2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım çok mutlu oldum iyi olmanıza heyecanlandım bi seni görünce aynı haftalardayız ya
Hiç korkma rabbim.ne derse o olur evde durup dururken sancim geldi ardından pembe akıntı ve suyum azar azar geldi yolda çoğaldı en ufak bir sancida hastaneye hemen

Kizlaaar ben doğum yaptımmm durmadı prenseslerin biri 1350 Gr diğeri 1650 Gr dualarınızı eksik etmeyin

Gozunaydin cnm..bian once toparlanir ins kuzularin..iyilermi simdi peki?ilk dogum yapan sensin suan haziran annelerinde galiba :) Allah anali babali buyutsun cnm ins.ikizler erken gelirmis zaten

kardia mu Allah analı babalı büyütsün inşallah. Hemencecik kucağına al mis gibi kokla inşallah.
Erken doğum olacağı anlaşıldığında ciğer geliştirici yaptılar mı acaba? Haftalarına göre çok erken çıkıyorlar kuvozden maşallah sübhanallah. Hep böyle devam etsinler

Sağolasın 24 haftada iğne yapılmıştı ama yinede ufak tefek sıkıntılar var zaman başka caremiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…