2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım ertesi gün aktif oluyor, telefonuna bı kod geliyor bir ay kullanma süren varmış. Ben gecenlerde aldım,mesaj olarak bı kod geldi. Daha kullanmadım hediye çekini

Hatırlamam mı canım yaa Ayyy nasıl mutlu oldum çok şükür masallahh sanaaa Rabbimm saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin hepimizeee:)) çok sevindim valla senin adına canisimm
Canim allah razi olsun rabbim kimseyi evladiyla sinamasin insallah guzelce bebeklerimizi kucakliyalim

Canım benim ki de kısa gidiyor ama bende eşimde kısa o yüzden sanmıyorum

Kızlar bebeğim normalde tekme atıyordu ama bgn resmen içerde dans ediyor gibi okdr belli oluyor ki bi tuhaf hissettim kendimi bu haftalardan sonra öylemi oluyor acaba baya yaslıyor ayağını yada elini döndürüyor fln sizin de bu şekilde mi acaba

Kizlar bu kasilmalar normal dimi?bilgisi olan warmi bu konuda?nezaman doktora gitmek gerek ne oldugunda yani?
Sürekl düzenli olarak kesildiğinde kasılmalar şiddetli olduğunda çok ağrılı olduğunda bebeği aşağıda bas Ki olarak hissettiginde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…