2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benimde aynıları oluyor canım .arada vajinama sızı da oluyor.yeni yeni başladı bu durumlar.persembe doktora gidicez kismetse bakalim
Dikkat edin kızlar kritik haftalar benim dün acil hastaneye gitmem gerekti su ve kahve rengi akinti geldi dr nisan gelmiş dedi agrım yoktu sukur kasilmamda olsaydi sezeryan alacaktı bebek kuvezde kalır dedi yatiyorum su 20 gunu yatarak geçiricem ısrarla karnını biryeremi çarptım diye sordu yok dedim su kesesi sızıntı var alttan muyane oldum o acıyı tarif edemem çok canim yandı dedim heryer kan olcak şimdi sukur olmadida o an oyle hissettim ilişki yok zaten yoktu gayet yavaş hareketler akıntıları dikkaté alın kontrol edin kendinizi wc çıkışı islakliklari

Kızlar ben endişelenmeye başladım. Dün tontiş daha az hareket etti. Bugün daha iyi ama bu sefer de karnım yumuşak ve bir parmak kadar daha aşağıya indi sanki. Karın aşağıya inmeye başladıktan kaç hafta sonra doğum oluyor? Ablam haftalarca aşağıda taşımıştı ama yine de size sorayım dedim.

Teşekkürler canım evet insan tedirgin oluyor çünkü bilemiyoruz bir de ilk gebelik olunca .doktora danisacagim eğer artarsa

Kızlar kontrole geldim bebek cok hızlı büyümüş 41 cm 3185 Gr benim haftamda olanlar var mı sizin bebekler nasilboyle ilerlerse normal doğum olmaz diyor doktor
Aramızda 2gun var perşembe gitmiştim bende doktoruma. 46cm 2630gr normal güzel dedi. Senin ufaklık maşallah çabuk almış kilo ama korkma hemen belki bundan sonra çok fazla almaz yada doğru olmayabilir yanılma payı oluyor genelde. Bir dahaki kontrol nezaman? Bakalım ozaman ne kadar çıkacak

Kızlar sezeryan dikişi baya aşağıda olduğu için bel karın korseleri dikisleri etkilemez diye dusunuyorum. İlk doğumda kullanmadim bende ama bunda almayı dusunuyorum. Çünkü karın içi bağırsaklar falan çok hareket edip acımıştı benim çok eziyet çektim. Karın kalmasından değil sırf bu acıdan alcam yani. Tabi doktoruma yine danisirim enazindan hemenmi birkaç gün sonrami takayim diye.

Dinlenmek iyi gelir inşallah canım. Bebeğini sağlıkla vaktinde kucağına alırsın umarım. Bi gelişme olursa haber ver bizede

Selam kizlar bnde smdi doktordan geldim 37 hfta 2900 dedi kilosu ama basi cok aşağıdaymış hafifte nst de sanci cikti.bu hfta komple yatmam gerektigini ve 2.5 litre su içmem gerektgini soyledi. . Artik wcden hic cikamam heralde normalde adete gore 17 hazirandi dogum ama hep 2 hfta önden gidiyor

Kızlar akıntısı sıvı ve kahverengi - kırmızımsı olan var mı ? Benim bugün böyle, normal mi sizce ?

Benim ilk dogumumda oyle oldu. Nişanim geldi 2 saat snra cati dar ve bebek kilolu diyip sezeryana almslardi☺doktorunuzla gorusun bnce kimiside bi hfta sonra dogum yapabiliomus

Selam kızlar nasılsınız, ben geçen aya göre ilk defa sadece yarım kilo almışım, üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim. Bazı aylar kilo almayan varmı aranızda ? Merak ettim her ay 3 er 5 er kilo aldığım için garipsedim bu ay kendimi

Ay en son kontrolde bir haftada 2 kiloyu geçmiştim.. Şimdi doktora gidiyorum bakalım, kaç kilo almış olacağım..

Bende gittiğimde 37+1 olacağım bakalım neler olacak

Aa bulanti mi? Dogum belirtisiyle alakasi var mi ki acaba bulantinin. Benim sadece ara ara bulantim oluyor gun icinde.
Hiç bilmiyorum ama benim de var bulantim

Bende sürekli oluyor o sızı bastırıyor çünkü

Varis yok canim çünkü benim kasik kemigimden itobaren bacak kemiklerim agriyo tamamen. Bugun doktora gittigimde artik bu haftalardan itibaren normal oldugunu soyledi. Kemik agrilarin cat agrilarin artar dedi

22-26arasi yarım kilo almıştım ama sonraki ay telafi ettim

Kizlarr kontrole gittim bugun. Çat muayanem var demistim. Kendimi cok kasmadim bu sefer biraz daha rahat biraktim ama yine de hafif de olsa aci duydum ama cok siddetli bisey degil. Doktorum normal dogum yapmamin imkansiza yakin oldugunu söyledi çatım cok darmış, kemigin cok eğri dedi daha tamamen parmaklarimi girdirmedim bile kemigine degdigimi hissediyosun demi dedi evet malesef dedim. Bana sorarsaniz riske atmayalim dedi bebegin gelisimi de onden gidiyor dedi. Sıkıntı olur dedi. Yok ben denemek istiyorum derseniz siz bilirisniz ama ben sezeryani oneriyorum bu durumda dedi cok mu zor dedim cok zor dedi. Ilk gebeligim, normal doguma cok odaklanmistim ama hep hayirlisi hangsii ise o olsun diye dua ettim. Dogum tarihi olarak 1 haziran gibi olacak. Benden haberler boyle kizlar. A Aycinar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…