2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
canım bn de çalışmayacağım bebeğimle Evde olacağım ama pompa aldım manuel avent, ilkinde de kullanmıştım bunda da kendim satın aldım , kullanışlı

Canım sen mi yapıyorsun bunları ?çok güzeller ya ben çok beğendim.nasıl kolay mı yapması?sen yapınca fiyatı daha uygun oluyordur ne kadara mal ediceksin mesela?
1 kilo taş tozu 6 lira koku esansı 4 lira 1 tane kalıp 20 lira 1 kilodan muhtemelen 10 ya da 15 tane çıkar heralde, içine pleksi kestireceğim henüz fiyatını sormadım. Normalde dışarda 10 liradan aşağı satılmıyor diye biliyorum

Bende baktimda bizim buradakine pek bişey gelmemisti bende kuvetle aşkı aldım güle güle kullan cnm

1 tane kalıp yetiyor mu canım ya 1 kilodan 10 tane çıkıyorsa her seferinde tek taş hamuru hazırlayıp donması mı bekleniyor uzun sürmüyor mu ki. Bilmiyorum ve merak ettim canım çok soru sorduğum için kusura bakma lütfen
Bi de ben kolonyaya ek bundan da mı yaptırsam diye bakıyordum daha emin değilim ama beğendiğim bi model var.bak şu canım

Bir tanesinin donması yarım saati buluyor. Vakit olduğu için 1 tane kalıp yeter bana şu an zaten 100 tane yapayım diyorum. Kına gecem için dağıtmalık 300 adet yapmıştım. Aynı kalıptan 3 tane almıştım o zaman, bu model çok kolay hemde küçük kalıbı 15 lira civarıdır. 2 adet alsan günde 5 kez yapsan 1 günde 10 adet yaparsın. Şu modeli tanesi 4 liradan aşağı yapmazlar. 6 liralık taş tozundan senin modelin boyutu küçük olduğu için 30 tane falan çıkar diye tahmin ediyorum.

Anladım canım çok sağol verdiğin bilgiler için

Kızlar ben a101 sen bebek küveti içi silikonlu olandan aldım büyük içi boşuna her rengi vardı almadım içine file takılan dan o bayağı yer kaplıyor ve fileyle bebek yıkamak zor oluyor.ben kızımı sabah 9:00 da okula bırakıyorum ya okulun karşısı a101 hemen daldım aldım.:))

xra221 çubuk gibi olanlar bende de ondan var canım koltuk altından ölçüyor. Tani saniyesinde ölçmüyor biraz bektetiyorsun ölçünce ses çıkarıyor gösteriyor o şekilde..
Bir de bu indirimli ürün mevzusu için istersen bi e bebeği ara müşteri hizmetlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…