2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benm kilo almadigim bu son ay bebegim 700gr a yakin almisti.pek inandirici degildi bana gore bunaldigim icin bisi yiyemiyordum psikolojim de pek iyi degldi
Saka maka kizima kavusmama 16gun kalmiss 28mayis dedi en son doktorumuz.hareketleri dun cok yavaslamisti gun boyu.korkuttu baya beni ama bugun daha iyi dune gorebenim minik kelebegim

Üzülme canım hayırlısı olsun inşlah ben de normal istiyorum ama Çatın dar zor olur derlerse hemen sezeryan isterim sonuçta çocuğumu riske atamam

Sanirim sıklığı da onemli sanciyla birlikte.benim de 100lerde bi tane sancim cikti nstde.o seviyelerde fazlaca dalga dalga olsaymis sıkıntıymış oyle demislerdi

Haftaya çağırdı bı de nst cikmadi 2 kez doppler baktılar serum bagladilar doppler de de kilo ayni cikti bende senin gibi suphelenmistim doppler çeken adam bebeğin 38 haftalık gorunuyor dedi aslında 34+6 bir de 32 muayenesinde 1800 Gr 31 cm idi nasıl böyle büyüdü anlamadım

Oyy kuzum ayniymis kaderimiz benim catimda cok dar. Allahim hakkinda sezeryani hayirli gormusse o olsun. Doktorunun dedigi gibi bebislerimiz onemli tabi normal olalim hepimiz isterdik en sagliklisi ama bebeklerimiz icin en iyisi en sagliklisi neyse ona yonelmeliyiz. Gununde belli olmus ne guzel sezeryani da gozunde kotuye cekme sakin bak ben sezeryanim hic bir sikayetim olmadi hersey bebeqim icin dedim girdim epidural yaptim cok memnundum herseyi gordum normal dogum gibi sakin uzulme olur mu.

Sanirim sıklığı da onemli sanciyla birlikte.benim de 100lerde bi tane sancim cikti nstde.o seviyelerde fazlaca dalga dalga olsaymis sıkıntıymış oyle demislerdi
Bendeki tüm pikler 100'den yukarıdaydı.. 20 dk da 10 pik çıkmıştı galiba.. Hoş mantığını sormam lazım doktora.. Çünkü hareket ettikçe bas diyorlar .. Hareketi kalbinin verdiği tepki için mi takip ettiriyor, kasılma miktarı için mi anlayamadım.. Az Araştırayım en iyisi..
Sen ne yaptın canım, akıntıdan sonra gitmiş miydin doktora?

Hadi yaa.. Olsun canim kısmet, hayirlisi olsun. Onemli olan senin bebisin sağlıgı. Sen saglikli ol, bebegin saglikla dunyaya gelsin insallah. Tarihte belli olmus artik :)

Canim bnde dunden beri az az hissediyorm hareketlerini eskisi gibi gumbur gumbur degil.Sence endiselenmelimiyim?:/Dogum yakin diye mi acaba azaldi hareletleri

Teşekkür ederim cnm evet iyi oldu indirim

InsaALLAH camim benim ya hayirli daglikli sekikde atlatiriz insaALLAH. epidural nasil oluyo. Ilk gebelik oluca hic bisey hakkinda bilgim yok bizim hastanede genel anestezi ya da belden uysuturarak yapiyolarmis. Doktoruma sordum genellikle tamamen uyutuyoz dedi ona anestezist karar veriyo dedi. Hangisi iyi olur bilmiyom ki

Üzülme canım hayırlısı olsun inşlah ben de normal istiyorum ama Çatın dar zor olur derlerse hemen sezeryan isterim sonuçta çocuğumu riske atamam
Aynen canim ben de cocugum icin riske atmayacagim kabul ettim mecbur doktoruma guvenmek zorundayim ama Rabbime dua ettim hayirlisi ne ise o olsun diye. Saglikla hayirla kavusuruz insaALLAH ya hepimiz

Canim bnde dunden beri az az hissediyorm hareketlerini eskisi gibi gumbur gumbur degil.Sence endiselenmelimiyim?:/Dogum yakin diye mi acaba azaldi hareletleri

Suzulme seklinde mi.benmki dun en fazla suzulur gbi hafif kipirti halindeydi bugun iyi dune gore masaallah.esim diyor kipirdasa canm aciyor diyorsun birak da dinlensin uyusun biraz yavrucagiz yerleri daraliyor canm ve kanala da girmeye basliyorlar yavastan.artk eskisi gbi olmalarini beklememeliyiz aslinda ama anneler olarak pimpirikleniyoruz tabi.icimizi ferah tutalim ama takipte olalim belli standarti var ondan az olursa hastaneye gideriz

Bugunki gebelik programinda gercek dogum sancisina ishal de eslik edebilir diyor kizlar bu bilgi de kenarda dursun:)

fnd_50 Canım benim olsun sezaryen , normal önemli değil hayırla kurtul inşallah bebeklerimiz sağ salim doğsunlar da. Hadi sen atlattın muayeneyi. Sıra bende
Canim sakin kendini kasma eminim rahat geçecektir dar oldugu icin ben biraz zorlandim galiba. ALLAHim hayirli saglikli dogum naaip etsin hepimize. Sen de muayaneden sonra haber et mutlaaka. Hayirlisi olsun insaALLAH❤

Canim aynısı bana da oldu her ay kilo alıyordum son ay hiç alamadım hatta korktum da bebeğim beslenemiyor mu acaba diye galiba normal bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…