- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #28.021
Ben de kabızlık sorunu var diye gittiğim bir doktor magnezyum ilacını günde iki kez iç demisti.gerci başından beri ishalden onunla bağlantısı yokturCanm ben hamile kaldmdan beri surekli ishalim ve geçmek bilmiyor. Geçen gittiğimde dedim doktora önemsemedi pek kafası dalgındi galiba. Surekli böyle olmak beni yıpratıyor resmen kollarım cekiliyo boğazım kuruyo vücudumda derman kalmıyor . Ayda 30 gün war 20 günü böyleyim. Magnezyuma başlayalı 3 gün oldu onla pek alakası yok canm rahmimi gevsetsin diye verdi onu da normal de hiçbirşey kullanmıyorum bide kan dusmesin die kan hapı verdi yeni. Vitamin bile almıyorum fazla vitamin de vücuda zararlı ya ben almadim hicbir değerim de düşük değil sukur
Aynı korkular bende de var şu aralar. Benimde ilk doğumuma nöbetçi dr girdi yine aynısı olacak diye korkuyorum.salı günü randevum konuşucam tekrar.Birde önceki doğumumda gece doğum yapmıştım nöbetci dr.a denk geldim çok kötü geçmişti özel hastane olmasına rağmen. Kesik dikiş olayından özellikle ödüm kopuyor nasıl gidicem doğuma bilmiyorum bu korkuyla. Bu sefer kendi dr.umu çağırıcam gece de olsa. Güçsüz çıt kırıldım biri değilim ama doğum yaklaştıkça beni bi stres sarıyor napıcağımı saşırdım
Beni
Ben sizden hafta olarak gerideyim ama kızlar bebek dönmüş dedi doktor dun.pozisyon alıyor güzel dedi rahim ağzına ultrasonda baktı bana ölçü söylemedi ama rahim ağzı kapalı erken doğum riskin yok dedi
Aynı korkular bende de var şu aralar. Benimde ilk doğumuma nöbetçi dr girdi yine aynısı olacak diye korkuyorum.salı günü randevum konuşucam tekrar.
İnşallah bakalım.onemli olan son haftalardaki pozisyonu ozaman . teşekkür ederimDaha doğuma kadar çok dönerler son ay yerleri daraldıgı için az dönüyolarmıs sadece. Senin haftanda benm bebiş de baş aşağıydı suan baş yukarda döner inşallah yine. Rahim ağzı doğuma bikaç gün yada bikaç saat kala acılmaya başladığı için bu kişiden kişiye değişir erken doğum riski bütün hamilelerde var Allah korusun hepimizin bebeğini zamanında sağ salim gelsinler inşallah
İnşallah bakalım.onemli olan son haftalardaki pozisyonu ozaman . teşekkür ederim
Valla doğru söylemiş ilkinde hiçbirşey anlamadım İkinci baya zor geçiyor inşallah mutlu sona ulaşırız evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırızİlk hamilelik kolay ama doğumu zor olur,ikinci hamilelik zor ama doğumu kolay olur dedi doktor bana motive etme amaçlı sanırım :) gercekten önceki hamileliğimde kuş gibiydim bunda çok ağırım sürekli biyerlerim ağrıyor ama inşallah dediği gibi kolay doğum geçiririz
Valla doğru söylemiş ilkinde hiçbirşey anlamadım İkinci baya zor geçiyor inşallah mutlu sona ulaşırız evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız
Valla ilk hamileligim ama yasamadigim zorluk kalmadiİlk hamilelik kolay ama doğumu zor olur,ikinci hamilelik zor ama doğumu kolay olur dedi doktor bana motive etme amaçlı sanırım :) gercekten önceki hamileliğimde kuş gibiydim bunda çok ağırım sürekli biyerlerim ağrıyor ama inşallah dediği gibi kolay doğum geçiririz
O zaman senin de ikinci rahat geçer benceValla ilk hamileligim ama yasamadigim zorluk kalmadibu tez bende tutmuyor bence ama buna şükür cok şükür
Hii ay bu çok minnak şirin bişeymiş ayol,bayıldımEki Görüntüle 2133426 Eki Görüntüle 2133426
1 tane kalıp yetiyor mu canım ya 1 kilodan 10 tane çıkıyorsa her seferinde tek taş hamuru hazırlayıp donması mı bekleniyor uzun sürmüyor mu ki. Bilmiyorum ve merak ettim canım çok soru sorduğum için kusura bakma lütfen
Bi de ben kolonyaya ek bundan da mı yaptırsam diye bakıyordum daha emin değilim ama beğendiğim bi model var.bak şu canım
32.haftadamısın canım bende bugün kontrole gittim 32 haftalığım 1686 gram olmuş boyu 40 cm ama kilo olarak 1 hafta geride gözüküyor dedigünaydın kızlar nasılsın bir kaç gündür giremedim napıyorsunuz ben salı günü dr gittim pek birey demedi herşey iyi kızım da 1648 kg olmuş 15 gün sonra tekrar gidicem rapor vericek sanırım artık kontroller sıklaştı 15 güne bir çağırıcam dedi
Ayy kizlar vala benide telaslar heycanlar basti:))) saka maka cok bi zaman kalmadi.daha badana olcak temizlik olcak eksikleri alincak oglusumun benimde alincak gecelik terlik tac vs..ayy nasi icime dert bu isler olsada bitse su isler yahuuu
Benimde ikinci zor geçiyo ama ben bunu 3,5 daki oğluma bağlıyorum. İlkinde yatarak dinlenerek geçirdim. Şimdi bütün gün bir kez uzanmadan geçiyoValla doğru söylemiş ilkinde hiçbirşey anlamadım İkinci baya zor geçiyor inşallah mutlu sona ulaşırız evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alırız
EVET canım üç all iki öde gibi şeylerde geçerli değilmiş öğrendimPromosyonlu olanlar sanırım 3 al 2 öde falan bi de iki kampanya birleşmiyor onu demek istedi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?