ve doktor a gitmeden önve de 2 litre su içmiştim
insallah canım sen kullanıyor musun senin sancı cıktımı nst de10-6 yine iyi hayırlısıyla atlatırız inş.
Bence bebek arabası ile olan koltuk anakucagi okarak da kullanılabilirsin.babynest bana gereksiz geliyor battaniye altına sersen aynı işi görür .diğer settede o kanguruyu falan kullanmazsin sanırım belden destekli olmadığı için onlar aşağıya kayiyormusSelam kızlar, ilk bebeğim maddi durumda çok çok iyi değil lazım olmayacak şeyi almak istemiyorum evim de küçük sizce bu fotoğraflardaki babynest mi anakucagı olan beşli set mi yoksa bebek arabasıyla olan taşıma koltuğumu kullanışlı yani hangisini daha rahat ve uzun süre kullanabilirim tecrübeli anneler fikirlerinize ihtiyacım var
Çok güzel. Ben de bunun mavisini ama fiyongu mavi ve gri olacak şekilde iki kurdele ile yapicamKızlar bunun mavisi ve papyonlusunu yapmayı düşünüyorum nasıl sizce?
Ben banyoda yikamadigim icin kendime göre düşündüm canım bende ortu serip salonda ya da kendi odamda yikiyorum kovayi oyle pis yere degdirmiyorum ne kadar temizlenirse temizlensin bende kendi kovamizdan daha temiz olacagini düsunuyorum ozel olmasi daha cok ccok hoşuma gidiyorBen küvetin içine pek bişey koymam hijyen açısından bebeği her yıkamadan sonra yıkayıp kaldiriyorum.bu sefer zaten içi silikonlu küvet alacağım kapalı ağzı küvetin kova mova sokmak içine hak getire:))
Kızlar bu küvet setleri çok yer kaplar ya küvet zaten kocaman bi de kova falan yer tutar ben almayı düşünmüyorum kova falan
hamilelikte dusuk tansiyon problem degil benimde 9 5 10 6 drgisiyor.normalde 9 5 le bayilirim.yuksek tansiyon olmasindan kaciniriz.14 16 gibi...tabii herkesin bunyesi farkli 9 5 le kendinizi halsiz yorgun herzamankinden farkli hissediyorsaniz doktorunuza danisin.burdaki bilgiler afaki kaluyor.canım tansiyonun kaç benim de düşük evde bakıyorum 9-6,8-5 bir sıkıntı olur mu ki niye düşüyor.
Asetat kutu içinde çok şık duruyorlar canım ben de öyle yapıcamCheescake2 bu kolonyayi neyin içine koyup vereceksin misafirlere? Ablam öyle ver diyor. Ben de küçük asetat kutu mu alsam diyorum ya da karton çanta verip ynina bı de badem şekeri mi eklesem diytumd
insallah canım sen kullanıyor musun senin sancı cıktımı nst de
Örneği var mı canım foto atsan?Çok güzel. Ben de bunun mavisini ama fiyongu mavi ve gri olacak şekilde iki kurdele ile yapicam
YARIN GİDECEM CANIM DOKTORA KONUŞACAM BU HAFTA BAŞLADI TANSİYON YADA BEN FARKETTİM ŞEKER DE VAR HAYIRLISI BAKALIMhamilelikte dusuk tansiyon problem degil benimde 9 5 10 6 drgisiyor.normalde 9 5 le bayilirim.yuksek tansiyon olmasindan kaciniriz.14 16 gibi...tabii herkesin bunyesi farkli 9 5 le kendinizi halsiz yorgun herzamankinden farkli hissediyorsaniz doktorunuza danisin.burdaki bilgiler afaki kaluyor.
Kızlar iyi geceler diğer topiklerde genelde kuran hatmi yapmışlar bebekler için. Biz de keşke önceden düşünebilseydik. Olsun daha 2 ay var..
Böyle bişey yapmak istesek 30 kişiye ihtiyaç olur kimler okumak ister birer cüz bana bildirir misiniz ona göre karar alalım
Kolay doğum sağlıklı bebekler hayırlı evlatlar niyetiyle dualatiriz..
ay keşke benimde öyle olsa benim omuzlar geniş anlaşılmıyor85-90 şöyle 90nı geçse çok sevinirmbenimkinde de memeler çok büyük de iş yok hatta hep der inek olsam kkeserlerdi beni hemen diye inşallah çekmem onlara zaman gösterecek
Dün arkadaşla konuştum alma bende var veririm sana dedi(2. çocuğunu da büyüttü o çocuk olayını kapattı),markayı sormak aklıma gelmedi.Ama bakacam duruma göre.Aventi kullandım memnundum diğer markaları kullanmadığım için bilemiyorum canım.ama lansinoh ameda da baya tavsiye almış nette
Çok güzel tatlım ya peki fiyatı ne bunların sanki biraz tuzluydu bunlar netten bakmıştım.Ben de düz kare üzerinde adı yazılı çikolatalardan yaptırmak istiyorum,bide kurabiye ile çikolata sepetleri oluyor ya top top(tuffle) ama onu nasıl halledecem bilemedim.Sürelri kısaymış onların,3 günde tüketilmeliymişKızlar bunun mavisi ve papyonlusunu yapmayı düşünüyorum nasıl sizce?
Evet canım bende uyarmayı düşünüyordum adamları vede yırtacam torbaları ne kadar istemesemde.Benimde 4. taşınmam olacak bakalım alıştım artık bir odam şuan kutulu bekliyor herşey açmamıştım gideceğiz diyeAynen canim oyle yap ben 4. Tasinmam oldugu icin hep oyle yaptim yalniz poşetler i güzelce yirt 4 -5 yerden hava alsin yikatacagin yerede tembihle iyice kurutun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?