2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Icime sinmesinden ziyade gormez tamamda canim.hasta bezi arkada yurumekte cidden ayip olur sanki
Canım hasta bezi öyle kalın koca bişey değilki ben incecik gecelikler taktım bişey göründüğü yoktu birde o kadar asıri yoğun olmuyor battikcada wc de degistir zaten rahatsız olursun sık sık degistireceksin

Gobek cevresini ölçerek size uygun olanı alın bence. Bedenden çok hangisi uyuyor o onemli. Çünkü bazılarının bedeni dar, genis olup farklı olabiliyor.
Ben de öyle düşündüm aslında ama doğuma yakın göbek ne kadar farkeder onu bilemedim. Bir de az birşey göbek inecek, bir kısmı kalacak falan. Baya çelişkiye düştüm. İnternetten almayı düşünmüyorum o yüzden, gidip açıp bakmak lazım sanırım.

Anladim cnm.saol.kremi sadece gogus ucunami surucez peki

Icime sinmesinden ziyade gormez tamamda canim.hasta bezi arkada yurumekte cidden ayip olur sanki
Ay görünürse de kızlar kime ayıp olacak sen orda doğum yapmışsın erkekler de gelip durmasın bi zahmet kimseye ayıp olacak diye düşünemem vallahi kendi derdime düşmüşüm ben..

Kızlar depend kilot almayı düşünenler orta boy mu büyük boy mu alınmalı bi bilgisi olan var mi
Ben büyük aldım. Sanırım o karın bi anda sönmez ve basenlerim kilo aldı rahat olsun diye büyük aldım çok ta kilolu olmamama rağmen

Açıkçası bende kendi bedenimi aldim. Çünkü göbek zaten dogumdan sonra iner diye dusundum. Alt pijamalar zaten gobwk ayarli oluyor. Üst kisimda kiminin gobegi Hamilelikte cok çıkıyor. Kimininki az. Siz daha iyi bilirsiniz. Gobeginize bakarak tahmin edebilirsiniz. Ayni soru benim de aklimdaydi. Ama ben kendi bedenimi aldim

Benim bedenim small du. Hamile olmadan önce şimdi small badi giyemiyorum kollar bile sıkıştırıyor. Göbek zaten açık kalıyor su an large en rahatı ben L aldım. Zaten su an badilerim hamile tişörtlerim falan hep L

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…