2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben de kabızlık sorunu var diye gittiğim bir doktor magnezyum ilacını günde iki kez iç demisti.gerci başından beri ishalden onunla bağlantısı yoktur

Aynı korkular bende de var şu aralar. Benimde ilk doğumuma nöbetçi dr girdi yine aynısı olacak diye korkuyorum.salı günü randevum konuşucam tekrar.

günaydın kızlar nasılsın bir kaç gündür giremedim napıyorsunuz ben salı günü dr gittim pek birey demedi herşey iyi kızım da 1648 kg olmuş 15 gün sonra tekrar gidicem rapor vericek sanırım artık kontroller sıklaştı 15 güne bir çağırıcam dedi

Selam kızlar diş ağrımdan dolayı 2 kg vermişim ama bebeğime yararlı olsun diye hergün peynir semizotunu cevizle salata yapıp yedim acaba bebeğim kilo almışmıdır şaşırdım kilo verdiğime çnkü gene yemeye çalıştım ama çiğneyemediğim için ekmeği bırakmıştım acaba ekmek vücudum da su topluyordu da o şişlik mi indi anlamadım ayrıca maden suyu 2 gün içmesem hemen bacağıma gece kramp giriyor doktordan magnezyum desteği almalımıyım

Daha doğuma kadar çok dönerler son ay yerleri daraldıgı için az dönüyolarmıs sadece. Senin haftanda benm bebiş de baş aşağıydı suan baş yukarda döner inşallah yine. Rahim ağzı doğuma bikaç gün yada bikaç saat kala acılmaya başladığı için bu kişiden kişiye değişir erken doğum riski bütün hamilelerde var Allah korusun hepimizin bebeğini zamanında sağ salim gelsinler inşallah

Aynı korkular bende de var şu aralar. Benimde ilk doğumuma nöbetçi dr girdi yine aynısı olacak diye korkuyorum.salı günü randevum konuşucam tekrar.

İlk hamilelik kolay ama doğumu zor olur,ikinci hamilelik zor ama doğumu kolay olur dedi doktor bana motive etme amaçlı sanırım :) gercekten önceki hamileliğimde kuş gibiydim bunda çok ağırım sürekli biyerlerim ağrıyor ama inşallah dediği gibi kolay doğum geçiririz

İnşallah bakalım.onemli olan son haftalardaki pozisyonu ozaman . teşekkür ederim

Valla doğru söylemiş ilkinde hiçbirşey anlamadım İkinci baya zor geçiyor inşallah mutlu sona ulaşırız evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız

Valla ilk hamileligim ama yasamadigim zorluk kalmadi bu tez bende tutmuyor bence ama buna şükür cok şükür

Hii ay bu çok minnak şirin bişeymiş ayol,bayıldım

Kızlar bebeğimin ufak tefek gereken şeylerini hepsiburada dan sipariş ettim mağazalarda çok pahalı hersey %40 civarı indirimle aldım çoğu şeyi şampuan yağ krem vs bayagı indirimde fikir olsun siparişlerimin bir kısmı geldi beni bir heyecan bastı kavuşsak bebişlere zaman çabuk geçse sabırsızlanıyorum artık :)))

32.haftadamısın canım bende bugün kontrole gittim 32 haftalığım 1686 gram olmuş boyu 40 cm ama kilo olarak 1 hafta geride gözüküyor dedi

Ayy kizlar vala benide telaslar heycanlar basti:))) saka maka cok bi zaman kalmadi.daha badana olcak temizlik olcak eksikleri alincak oglusumun benimde alincak gecelik terlik tac vs..ayy nasi icime dert bu isler olsada bitse su isler yahuuu

Ayy kizlar vala benide telaslar heycanlar basti:))) saka maka cok bi zaman kalmadi.daha badana olcak temizlik olcak eksikleri alincak oglusumun benimde alincak gecelik terlik tac vs..ayy nasi icime dert bu isler olsada bitse su isler yahuuu

Sağlık olsunda hepsi olur güzel telaşlar bunlar :))

Valla doğru söylemiş ilkinde hiçbirşey anlamadım İkinci baya zor geçiyor inşallah mutlu sona ulaşırız evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız
Benimde ikinci zor geçiyo ama ben bunu 3,5 daki oğluma bağlıyorum. İlkinde yatarak dinlenerek geçirdim. Şimdi bütün gün bir kez uzanmadan geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…