2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aman kronik hayatta hiçbirşey istediğimiz gibi olmuyor ki maalesef gönül neler istiyor ama hiçbirşey istediğimiz gibi olmuyor
Akışına bırakıp ne olucaksa olucak yoksa yipraniyoruz.
Benimde gönlüm neler yapmak istiyor ve o kadar acleciyim ve tez canliyim ki ve çok ayrıntı giyim şimdiye herşeyin tam olmalıydı ama param yok aynı bende eşimin borcu yüzünden bu haldeyim
Bebeğimi uzecegim sona yaklaştım korkuyor akışına bıraktım yanda değil tabi ama elimden bişey gelmediği için mecburum böyle dayanmaya
Ama ben şu yönden şanslıyım diğer bebeğimin olanakları var tertemiz ondan rahatım
Su an herşeyi var giydirerek bebeğime hiçbir eksiği yok fazlası var iki bebek büyüyecek kıyafeti var
Beşiğinde kurulu kiz min odasında dolapta var sadece silinip yerleştirilecek
Bugünde gittim iç çamaşır aldım kendime
Pijama evdekini giyerim acil bişey olsa ne yapayim almadım daha bende:))
Geceligim var kızıma doğum yaparken aldığım:) olmadı onu giyerim
Sende sabret eline geçenlerde alabildiğini al doğum iznine ayrılınca
Ben şu evimi temizleyerek başka bişey istemiyorum kirli evim beni çok rahatsız ediyor.
Birde bebeğimin eşyaları yaerlesse dolabını silsem herşey her yerde içim daraliyor
Sende rahat ol içini darlama en azından şunu düşün senin mesleğin var çalışır kazanır alırsın bunu asla ve asla unutma bak benim işim bile yok
Boşum su an ve atanamadigim içinde üniversite mezunu işsiz bir anneyim
Eşimin eline bakıyorum
Buna şükret sen sakin ol bebeği yipratma

:)))) şunumu alayım bunumu alayım derken zaman akıp gidiyor birde haftaya boya badana işine kalkışacaz tam olcak canım:)

Ay sorma boya badana isini zaten://
Suan annemde kaliyorum bende icim icimi yedi bugun.esim evdeydi yuzkere aradim naptiniz boyadilar mi ettilermi nerler oldu stres oldum wala ya :/ boya zararliymis bize ya annemde kalcam kokusu gecene kadar
Zaten uyuyamiom evimde burda daha zor oldu uyumak.bitsede evime gtsem yaaa

Evet boya kokusu bizim için zararlı boya yapılırken bende babamlarda kalacağım şu işlerimiz bir bitsede evde ayaklarımızı uzatıp doğum için beklesek başka bişey istemiyorum valla

Gerçekten canım ya bu aralar o kadar çok ağrım var ki çok zorluyor beni yatamıyorum
oturamiyorum Allahım dayanma gücü versin.

Amin canm bende iki gündür müthiş kasilmalar yaşıyorum çok ağladım bugün karnım taş kesildi saatlerce Allahtan minnoş hareket ediyo

fnd_50 geçmiş olsun. Ben de iki gündür delirtici baş ağrısıyla uğraşıyorum. Alnımı terletince rahatlıyor biraz ama terletmek ne mümkün? İlaç da kar etmiyor. Çok beklemeden hastaneye git bence.
@kronik_unutkan park yatak için kırmızı tercih edebilirsin. Hem kız hem erkek için uygun olur . Cibinlikli modele biz de bakmıştık ama sonra Kraft daha sağlam diye onu aldık. Alışveriş için geç değil, canını hiç sıkma. Neyi nereden kaç tane alacağını bir listeye yazıp aldıkça işaretleyerek işini kolaylaştırabilirsin. Fazla almamak lazım. Hediye de geliyor. O kadar çabuk büyüyorlar ki bazılarını sadece 2 -3 hafta giydirebiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…