- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #28.001
Hatırlamam mı canım yaa Ayyy nasıl mutlu oldum çok şükür masallahh sanaaa Rabbimm saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin hepimizeee:)) çok sevindim valla senin adına canisimmCanim bende hamileyim hatirladinmi cok sukur rabbime banada verdi
Blackbluee1 aslında çok takılmadım canm boya flan dr pozitif konuştu iyiydi herşey çok şükür biraz fikir almak istedim teşekkür ederim cevabın için
Bence gayet normal ikisi de
İshalde insan kilo alamıyor, evet. Kullandığın ilaç mı var? O mu ishale sebep oluyor acaba?Hmm iyi bari canm. Ben tam tersi ishal oluyorum insanda vücut kilo almiyo galiba
Benim son doktorum boyunu söylemiyor. Anne karnında çocuk zaten iki büklüm, onu ölçmek mümkün değil diyor. Açıkçası ben de pek önemsemiyorum . Ben kısa boyluyum, eşimse erkekler için iyi bir boyda. Eşime güveniyorum :)) Kızım da ona çekmiş. Uzun boylu oldu. Şimdi oğlum da ona benzer inşallah.Kızlar 31. hafta içindeyim dr.a gittim kilosu 1726 çıktı boyu 37 cm falan dedi dr. Boyu haftasına göre kısa galiba sitelerde bu hafta da 40 cm gösteriyo. Tabii ki boyu 3 aşağı 5 yukarı olabilir ama acaba geridenmi geliyo dedim kendimce. Kilosu iyi dedi dr. Sizce?
İshalde insan kilo alamıyor, evet. Kullandığın ilaç mı var? O mu ishale sebep oluyor acaba?
Benim son doktorum boyunu söylemiyor. Anne karnında çocuk zaten iki büklüm, onu ölçmek mümkün değil diyor. Açıkçası ben de pek önemsemiyorum . Ben kısa boyluyum, eşimse erkekler için iyi bir boyda. Eşime güveniyorum :)) Kızım da ona çekmiş. Uzun boylu oldu. Şimdi oğlum da ona benzer inşallah.
İshalde insan kilo alamıyor, evet. Kullandığın ilaç mı var? O mu ishale sebep oluyor acaba?
Benim son doktorum boyunu söylemiyor. Anne karnında çocuk zaten iki büklüm, onu ölçmek mümkün değil diyor. Açıkçası ben de pek önemsemiyorum . Ben kısa boyluyum, eşimse erkekler için iyi bir boyda. Eşime güveniyorum :)) Kızım da ona çekmiş. Uzun boylu oldu. Şimdi oğlum da ona benzer inşallah.
Hiçbirşey kullanmıyorum canm . 3 gün önce kasılmalarim vd agrım artınca dr gittik o zaman magnezyum ve kan hapı verdi bu arada brnim bebek baş aşağı ve aşağıya inmiş erken dogum riskim war Allahtan kese kapalı da doktor istirahat ve bol su ic yat yorma kendini dedi uyguluyorum bakalim
Anaya benzerse oğlum tam bir Pigme olur :)) Allah gönlüne göre versin. Bu sefer kızın sana benzesin. Benimki ortaya karışık oldu. Boy baba, yüz çoğunluk anne, huy daha çok baba :)Oğlan anaya kız babaya benzer derler :) Kızım babasına benziyor ve 2inci bebişde kız belki bu sefer bana benzer :) önce tabiiki sağlıklı olsunlar inşallah gerisi çokda önemli değil sağ salim kucağımıza alalım hepimiz inşallah
Magnezyum bazı insanlarda ishal yapıyormuş . Minik kuzu erken gelmez inşallah. Dinlenmekle iyi yapıyorsun.Hiçbirşey kullanmıyorum canm . 3 gün önce kasılmalarim vd agrım artınca dr gittik o zaman magnezyum ve kan hapı verdi bu arada brnim bebek baş aşağı ve aşağıya inmiş erken dogum riskim war Allahtan kese kapalı da doktor istirahat ve bol su ic yat yorma kendini dedi uyguluyorum bakalim
Bende de ishal oluyor magnezyum kullanıyorum heralde ondandır demir hapı da kullanıyorumMagnezyum bağırsakları çalıştırıyor bence de ama kan ilacı da kabız yaptıgı için dengeliyor sanırım :)
Canım gecen hafta benimde kasılmalarım çokdu sık sık oldu gün içinde ve dra gittim nstde ağrı sancı cıkmayınca yat dinlen dedi. Erken doğum riski acılma olmadıgı sürece bilinmez dedi bide dr. Magnezyum kasılmaları azaltıyor düzenli içmen gerek bende günde 1 kez içiyorum. Baş aşağıydı benimde ama 4 gündür ayaklar aşağıda dün randevum vardı drda başı yukarda dedi yani. Dönüyo bebek devamlı bu normal. Hatta baş aşağı olması daha bile iyi normal doğum istiyorsan. Erken doğum stresine girme diye diyorum o endişe insanı bunaltıyor cünkü inşallah zamanında doğarlar. Stres sinir falan kasılma yapıyor sanırım bende öyle ne zaman sinirlensem sertleşiyor karnım. Sakin olmak lazım
Canım gecen hafta benimde kasılmalarım çokdu sık sık oldu gün içinde ve dra gittim nstde ağrı sancı cıkmayınca yat dinlen dedi. Erken doğum riski acılma olmadıgı sürece bilinmez dedi bide dr. Magnezyum kasılmaları azaltıyor düzenli içmen gerek bende günde 1 kez içiyorum. Baş aşağıydı benimde ama 4 gündür ayaklar aşağıda dün randevum vardı drda başı yukarda dedi yani. Dönüyo bebek devamlı bu normal. Hatta baş aşağı olması daha bile iyi normal doğum istiyorsan. Erken doğum stresine girme diye diyorum o endişe insanı bunaltıyor cünkü inşallah zamanında doğarlar. Stres sinir falan kasılma yapıyor sanırım bende öyle ne zaman sinirlensem sertleşiyor karnım. Sakin olmak lazım
Anaya benzerse oğlum tam bir Pigme olur :)) Allah gönlüne göre versin. Bu sefer kızın sana benzesin. Benimki ortaya karışık oldu. Boy baba, yüz çoğunluk anne, huy daha çok baba :)
Magnezyum bazı insanlarda ishal yapıyormuş . Minik kuzu erken gelmez inşallah. Dinlenmekle iyi yapıyorsun.
Ben sizden hafta olarak gerideyim ama kızlar bebek dönmüş dedi doktor dun.pozisyon alıyor güzel dedi rahim ağzına ultrasonda baktı bana ölçü söylemedi ama rahim ağzı kapalı erken doğum riskin yok dediCanım gecen hafta benimde kasılmalarım çokdu sık sık oldu gün içinde ve dra gittim nstde ağrı sancı cıkmayınca yat dinlen dedi. Erken doğum riski acılma olmadıgı sürece bilinmez dedi bide dr. Magnezyum kasılmaları azaltıyor düzenli içmen gerek bende günde 1 kez içiyorum. Baş aşağıydı benimde ama 4 gündür ayaklar aşağıda dün randevum vardı drda başı yukarda dedi yani. Dönüyo bebek devamlı bu normal. Hatta baş aşağı olması daha bile iyi normal doğum istiyorsan. Erken doğum stresine girme diye diyorum o endişe insanı bunaltıyor cünkü inşallah zamanında doğarlar. Stres sinir falan kasılma yapıyor sanırım bende öyle ne zaman sinirlensem sertleşiyor karnım. Sakin olmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?