- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #32.281
Dikkat edin kızlar kritik haftalar benim dün acil hastaneye gitmem gerekti su ve kahve rengi akinti geldi dr nisan gelmiş dedi agrım yoktu sukur kasilmamda olsaydi sezeryan alacaktı bebek kuvezde kalır dedi yatiyorum su 20 gunu yatarak geçiricem ısrarla karnını biryeremi çarptım diye sordu yok dedim su kesesi sızıntı var alttan muyane oldum o acıyı tarif edemem çok canim yandı dedim heryer kan olcak şimdi sukur olmadida o an oyle hissettim ilişki yok zaten yoktu gayet yavaş hareketler akıntıları dikkaté alın kontrol edin kendinizi wc çıkışı islakliklariBenimde aynıları oluyor canım .arada vajinama sızı da oluyor.yeni yeni başladı bu durumlar.persembe doktora gidicez kismetse bakalim
Teşekkürler canım evet insan tedirgin oluyor çünkü bilemiyoruz bir de ilk gebelik olunca .doktora danisacagim eğer artarsaDikkat edin kızlar kritik haftalar benim dün acil hastaneye gitmem gerekti su ve kahve rengi akinti geldi dr nisan gelmiş dedi agrım yoktu sukur kasilmamda olsaydi sezeryan alacaktı bebek kuvezde kalır dedi yatiyorum su 20 gunu yatarak geçiricem ısrarla karnını biryeremi çarptım diye sordu yok dedim su kesesi sızıntı var alttan muyane oldum o acıyı tarif edemem çok canim yandı dedim heryer kan olcak şimdi sukur olmadida o an oyle hissettim ilişki yok zaten yoktu gayet yavaş hareketler akıntıları dikkaté alın kontrol edin kendinizi wc çıkışı islakliklari
Aramızda 2gun var perşembe gitmiştim bende doktoruma. 46cm 2630gr normal güzel dedi. Senin ufaklık maşallah çabuk almış kilo ama korkma hemen belki bundan sonra çok fazla almaz yada doğru olmayabilir yanılma payı oluyor genelde. Bir dahaki kontrol nezaman? Bakalım ozaman ne kadar çıkacakKızlar kontrole geldim bebek cok hızlı büyümüş 41 cm 3185 Gr benim haftamda olanlar var mı sizin bebekler nasilboyle ilerlerse normal doğum olmaz diyor doktor
İnsallah canim Allah yardimcimiz olsunBenimde 26 ay var :) beraber büyürler artk
Dinlenmek iyi gelir inşallah canım. Bebeğini sağlıkla vaktinde kucağına alırsın umarım. Bi gelişme olursa haber ver bizedeDikkat edin kızlar kritik haftalar benim dün acil hastaneye gitmem gerekti su ve kahve rengi akinti geldi dr nisan gelmiş dedi agrım yoktu sukur kasilmamda olsaydi sezeryan alacaktı bebek kuvezde kalır dedi yatiyorum su 20 gunu yatarak geçiricem ısrarla karnını biryeremi çarptım diye sordu yok dedim su kesesi sızıntı var alttan muyane oldum o acıyı tarif edemem çok canim yandı dedim heryer kan olcak şimdi sukur olmadida o an oyle hissettim ilişki yok zaten yoktu gayet yavaş hareketler akıntıları dikkaté alın kontrol edin kendinizi wc çıkışı islakliklari
Kızlar akıntısı sıvı ve kahverengi - kırmızımsı olan var mı ? Benim bugün böyle, normal mi sizce ?
Ay en son kontrolde bir haftada 2 kiloyu geçmiştim.. Şimdi doktora gidiyorum bakalım, kaç kilo almış olacağım..Selam kızlar nasılsınız, ben geçen aya göre ilk defa sadece yarım kilo almışım, üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim. Bazı aylar kilo almayan varmı aranızda ? Merak ettim her ay 3 er 5 er kilo aldığım için garipsedim bu ay kendimi
Benim ilk dogumumda oyle oldu. Nişanim geldi 2 saat snra cati dar ve bebek kilolu diyip sezeryana almslardi☺doktorunuzla gorusun bnce kimiside bi hfta sonra dogum yapabiliomus
Sağol cnm inşallah vaktinde gelir bebeğimDinlenmek iyi gelir inşallah canım. Bebeğini sağlıkla vaktinde kucağına alırsın umarım. Bi gelişme olursa haber ver bizede
Bende gittiğimde 37+1 olacağım bakalım neler olacakBugün 37+1 oldum geçen hafta kontrole gittiğimde bebeğin daha doğum kanalına inmediğini söyledi doktor indiği zaman mıtlaka hissedersin dedi şu an göğsümün tam altında duruyo mesela orası sert ve gergin 38.haftada doğum kanalına iner artık dedi benimde pazartesi kontrolüm var normalmi sezeryanmı olacağı o zaman belli olcak bende her an gelebilir diye bekliyorum artık canım hayırlısıyla minnaklarımızı kucağımıza alırız inşallah :)
Hiç bilmiyorum ama benim de var bulantimAa bulanti mi? Dogum belirtisiyle alakasi var mi ki acaba bulantinin. Benim sadece ara ara bulantim oluyor gun icinde.
Bende sürekli oluyor o sızı bastırıyor çünküKizlar bebis hareket ederken asagi dogru bi aci agri gibi sizlama hissediyor musunuz? Icerde gerinir gibi bir hareket yapiyor o anda hem kaburgama dogru hem asagi dogru bi hareket oluyor. Kasik ve vajinaya dogru sizlama gibi bisey oluyor. Normal mi bu?
Ben de aydan aya tartildigim için bu ay İlk defa yarım kiloda kaldığım için garip geldi , ben almasamda bebek almıştır kilo değil mi ?Ay en son kontrolde bir haftada 2 kiloyu geçmiştim.. Şimdi doktora gidiyorum bakalım, kaç kilo almış olacağım..
Varis yok canim çünkü benim kasik kemigimden itobaren bacak kemiklerim agriyo tamamen. Bugun doktora gittigimde artik bu haftalardan itibaren normal oldugunu soyledi. Kemik agrilarin cat agrilarin artar dediVaris veya başka bir rahatsızlık var mı canım? Bebek büyüdükçe belki varislerine baskı yapıyor, bu da acının artmasına sebep oluyordur. Sadece hamilelikle de ilgili olabilir tabii. Drun bu durum için ne diyor?
Mağazada kalmaması iyi olmuş. Onları taşımakla uğraşmamış oldunuz. İndirim tutarı da harikaymış! Güle güle kullan.
22-26arasi yarım kilo almıştım ama sonraki ay telafi ettimSelam kızlar nasılsınız, ben geçen aya göre ilk defa sadece yarım kilo almışım, üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim. Bazı aylar kilo almayan varmı aranızda ? Merak ettim her ay 3 er 5 er kilo aldığım için garipsedim bu ay kendimi
Benim kilom aynı çıktı, bebeğim 400 gram almış.. Bende şaşırdım valla..Ben de aydan aya tartildigim için bu ay İlk defa yarım kiloda kaldığım için garip geldi , ben almasamda bebek almıştır kilo değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?