2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Selam millet nasilsnz.biz 31+1gunluk olduk bugun cuma gunu 32bitiyor ve hastaneye gitcez eger sknti yoksa calismaya devam etmek istiyorum bebegim dogdugunda daha fazla zaman gecirebileyim diye ama agrim olmazsa ve bi sorun cikmazsa tabi.rapor alicaz devam edebilir diye.
Hareket meselesi artk benimki de oyle tekme atip durmuyor ve elimi koydugumda hareketlerni hissediyrm koymasam kipirdamiyo sancam.ama genelde karnimi yirtip cikacakms gbi bastiriyor bastirdigi yer bombe oluyor.yanlar neyse de gobek deligimden bastirdiginda baya canm aciyorelimi koydugum yerde sertlik oluyor neresiyse artk ona temas ediyor gbi oluyorum.yani artk pat pat vurmuyor ama hareketli sigamiyor gibi surekli ittiriyor karnimi suzuluyor icerde.az kaldi obur ayin sonunda Allahin izniyle kucagimda olucak yavrum cok heyecanli

Şimdiye kadar hep uyumluydu o yüzden şaşırdım . Gerçi çok evham yapınca doktor her bebek farklıdır .senle ben gibi düşün ikimiz de saglikliyiz ama olculerimiz farklı dedi.neyse en iyisi üstünde durmiyim :)

Dimplesbaby Evet canım bu haftalardan sonra öyle oluyor. Yakında nereyi dayıyorsa oraya dokunduğunda elinle hissedeceksin.
Benim de kontrolüm 9 gün sonra. 10 gün önden gidiyordu bizimki de bakalım ne olmuş ne bitmiş daha çok var 9 gün geçmez şimdi..

Kızlar lohusa terliği konusunu napcaksiniz? Modeller bildiğin kışlık yani. Bı de aşırı süslü gibi. Bir kere giyilecek... Şık pijamanin altına da ev terliği olmaz gibi. Kararsız kaldim

Bikerelik olcak cnim.evet bncede kislik terlikler beyaz havlu gibi.sen gecelik aldinmi?

Kizlar selamlar herkese iyi haftasonlari..
Malum bebeklerimiz nasipse yaz bebekleri olacak.zibinlari daha cok kac ay aldiniz?ve alt ust takimlari pijamalari ve tulumlari felan daha cok kac ay aldiniz merakbettim???

Ben daha çok 3-6 aylık aldım cnm bebekler çok çabuk büyüyorlar 0-3 aylıkları 40 indan sonra zor giyerler diye düşünüyorum.

Kizlar selamlar herkese iyi haftasonlari..
Malum bebeklerimiz nasipse yaz bebekleri olacak.zibinlari daha cok kac ay aldiniz?ve alt ust takimlari pijamalari ve tulumlari felan daha cok kac ay aldiniz merakbettim???

Ben daha çok 3-6 aylık aldım cnm bebekler çok çabuk büyüyorlar 0-3 aylıkları 40 indan sonra zor giyerler diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…