- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #28.081
Bu ebebek te bi enteresan uğraştırmasa verse direktErtesi gün aktif oluyormus canm
ay çok sevindim bir ay olmasına 2 gün üst üste gitmek sıkıntı olacaktı benim için çok sağol cevabın için.Canım ertesi gün aktif oluyor, telefonuna bı kod geliyor bir ay kullanma süren varmış. Ben gecenlerde aldım,mesaj olarak bı kod geldi. Daha kullanmadım hediye çekini
Ondan olabilir canm bide kasılmalar artk oluyor doguma hazırlıkBenim agri yok sukur ama ama bebegim idrar torbama baski yapiuor.doktorda ayaklari orda dedi en son gttigimizde.
Ben de doktora sordum o da pozisyon alıyor doğuma hazırlanıyor falan dediOndan olabilir canm bide kasılmalar artk oluyor doguma hazırlık
Benim de birkaç haftadır müthiş şekilde kasılıyor. Sanki ayaklarını veya poposunu iyice ittiriyor. Canım acıyor. Bazen de nefesim kesiliyor. Çok yorulunca veya strese girince oluyor sanırım. 30-40 dk sürdüğü oluyor.Kızlar bugün karnım çok kasılıyor sanki geriliyor gibi ağrı yok ama. Benim gibi olan var mı normal mi bu haftalarda acaba?
Aynen bende bi gecelik alirim bide alt ust pijama takimi.sen gecelik almicanmi rahat oluyo diyolar
Benim de birkaç haftadır müthiş şekilde kasılıyor. Sanki ayaklarını veya poposunu iyice ittiriyor. Canım acıyor. Bazen de nefesim kesiliyor. Çok yorulunca veya strese girince oluyor sanırım. 30-40 dk sürdüğü oluyor.
Ufff ben bulamadım daha şu lohusa takımını 10 tane yere baktım hiç güzel bişey yok ınternetten siparis vermistim ondada iade secenegi yokmus olmazsa elimde kalicak diye geri verdimLohusa takimi nasil canim sabahlikli gecelikmi
Evet canm ondan oluyoBen de doktora sordum o da pozisyon alıyor doğuma hazırlanıyor falan dedi
Canim hareletlerini takip et etmediginde uzun sure sessiz kalirsa doktora git mutlaka. Benim doktorum her muayanede uyariyor hareket etmezse ya da gariplik olursa gel diyeBebegin hareketi kesilmesi ne anlama geliyor? Yani sessiz kalmasi, tekme atmaması korkulacak bir sey mi acaba? Önceden atıyordu
Canım bozma moralini haftasına göre iyi bence kilosu, zaten 1 hafta geri 1 hafta ileri çok önemli değil ki. Ayrıca ultrasonda birebir tutturmak çok zor. Bı dahaki kontrolde kilo almış mı o önemli bence doktor boşuna evham yaptırmış sana. Stres olma ,stres daha zararlıKızlar bugün doktora gittim.29+2yim bebeğin boyu 38cm kilosu 1330 çıktı . Doktor karın çevresi 4 gün geride dedi çok önemli değil ama daha iyi beslen dedi . Moralim bozuldu zaten iyi besleniyorum neden böyle oldu sizce
Bazı dönemlerde daha az hareket ediyorlar ama hiç hareket etmiyorsa biraz riskli,sen takipte kal yinede. Tatlı biseyler yeyip soluna yatabilirsin o zaman hareketli oluyorlar geneldeBebegin hareketi kesilmesi ne anlama geliyor? Yani sessiz kalmasi, tekme atmaması korkulacak bir sey mi acaba? Önceden atıyordu
Boyu kafası günüyle uyumlu çıktı da karnı dört gün geriymis aslında önemli değil önemli olması için iki hafta geri olması gerekir dedi . Bende internetten bakıyorum kilosu da boyu da normal. Bi daha ki kontrolde belli olur .alır inşallah ..Canım bozma moralini haftasına göre iyi bence kilosu, zaten 1 hafta geri 1 hafta ileri çok önemli değil ki. Ayrıca ultrasonda birebir tutturmak çok zor. Bı dahaki kontrolde kilo almış mı o önemli bence doktor boşuna evham yaptırmış sana. Stres olma ,stres daha zararlı
Benim her ölçümde (baş, karın ve fl), hepsi birbirinden farklı ve fl iki ölçümden de yaklaşık 1 hafta geride çıkıyor.. Üstelik sat ile de iki hafta fark var.. Doktorlar hiç sorundan bahsetmedi.. Doktorun genel manada demiştir bence.. Takılma canım..Boyu kafası günüyle uyumlu çıktı da karnı dört gün geriymis aslında önemli değil önemli olması için iki hafta geri olması gerekir dedi . Bende internetten bakıyorum kilosu da boyu da normal. Bi daha ki kontrolde belli olur .alır inşallah ..
Sol tarafına yat canım onun da faydası olur süt ceviz et zaten ihmal etmiyorsındur.muz da kilo aldırırKızlar bugün doktora gittim.29+2yim bebeğin boyu 38cm kilosu 1330 çıktı . Doktor karın çevresi 4 gün geride dedi çok önemli değil ama daha iyi beslen dedi . Moralim bozuldu zaten iyi besleniyorum neden böyle oldu sizce
Arada az hareket edebiliyor lar ama ertesi gün de hareket azsa git mutlakaDun aksam biraz hareket etti. Ama eskisi gibi çok tekme atmadi. O yuzden merak ettim açıkçası. Teşekkür ederim :) insallah bir sey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?