- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #29.501
Öyle cnm artık eskisi gibi hareket etmek zorlaşıyor şu isleride bir halletseydim öyle gözüme buyuyorki...Benim geçen haftalar da öyleydi cnm yürüyüş yapınca da oluyor artık büyüdü bebek ondan
Bende bugun öyleyim cnm valla akşamı zor ettim insallah sorunsuz kalan gunlerimizide tamamlarızKızlar bu kadar ağrı normal mi çok fazla karnım ağrıyor artık dayanamayacağı m 1 gün kalsa kârdır diyorum şimdi hastaneye bir daha gitsem direkt sezeryana alırlar napcam ben(
Ben daha lohusa pijama mi bile alamadım yahu bırak sabahligiKizlar ya bu hastanede sabahlik mutlaka gereklimi?herkes sabahliklimi aldi lohusa pijamasini??yada geceligini?
Bu gidişle bebekler doğacak hala beşik alamamış olcaz :) bu kararsızlık beni bitirdi
Doktorum bugün hastanede yok canım hafta sonu diye . Telefonu da yok sadece hastaneye gidebilirim.
:)))) şunumu alayım bunumu alayım derken zaman akıp gidiyor birde haftaya boya badana işine kalkışacaz tam olcak canım:)Aynen ya sesli güldüm suanda:)))valla bak
Aman kronik hayatta hiçbirşey istediğimiz gibi olmuyor ki maalesef gönül neler istiyor ama hiçbirşey istediğimiz gibi olmuyorBugün temmuz annelerine baktım. 2 arkadaşın doğumu olmuş ikiz anneleri, birinin bebeklerinin ikiside kuvezde birinin bir tanesi vefat etmis diğeri kuvezde Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sona yaklaştıkça sabırsızlık artıyor. Dün çok yoruldum diye bugün evden hiç çıkmadım bende. Evde olmayı çok seviyorum. Haftaiçi sabahın köründe kalk servisle ise git derken sistemim çöküyor. Çorba içsem çıkarıyorum vitamin kan ilacı geçen hafta bir kez bile alamadım. 2 gündür alabiliyorum Allahtan yarında evdeyim. Böyle olunca 32 de ayrılsam mı diye düşünüyorum sonra borçlar aklıma geliyor dayan diyorum. Ortada ne besik ne dolap ne bebek arabası var. Çantayı geçtim içine koyacak bi hastane çıkışı dışında birşey yok. Daha kendime pijama bile alamadım. Aşırı asabiyim düşündükçe geriliyorum eşime yükleniyorum. Senin borçların yüzünden ben neden sıkıntı çekiyorum diye. Daha bunun hastane masrafı var. Bebek bezi maması şampuanı ıvır zıvırı çocuk doğmadan annesi delirmezse iyi.
:)))) şunumu alayım bunumu alayım derken zaman akıp gidiyor birde haftaya boya badana işine kalkışacaz tam olcak canım:)
Ben daha lohusa pijama mi bile alamadım yahu bırak sabahligi
Benimde her şey hazır canım zamanında sağlıcakla doğsunlar inşallah.
Evet boya kokusu bizim için zararlı boya yapılırken bende babamlarda kalacağım şu işlerimiz bir bitsede evde ayaklarımızı uzatıp doğum için beklesek başka bişey istemiyorum vallaAy sorma boya badana isini zaten://
Suan annemde kaliyorum bende icim icimi yedi bugun.esim evdeydi yuzkere aradim naptiniz boyadilar mi ettilermi nerler oldu stres oldum wala ya :/ boya zararliymis bize ya annemde kalcam kokusu gecene kadar
Zaten uyuyamiom evimde burda daha zor oldu uyumak.bitsede evime gtsem yaaa
Evet boya kokusu bizim için zararlı boya yapılırken bende babamlarda kalacağım şu işlerimiz bir bitsede evde ayaklarımızı uzatıp doğum için beklesek başka bişey istemiyorum valla
Gerçekten canım ya bu aralar o kadar çok ağrım var ki çok zorluyor beni yatamıyorum
oturamiyorum Allahım dayanma gücü versin.
Canım benim biran önce büyürler inşllah gözünüz aydınKizlaaar ben doğum yaptımmmdurmadı prenseslerin biri 1350 Gr diğeri 1650 Gr dualarınızı eksik etmeyin
İnşallah sagolasinCanım benim biran önce büyürler inşllah gözünüz aydın
İnşlah canım Doğum hikayni yaz bize merak ettimİnşallah sagolasinsende zamanında doğum yaparsın inşallah
Ay doğumlar başlıyor artık . Rabbim hayırl evlatlar etsin inşallah . Normal mi oldu sezeryan mi ?Kizlaaar ben doğum yaptımmmdurmadı prenseslerin biri 1350 Gr diğeri 1650 Gr dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?