- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #29.481
Amin canim cok teşekkür ederimAman tansiyon olmasın da, migren de kötü ya, Allah yardımcın olsun. Geçmiş olsun tekrar
mavi almadığın sürece sorun olmaz :) bizim park yatağımız da siyah :) Çok severim siyahı da, içine pembis nevresim takımı ile harika olacak inşallahKız bebek bekleyen anneler park yataklar fazlamı erkek rengindeler banamı öyle geliyor:) kraft garden yada calipsolar bana erkeksi geldi. Cibinlikli bi tane var markayı hatırlayamadım dün gördüm e bebekte insanın başına dikilip ütüleyesi geliyo onuda kararsız kaldım
Benim geçen haftalar da öyleydi cnm yürüyüş yapınca da oluyor artık büyüdü bebek ondanÖldüm kızlar sabahtan beri karnım taş gibi resmen bebiste aşağı aşağı sancı yapıyor bende bugun kalan eksiklerimi tamamlayim artık bitsin diye dışarı çıktım ama ne mümkün bırak beni çıkıcam diyor sipa
İnşallAh Can'ım benimnormal bence canım zaten ultrason kesin bir bilgi vermiyor sadece tahmini olarak söylüyor. Doktor zaten anormal bişey gördüğünde ya da ileri geri gittiğimde söylüyor. Ama bence güzel canım daha çok var büyüyecekler inşallah
InsaAllah zamanlı gelir canm ister istemez ağrıyo bende taş gibi oturuyom walla azcik öne eğilerek kalksam karnımdaki minnoş gck oluyo sankim nasıl ağrıyo kalkmak artk bi lüks haline geldi artk
Canım ben de sürekli ağrı çekiyorum karnımda sertleşme oluyor ama bebek duruyor şükür ikinci gebeliğim bu ilki çok rahattı ondan kaynaklanıyor sanırım eğer rahim ağzın iyi kanama yoksa korkma bol su iç çok rahatsız ederse kasılmayı engelleyici ilaçlar var hemen doğmaz doktorlar da durdurma taraftarı çünkü anne karnındaki her gün çok önemli ellerinden geleni yaparlarKızlar bu kadar ağrı normal mi çok fazla karnım ağrıyor artık dayanamayacağı m 1 gün kalsa kârdır diyorum şimdi hastaneye bir daha gitsem direkt sezeryana alırlar napcam ben(
Kızlar bu kadar ağrı normal mi çok fazla karnım ağrıyor artık dayanamayacağı m 1 gün kalsa kârdır diyorum şimdi hastaneye bir daha gitsem direkt sezeryana alırlar napcam ben(
Canim ama bi git belki serum igne vs yaparlar. Birsey sorcam doktor rahmin hakkinda yorum yapmis miydi benim de kasilmalarim var erken dogum riskin var dedi rahmin incelmis dedi ama siddetli agrilarim yok cok sukur suanlikKızlar bu kadar ağrı normal mi çok fazla karnım ağrıyor artık dayanamayacağı m 1 gün kalsa kârdır diyorum şimdi hastaneye bir daha gitsem direkt sezeryana alırlar napcam ben(
Canım ben de sürekli ağrı çekiyorum karnımda sertleşme oluyor ama bebek duruyor şükür ikinci gebeliğim bu ilki çok rahattı ondan kaynaklanıyor sanırım eğer rahim ağzın iyi kanama yoksa korkma bol su iç çok rahatsız ederse kasılmayı engelleyici ilaçlar var hemen doğmaz doktorlar da durdurma taraftarı çünkü anne karnındaki her gün çok önemli ellerinden geleni yaparlar
Canim boylede nasil duracaksin ama sen?doktorunu bi arasana
Canim ama bi git belki serum igne vs yaparlar. Birsey sorcam doktor rahmin hakkinda yorum yapmis miydi benim de kasilmalarim var erken dogum riskin var dedi rahmin incelmis dedi ama siddetli agrilarim yok cok sukur suanlik
Bu gidişle bebekler doğacak hala beşik alamamış olcaz :) bu kararsızlık beni bitirdiYok cnim ya hala nasil alsam karar veremedim bende :/
Anladim canim bana da rahim incelmis dedi vajinal muayane istemisti açıklık var mi diye bakilmasi icin. Cok sukur acilma silinme vs yok ama dedigin gibi nst de sanci cikti. Gun icinde fazlaca benim de kasilmalarim oluyo toplaniveriyo bi tarafimda orasi tas gibi kaskati kesiliyor ozlelikle geceleri yatakta cok oluyo. Dun gece sancim da oldu bikac defa belden kasiklara vuran. Bana ilac vs vermedi. Ben de magnezyum iyi geliyormus diye gunde 1 tane maden suyu içiyorum. InsaALLAH dayanir bebislerimiz Rabbim hayirli saglikli sekilde bagislar bizlereErken doğuma almalarindan korkuyorum canım dayanmaya çalışıyorum birkaç gün daha. Doktor rahmimin iyi olduğunu söyledi onunla ilgili bir sıkıntı yok çok şükür. Nst ye bağlandim orda sancım çıktı. Bol bol dinlen sıvı al dedi. Ilaclari aksatmıyorum iyi geliyor içince ama aradan birkaç saat geçince tekrar karın ağrım başlıyor bide arada sancı oluyor.
Anladim canim bana da rahim incelmis dedi vajinal muayane istemisti açıklık var mi diye bakilmasi icin. Cok sukur acilma silinme vs yok ama dedigin gibi nst de sanci cikti. Gun icinde fazlaca benim de kasilmalarim oluyo toplaniveriyo bi tarafimda orasi tas gibi kaskati kesiliyor ozlelikle geceleri yatakta cok oluyo. Dun gece sancim da oldu bikac defa belden kasiklara vuran. Bana ilac vs vermedi. Ben de magnezyum iyi geliyormus diye gunde 1 tane maden suyu içiyorum. InsaALLAH dayanir bebislerimiz Rabbim hayirli saglikli sekilde bagislar bizlere
Aynen iyi ki diyorum çantalari vs hazirlamişim hazir duruyo. Aynen anne karninda bir gun bile onemli imiş hep oyle diyolar ALLAHim sagsalim versin bize evlatlarimiziBen artık her an bekliyorum canım hazır olarak. Son aya girdik hiç belli olmaz bizim aceleci bebişlerin işi, biraz daha dayanırlar inşallah çünkü anne karnında bir gün bile önemli diyorlar.
Aynen iyi ki diyorum çantalari vs hazirlamişim hazir duruyo. Aynen anne karninda bir gun bile onemli imiş hep oyle diyolar ALLAHim sagsalim versin bize evlatlarimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?