2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
mavi almadığın sürece sorun olmaz :) bizim park yatağımız da siyah :) Çok severim siyahı da, içine pembis nevresim takımı ile harika olacak inşallah

Benim geçen haftalar da öyleydi cnm yürüyüş yapınca da oluyor artık büyüdü bebek ondan

İnşallAh Can'ım benim

Kızlar bu kadar ağrı normal mi çok fazla karnım ağrıyor artık dayanamayacağı m 1 gün kalsa kârdır diyorum şimdi hastaneye bir daha gitsem direkt sezeryana alırlar napcam ben (

InsaAllah zamanlı gelir canm ister istemez ağrıyo bende taş gibi oturuyom walla azcik öne eğilerek kalksam karnımdaki minnoş gck oluyo sankim nasıl ağrıyo kalkmak artk bi lüks haline geldi artk

Gerçekten canım ya bu aralar o kadar çok ağrım var ki çok zorluyor beni yatamıyorum
oturamiyorum Allahım dayanma gücü versin.

Kızlar bu kadar ağrı normal mi çok fazla karnım ağrıyor artık dayanamayacağı m 1 gün kalsa kârdır diyorum şimdi hastaneye bir daha gitsem direkt sezeryana alırlar napcam ben (
Canım ben de sürekli ağrı çekiyorum karnımda sertleşme oluyor ama bebek duruyor şükür ikinci gebeliğim bu ilki çok rahattı ondan kaynaklanıyor sanırım eğer rahim ağzın iyi kanama yoksa korkma bol su iç çok rahatsız ederse kasılmayı engelleyici ilaçlar var hemen doğmaz doktorlar da durdurma taraftarı çünkü anne karnındaki her gün çok önemli ellerinden geleni yaparlar

Kizlar ya bu hastanede sabahlik mutlaka gereklimi?herkes sabahliklimi aldi lohusa pijamasini??yada geceligini?

Canim ama bi git belki serum igne vs yaparlar. Birsey sorcam doktor rahmin hakkinda yorum yapmis miydi benim de kasilmalarim var erken dogum riskin var dedi rahmin incelmis dedi ama siddetli agrilarim yok cok sukur suanlik

Ilac kullanıyorum canım magnezyum ve fitil verdi doktorum ama ilacın etkisi geçince yine ağrılarım başlıyor. Bol su içiyorum kanamam yok çok şükür ama ağrım çok fazla.

Canim ama bi git belki serum igne vs yaparlar. Birsey sorcam doktor rahmin hakkinda yorum yapmis miydi benim de kasilmalarim var erken dogum riskin var dedi rahmin incelmis dedi ama siddetli agrilarim yok cok sukur suanlik

Erken doğuma almalarindan korkuyorum canım dayanmaya çalışıyorum birkaç gün daha. Doktor rahmimin iyi olduğunu söyledi onunla ilgili bir sıkıntı yok çok şükür. Nst ye bağlandim orda sancım çıktı. Bol bol dinlen sıvı al dedi. Ilaclari aksatmıyorum iyi geliyor içince ama aradan birkaç saat geçince tekrar karın ağrım başlıyor bide arada sancı oluyor.

Anladim canim bana da rahim incelmis dedi vajinal muayane istemisti açıklık var mi diye bakilmasi icin. Cok sukur acilma silinme vs yok ama dedigin gibi nst de sanci cikti. Gun icinde fazlaca benim de kasilmalarim oluyo toplaniveriyo bi tarafimda orasi tas gibi kaskati kesiliyor ozlelikle geceleri yatakta cok oluyo. Dun gece sancim da oldu bikac defa belden kasiklara vuran. Bana ilac vs vermedi. Ben de magnezyum iyi geliyormus diye gunde 1 tane maden suyu içiyorum. InsaALLAH dayanir bebislerimiz Rabbim hayirli saglikli sekilde bagislar bizlere

Ben artık her an bekliyorum canım hazır olarak. Son aya girdik hiç belli olmaz bizim aceleci bebişlerin işi, biraz daha dayanırlar inşallah çünkü anne karnında bir gün bile önemli diyorlar.

Ben artık her an bekliyorum canım hazır olarak. Son aya girdik hiç belli olmaz bizim aceleci bebişlerin işi, biraz daha dayanırlar inşallah çünkü anne karnında bir gün bile önemli diyorlar.
Aynen iyi ki diyorum çantalari vs hazirlamişim hazir duruyo. Aynen anne karninda bir gun bile onemli imiş hep oyle diyolar ALLAHim sagsalim versin bize evlatlarimizi

Bugün temmuz annelerine baktım. 2 arkadaşın doğumu olmuş ikiz anneleri, birinin bebeklerinin ikiside kuvezde birinin bir tanesi vefat etmis diğeri kuvezde Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sona yaklaştıkça sabırsızlık artıyor. Dün çok yoruldum diye bugün evden hiç çıkmadım bende. Evde olmayı çok seviyorum. Haftaiçi sabahın köründe kalk servisle ise git derken sistemim çöküyor. Çorba içsem çıkarıyorum vitamin kan ilacı geçen hafta bir kez bile alamadım. 2 gündür alabiliyorum Allahtan yarında evdeyim. Böyle olunca 32 de ayrılsam mı diye düşünüyorum sonra borçlar aklıma geliyor dayan diyorum. Ortada ne besik ne dolap ne bebek arabası var. Çantayı geçtim içine koyacak bi hastane çıkışı dışında birşey yok. Daha kendime pijama bile alamadım. Aşırı asabiyim düşündükçe geriliyorum eşime yükleniyorum. Senin borçların yüzünden ben neden sıkıntı çekiyorum diye. Daha bunun hastane masrafı var. Bebek bezi maması şampuanı ıvır zıvırı çocuk doğmadan annesi delirmezse iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…