2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar 31. hafta içindeyim dr.a gittim kilosu 1726 çıktı boyu 37 cm falan dedi dr. Boyu haftasına göre kısa galiba sitelerde bu hafta da 40 cm gösteriyo. Tabii ki boyu 3 aşağı 5 yukarı olabilir ama acaba geridenmi geliyo dedim kendimce. Kilosu iyi dedi dr. Sizce?

Birde önceki doğumumda gece doğum yapmıştım nöbetci dr.a denk geldim çok kötü geçmişti özel hastane olmasına rağmen. Kesik dikiş olayından özellikle ödüm kopuyor nasıl gidicem doğuma bilmiyorum bu korkuyla. Bu sefer kendi dr.umu çağırıcam gece de olsa. Güçsüz çıt kırıldım biri değilim ama doğum yaklaştıkça beni bi stres sarıyor napıcağımı saşırdım

E Edaaa93 canım her bebek kendine özel bi gelişim gösteriyor sonuçta..
Eğer doktorun özellikle belirtmediyse geriden geliyor falan diye öyle bişey yoktur. Zaten ultrasonun ölçtüğü kadar tahmini bişey söylüyorlar. 3 aşağı 5 yukarı olabilir.. Bence çok takılma

Hmm iyi bari canm. Ben tam tersi ishal oluyorum insanda vücut kilo almiyo galiba
İshalde insan kilo alamıyor, evet. Kullandığın ilaç mı var? O mu ishale sebep oluyor acaba?
Benim son doktorum boyunu söylemiyor. Anne karnında çocuk zaten iki büklüm, onu ölçmek mümkün değil diyor. Açıkçası ben de pek önemsemiyorum . Ben kısa boyluyum, eşimse erkekler için iyi bir boyda. Eşime güveniyorum :)) Kızım da ona çekmiş. Uzun boylu oldu. Şimdi oğlum da ona benzer inşallah.

Oğlan anaya kız babaya benzer derler :) Kızım babasına benziyor ve 2inci bebişde kız belki bu sefer bana benzer :) önce tabiiki sağlıklı olsunlar inşallah gerisi çokda önemli değil sağ salim kucağımıza alalım hepimiz inşallah

Hiçbirşey kullanmıyorum canm . 3 gün önce kasılmalarim vd agrım artınca dr gittik o zaman magnezyum ve kan hapı verdi bu arada brnim bebek baş aşağı ve aşağıya inmiş erken dogum riskim war Allahtan kese kapalı da doktor istirahat ve bol su ic yat yorma kendini dedi uyguluyorum bakalim

Canım gecen hafta benimde kasılmalarım çokdu sık sık oldu gün içinde ve dra gittim nstde ağrı sancı cıkmayınca yat dinlen dedi. Erken doğum riski acılma olmadıgı sürece bilinmez dedi bide dr. Magnezyum kasılmaları azaltıyor düzenli içmen gerek bende günde 1 kez içiyorum. Baş aşağıydı benimde ama 4 gündür ayaklar aşağıda dün randevum vardı drda başı yukarda dedi yani. Dönüyo bebek devamlı bu normal. Hatta baş aşağı olması daha bile iyi normal doğum istiyorsan. Erken doğum stresine girme diye diyorum o endişe insanı bunaltıyor cünkü inşallah zamanında doğarlar. Stres sinir falan kasılma yapıyor sanırım bende öyle ne zaman sinirlensem sertleşiyor karnım. Sakin olmak lazım

Anaya benzerse oğlum tam bir Pigme olur :)) Allah gönlüne göre versin. Bu sefer kızın sana benzesin. Benimki ortaya karışık oldu. Boy baba, yüz çoğunluk anne, huy daha çok baba :)
Magnezyum bazı insanlarda ishal yapıyormuş . Minik kuzu erken gelmez inşallah. Dinlenmekle iyi yapıyorsun.

Yok korkmuyorum pek doğurcam yada erken dogurcam die . Ilk bebek 'ya heralde deli cesareti war evet normal dogum istiyorum Rabbim nasip ederse . Bende yorgunluk uykusuzluk çok yapıyor

Benim 22.haftadan beri öyle canm donuyor ams hep ayni pozisyonda hissediyorum anlaşılıyor yani

Canm ben hamile kaldmdan beri surekli ishalim ve geçmek bilmiyor. Geçen gittiğimde dedim doktora önemsemedi pek kafası dalgındi galiba. Surekli böyle olmak beni yıpratıyor resmen kollarım cekiliyo boğazım kuruyo vücudumda derman kalmıyor . Ayda 30 gün war 20 günü böyleyim. Magnezyuma başlayalı 3 gün oldu onla pek alakası yok canm rahmimi gevsetsin diye verdi onu da normal de hiçbirşey kullanmıyorum bide kan dusmesin die kan hapı verdi yeni. Vitamin bile almıyorum fazla vitamin de vücuda zararlı ya ben almadim hicbir değerim de düşük değil sukur

selamlar herkes iyidir umarım. ben iyiyim şükürler olsun sadece midem yanmaya başladı hayatımda ilkkez yasıyorum bunu pek nahoş bişeymiş kızımda olmamıştı yemek yerken oluyor. geçiyor. umarım ilerlemez. 5 kılo almışım şimdiye kadar bebeğimde 1700 gr 41 cm olmuş mide yanması için yaptığınız bişey var mı?

Beni
Ben sizden hafta olarak gerideyim ama kızlar bebek dönmüş dedi doktor dun.pozisyon alıyor güzel dedi rahim ağzına ultrasonda baktı bana ölçü söylemedi ama rahim ağzı kapalı erken doğum riskin yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…