- 7 Ağustos 2011
- 600
- 884
- 303
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #27.981
Canım sen mi yapıyorsun bunları ?çok güzeller ya ben çok beğendim.nasıl kolay mı yapması?sen yapınca fiyatı daha uygun oluyordur ne kadara mal ediceksin mesela?Sanki bu daha iyi oldu :)
Kullanmıyorum canım. Bu sabah tekrar tartıldım. Düne göre 500 gr eksik çıktım. Kabızlık sorunuymuş. Suyu ve hareketi de arttırdım .Canm vitamin hapı kullanıyorsan artk bırak decavit felan kabız çok yapiyo bide gereksiz kilo alımı yapıyor
Kulaktan mi ölçüm yapıyor acaba ?Eki Görüntüle 2133383 böyle canim
Ya ne olacak kıyafet değil ki bu :)Kizlar herkes a101e gelecek malzemeleri bekliomus sanirim))esimi yolladim 2 tane a101e hicbisey kalmamis bitmis hepsi bitane pembe kuwet kalmis eee bizimde oglana pembe olmas.
canım bn de çalışmayacağım bebeğimle Evde olacağım ama pompa aldım manuel avent, ilkinde de kullanmıştım bunda da kendim satın aldım , kullanışlıkızlar ebebekteki indirimden haberiniz vr mı her 150 tl 50 tl hediye çeki veriyorlar .Ben daha hiçbirşey almadım bu haftasonu ile gidip beşik ,bebek arabası bakacagız . Ebebek te varmış gidecez inşallah , netten takip ediyorum sürekli bezi ,ıslak bezlerine, temizleme pamuğuna yorumları cok güzel ,deterjanları, leke çıkartıcısına da güzel yorumlar var baby&me markası onu almak istiyorum kullanan, alan var mı ?
Gögüs pompası konusunda kararsızım çalışmıyorum ama lazım olacak bir sürü şeyde okudum burada ondan elektrikli olanlar daha pahalı manuel düşünüyorum .Tecrübeli anneler var aramızda Hangi marka aldınız ve memnun kaldınız
1 kilo taş tozu 6 lira koku esansı 4 lira 1 tane kalıp 20 lira 1 kilodan muhtemelen 10 ya da 15 tane çıkar heralde, içine pleksi kestireceğim henüz fiyatını sormadım. Normalde dışarda 10 liradan aşağı satılmıyor diye biliyorumCanım sen mi yapıyorsun bunları ?çok güzeller ya ben çok beğendim.nasıl kolay mı yapması?sen yapınca fiyatı daha uygun oluyordur ne kadara mal ediceksin mesela?
Canim bende hamileyim hatirladinmi cok sukur rabbime banada verdi14 bendeeeee
Bende baktimda bizim buradakine pek bişey gelmemisti bende kuvetle aşkı aldım güle güle kullan cnmKizlar oogle arasinda a101e gittim kuvet setini aldim bide bu ayakkabilar uc lira cok sirinler hic ayakkabisi yoktu kızımin.aski aldim.bide bebek bakim cantasi aldim int.de arastirdiktan snra iyiki almisim dedm 110lirayms normalde ve cok guzel ozellikleri var hastaneye onu hazirlicam baya genis.sag gozu izotermikmis biberonu dort saate kadar sicak veya soguk tutuyormus,sol tarafi ise islak mendili hic çıkarmadan kullanilacak sekilde yapilms seffaf bi goz var deligi var orda.icinden alt degistirme pedi cikti.icinde dort goz goz var yanlarda biberon vs koymak icin.omuz askisi da var 60lira bu arada.ben bu ozellikleri bilmeden aldim.isteyene biberonlar da gelmis.cikista bida gezicem cok bakamadm
1 tane kalıp yetiyor mu canım ya 1 kilodan 10 tane çıkıyorsa her seferinde tek taş hamuru hazırlayıp donması mı bekleniyor uzun sürmüyor mu ki. Bilmiyorum ve merak ettim canım çok soru sorduğum için kusura bakma lütfen1 kilo taş tozu 6 lira koku esansı 4 lira 1 tane kalıp 20 lira 1 kilodan muhtemelen 10 ya da 15 tane çıkar heralde, içine pleksi kestireceğim henüz fiyatını sormadım. Normalde dışarda 10 liradan aşağı satılmıyor diye biliyorum
Bir tanesinin donması yarım saati buluyor. Vakit olduğu için 1 tane kalıp yeter bana şu an zaten 100 tane yapayım diyorum. Kına gecem için dağıtmalık 300 adet yapmıştım. Aynı kalıptan 3 tane almıştım o zaman, bu model çok kolay hemde küçük kalıbı 15 lira civarıdır. 2 adet alsan günde 5 kez yapsan 1 günde 10 adet yaparsın. Şu modeli tanesi 4 liradan aşağı yapmazlar. 6 liralık taş tozundan senin modelin boyutu küçük olduğu için 30 tane falan çıkar diye tahmin ediyorum.Eki Görüntüle 2133426 Eki Görüntüle 2133426
1 tane kalıp yetiyor mu canım ya 1 kilodan 10 tane çıkıyorsa her seferinde tek taş hamuru hazırlayıp donması mı bekleniyor uzun sürmüyor mu ki. Bilmiyorum ve merak ettim canım çok soru sorduğum için kusura bakma lütfen
Bi de ben kolonyaya ek bundan da mı yaptırsam diye bakıyordum daha emin değilim ama beğendiğim bi model var.bak şu canım
Anladım canım çok sağol verdiğin bilgiler içinBir tanesinin donması yarım saati buluyor. Vakit olduğu için 1 tane kalıp yeter bana şu an zaten 100 tane yapayım diyorum. Kına gecem için dağıtmalık 300 adet yapmıştım. Aynı kalıptan 3 tane almıştım o zaman, bu model çok kolay hemde küçük kalıbı 15 lira civarıdır. 2 adet alsan günde 5 kez yapsan 1 günde 10 adet yaparsın. Şu modeli tanesi 4 liradan aşağı yapmazlar. 6 liralık taş tozundan senin modelin boyutu küçük olduğu için 30 tane falan çıkar diye tahmin ediyorum.
Kullanmıyorum canım. Bu sabah tekrar tartıldım. Düne göre 500 gr eksik çıktım. Kabızlık sorunuymuş. Suyu ve hareketi de arttırdım .
Promosyonlu olanlar sanırım 3 al 2 öde falan bi de iki kampanya birleşmiyor onu demek istedi sanırımCiddi mi ebebek sayfasında detaylara tikladigimda öyle ptromosyonlu ürünlerde geçerli değil yazmış hediye çeki için anlamadım şimdi
Yok koltuk altı olması lazım klasik eski cam çubuk termometre gibiKulaktan mi ölçüm yapıyor acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?