- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #28.121
Hastane çıkışlarindan biri 10 lu, biri 5 li. Ben en çok 3-6 aylık aldım.
Anladim cnim.3 6 aylik neler aldin
Kızlar aranızda benim gibi yeniden aşermeye başlayan var mı? Resmen hamileliğin ilk dönemlerine geri döndüm tv de bile ne görsem canım çekiyor.
Ultrasonda fazla çıktığında haftası doğum ultrasona goremi olmali bilemiyorumCanım bozma moralini haftasına göre iyi bence kilosu, zaten 1 hafta geri 1 hafta ileri çok önemli değil ki. Ayrıca ultrasonda birebir tutturmak çok zor. Bı dahaki kontrolde kilo almış mı o önemli bence doktor boşuna evham yaptırmış sana. Stres olma ,stres daha zararlı
Genelde son adet tarihi baz alınıyor, çünkü bazı bebekler genetik olarak iri olabilir ama haftalık organ gelişimi önemli olan. En baştan beri ilerilik varsa belki erken döllenme diye ona göre davranabilir doktorlarUltrasonda fazla çıktığında haftası doğum ultrasona goremi olmali bilemiyorum
Maşallah. Sen kaç kilo aldın?Yurt dışında 4.5 kgden sonra sezaryenmiş iyi. Burada 4 kg sonrası hemen alıyorlar. O kadar kilolu doğmaz belki. Çünkü ölçümlerde 300-500 gr fark olabilir. Hem daha zaman var. Belki normale döner. Sırf şekere bağlı olmuyor dediğin gibi kilo. Genetik de olabilir. Ben de şeker hastasıyım ama minik adamım haftasıyla uyumlu.Günaydın kızlar, geriden gelen önde giden bebekler var geçmişi okudumda benim kızımda 20 gün önde gidiyor malesef,malesef diyorum çünkü doktor böyle giderse 5 kilo olur doğuma kadar dedi ve yurtdışında yaşıyorum ben 4,5 kg sonrasını sezeryan yapıyoruz dedi doktorum korkmaya başladım çünkü ben normal doğum istiyorum ama 5 kg da nasıl doğuruyum:)) bu arada gebelik şekeri de yok ama bünyem besliyo demekki bebeği
Eğer kilolu olursa normal doğum yapma kuzenim 4.5 kiloydu bebeği normal doğumda çok kesmişler ve çok zor geçti doğumu bi ay oturamadiGünaydın kızlar, geriden gelen önde giden bebekler var geçmişi okudumda benim kızımda 20 gün önde gidiyor malesef,malesef diyorum çünkü doktor böyle giderse 5 kilo olur doğuma kadar dedi ve yurtdışında yaşıyorum ben 4,5 kg sonrasını sezeryan yapıyoruz dedi doktorum korkmaya başladım çünkü ben normal doğum istiyorum ama 5 kg da nasıl doğuruyum:)) bu arada gebelik şekeri de yok ama bünyem besliyo demekki bebeği
Ben 10 kg aldım doktorum normal diyo benim kiloma ilk kzıımda önde gidiyodu 4 kiloyu geçer diyordu ama türkiyedeydim ozmn 37.haftada suni sancı alarak doğurdum 3,500 kg ama burda 39. Haftadan önce suni sancı vermeleri yasal değilmiş zaten o haftaya kadarda 4 kiloyu geçerMaşallah. Sen kaç kilo aldın?Yurt dışında 4.5 kgden sonra sezaryenmiş iyi. Burada 4 kg sonrası hemen alıyorlar. O kadar kilolu doğmaz belki. Çünkü ölçümlerde 300-500 gr fark olabilir. Hem daha zaman var. Belki normale döner. Sırf şekere bağlı olmuyor dediğin gibi kilo. Genetik de olabilir. Ben de şeker hastasıyım ama minik adamım haftasıyla uyumlu.
Aynen yok çok korkuyorum zaten arkadaşımın bebeği 4,5 kg doğdu normal doğumla ama omuzları takıldı bi hayli çıkamamış burda müdahale etmiyolar kesme yok yani bebeğin kendi kendine çıkmasını bekliyolar ee öyle olunca bebeğin kalbi durmuş,çok şükür kalp masajıyla gelmiş kendine şuan çok sağlıklı ama dayanılcak gibi değilEğer kilolu olursa normal doğum yapma kuzenim 4.5 kiloydu bebeği normal doğumda çok kesmişler ve çok zor geçti doğumu bi ay oturamadi
Ayy çok kötü ya onu yaşamak çok zor .çok şükür bebis iyiymiş .Aynen yok çok korkuyorum zaten arkadaşımın bebeği 4,5 kg doğdu normal doğumla ama omuzları takıldı bi hayli çıkamamış burda müdahale etmiyolar kesme yok yani bebeğin kendi kendine çıkmasını bekliyolar ee öyle olunca bebeğin kalbi durmuş,çok şükür kalp masajıyla gelmiş kendine şuan çok sağlıklı ama dayanılcak gibi değil
Günaydın canım raporu 32+0 da alıyosun ben cuma günü aldım raporumu doktorum o gün verildiğini söylediKızlar günaydın çalışabilir .raporunu 32.hafta içerisinde mi alıyorum 32 bitiminde mi
Bunun beyazlisini aldım desenleri yine pembeli. 200 e çarşıdan aldım. Siteden almaya cesaret edemedim.
32+0 da canimKızlar günaydın çalışabilir .raporunu 32.hafta içerisinde mi alıyorum 32 bitiminde mi
Merhaba arkadaşlar bebeğine önce erkek benziyor iki kez sonra kıza bu yüzden 70 ondan sonra 90 kız bu bebek denilip erkek doğuran varmı 18 haframa kadar tahmin yok 18 erkek gibi 20 de kız yüzde 70 24 yüzde 90 kız . Şimdi 26+ 6 da erkek denilip elime pipi fotosu verdilerbebeğim 10 günde önden gidiyormuş kime inanmaliyim
Bugun kendi doktoruma gittim...evet ilk bakınca kordondan dolayi pipi gorunmuyor ama diklik var dedi baya bekledi bacak açınca ne kizi %100 erkek bu dediDetayli ultrasona ihtiyac yokmuş
Merhaba arkadaşlar bebeğine önce erkek benziyor iki kez sonra kıza bu yüzden 70 ondan sonra 90 kız bu bebek denilip erkek doğuran varmı 18 haframa kadar tahmin yok 18 erkek gibi 20 de kız yüzde 70 24 yüzde 90 kız . Şimdi 26+ 6 da erkek denilip elime pipi fotosu verdilerbebeğim 10 günde önden gidiyormuş kime inanmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?