- 12 Kasım 2009
- 2.324
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #32.301
Oo bak bu güzel bir haber :) ben de ilk defa bu ay yarım kilo alınca Acaba diye düşündüm. Bebeğim almış olsun da gerisi önemli değil.Benim kilom aynı çıktı, bebeğim 400 gram almış.. Bende şaşırdım valla..
Üzülme canım hayırlısı olsun inşlah ben de normal istiyorum ama Çatın dar zor olur derlerse hemen sezeryan isterim sonuçta çocuğumu riske atamamKizlarr kontrole gittim bugun. Çat muayanem var demistim. Kendimi cok kasmadim bu sefer biraz daha rahat biraktim ama yine de hafif de olsa aci duydum ama cok siddetli bisey degil. Doktorum normal dogum yapmamin imkansiza yakin oldugunu söylediçatım cok darmış, kemigin cok eğri dedi daha tamamen parmaklarimi girdirmedim bile kemigine degdigimi hissediyosun demi dedi evet malesef dedim. Bana sorarsaniz riske atmayalim dedi bebegin gelisimi de onden gidiyor dedi. Sıkıntı olur dedi. Yok ben denemek istiyorum derseniz siz bilirisniz ama ben sezeryani oneriyorum bu durumda dedi cok mu zor dedim cok zor dedi. Ilk gebeligim, normal doguma cok odaklanmistim ama hep hayirlisi hangsii ise o olsun diye dua ettim. Dogum tarihi olarak 1 haziran gibi olacak. Benden haberler boyle kizlar. A Aycinar
Kızlar bu sancı değeri kaç olunca doğum sancısı deniyor ki acaba? Benim kırklardaydı hep bu sefer 100ü geçti.. Doktor, yoklamaya başladı seninki dedi.. Doğum normalde bayrama.. Bayrama burada olur musunuz nasıl olacak dedim.. Sen o zamana durmazsın dedi..
Haftaya çağırdı bı de nst cikmadi 2 kez doppler baktılar serum bagladilar doppler de de kilo ayni cikti bende senin gibi suphelenmistim doppler çeken adam bebeğin 38 haftalık gorunuyor dedi aslında 34+6 bir de 32 muayenesinde 1800 Gr 31 cm idi nasıl böyle büyüdü anlamadımAramızda 2gun var perşembe gitmiştim bende doktoruma. 46cm 2630gr normal güzel dedi. Senin ufaklık maşallah çabuk almış kilo ama korkma hemen belki bundan sonra çok fazla almaz yada doğru olmayabilir yanılma payı oluyor genelde. Bir dahaki kontrol nezaman? Bakalım ozaman ne kadar çıkacak
Oyy kuzum ayniymis kaderimiz benim catimda cok dar. Allahim hakkinda sezeryani hayirli gormusse o olsun. Doktorunun dedigi gibi bebislerimiz onemli tabi normal olalim hepimiz isterdik en sagliklisi ama bebeklerimiz icin en iyisi en sagliklisi neyse ona yonelmeliyiz. Gununde belli olmus ne guzel sezeryani da gozunde kotuye cekme sakin bak ben sezeryanim hic bir sikayetim olmadi hersey bebeqim icin dedim girdim epidural yaptim cok memnundum herseyi gordum normal dogum gibi sakin uzulme olur mu.Kizlarr kontrole gittim bugun. Çat muayanem var demistim. Kendimi cok kasmadim bu sefer biraz daha rahat biraktim ama yine de hafif de olsa aci duydum ama cok siddetli bisey degil. Doktorum normal dogum yapmamin imkansiza yakin oldugunu söylediçatım cok darmış, kemigin cok eğri dedi daha tamamen parmaklarimi girdirmedim bile kemigine degdigimi hissediyosun demi dedi evet malesef dedim. Bana sorarsaniz riske atmayalim dedi bebegin gelisimi de onden gidiyor dedi. Sıkıntı olur dedi. Yok ben denemek istiyorum derseniz siz bilirisniz ama ben sezeryani oneriyorum bu durumda dedi cok mu zor dedim cok zor dedi. Ilk gebeligim, normal doguma cok odaklanmistim ama hep hayirlisi hangsii ise o olsun diye dua ettim. Dogum tarihi olarak 1 haziran gibi olacak. Benden haberler boyle kizlar. A Aycinar
Bendeki tüm pikler 100'den yukarıdaydı.. 20 dk da 10 pik çıkmıştı galiba.. Hoş mantığını sormam lazım doktora.. Çünkü hareket ettikçe bas diyorlar .. Hareketi kalbinin verdiği tepki için mi takip ettiriyor, kasılma miktarı için mi anlayamadım.. Az Araştırayım en iyisi..Sanirim sıklığı da onemli sanciyla birlikte.benim de 100lerde bi tane sancim cikti nstde.o seviyelerde fazlaca dalga dalga olsaymis sıkıntıymış oyle demislerdi
Hadi yaa.. Olsun canim kısmet, hayirlisi olsun. Onemli olan senin bebisin sağlıgı. Sen saglikli ol, bebegin saglikla dunyaya gelsin insallah. Tarihte belli olmus artik :)Kizlarr kontrole gittim bugun. Çat muayanem var demistim. Kendimi cok kasmadim bu sefer biraz daha rahat biraktim ama yine de hafif de olsa aci duydum ama cok siddetli bisey degil. Doktorum normal dogum yapmamin imkansiza yakin oldugunu söylediçatım cok darmış, kemigin cok eğri dedi daha tamamen parmaklarimi girdirmedim bile kemigine degdigimi hissediyosun demi dedi evet malesef dedim. Bana sorarsaniz riske atmayalim dedi bebegin gelisimi de onden gidiyor dedi. Sıkıntı olur dedi. Yok ben denemek istiyorum derseniz siz bilirisniz ama ben sezeryani oneriyorum bu durumda dedi cok mu zor dedim cok zor dedi. Ilk gebeligim, normal doguma cok odaklanmistim ama hep hayirlisi hangsii ise o olsun diye dua ettim. Dogum tarihi olarak 1 haziran gibi olacak. Benden haberler boyle kizlar. A Aycinar
Bendeki tüm pikler 100'den yukarıdaydı.. 20 dk da 10 pik çıkmıştı galiba.. Hoş mantığını sormam lazım doktora.. Çünkü hareket ettikçe bas diyorlar .. Hareketi kalbinin verdiği tepki için mi takip ettiriyor, kasılma miktarı için mi anlayamadım.. Az Araştırayım en iyisi..
Sen ne yaptın canım, akıntıdan sonra gitmiş miydin doktora?[/QUOTE
O zaman seninki bayrama kalmayabilir hakkatenbutona basmayi yani hareketi kalp atimi ile orantiliyorlar.kasilmaya etkisi var mi bilemiyorum
Gitmedim canim onun yerine bi hafta daha ise gittim:)) sanci her zamanki kadar karnim sertlesiyor adet sancim bazen cok artiyor ama bunlarn hic biri duzenli degil.bide adet sancisina o kadar alisigimki eskilerden, rahatsiz olmuyorum.pazartesi tahlil vericem cuma gunu de randevumuz var anestezi uzmani ile de goruscez.bebegim asagi indi nefes almami rahatlatti ama asagi baskilari fena:) dogum sancisi icin bebegi de beni de rahatlatan nefes alma teknigini okudum geçen gün onu yapiyorum karnim sertlesip nefesim daraldiginda.bakalim haziran annelerinin erken gelen bebislerine bizimki de katilacak mi beklemedeyiz
Benm kilo almadigim bu son ay bebegim 700gr a yakin almisti.pek inandirici degildi bana gorebunaldigim icin bisi yiyemiyordum psikolojim de pek iyi degldi
Saka maka kizima kavusmama 16gun kalmiss 28mayis dedi en son doktorumuz.hareketleri dun cok yavaslamisti gun boyu.korkuttu baya beni ama bugun daha iyi dune gorebenim minik kelebegim
Teşekkür ederim cnm evet iyi oldu indirimVaris veya başka bir rahatsızlık var mı canım? Bebek büyüdükçe belki varislerine baskı yapıyor, bu da acının artmasına sebep oluyordur. Sadece hamilelikle de ilgili olabilir tabii. Drun bu durum için ne diyor?
Mağazada kalmaması iyi olmuş. Onları taşımakla uğraşmamış oldunuz. İndirim tutarı da harikaymış! Güle güle kullan.
Cok sagol canim benim hayirlisi Ama cokk korkuyorum.sezeryandan cok korkuttular beni yaHadi yaa.. Olsun canim kısmet, hayirlisi olsun. Onemli olan senin bebisin sağlıgı. Sen saglikli ol, bebegin saglikla dunyaya gelsin insallah. Tarihte belli olmus artik :)
InsaALLAH camim benim ya hayirli daglikli sekikde atlatiriz insaALLAH. epidural nasil oluyo. Ilk gebelik oluca hic bisey hakkinda bilgim yokOyy kuzum ayniymis kaderimiz benim catimda cok dar. Allahim hakkinda sezeryani hayirli gormusse o olsun. Doktorunun dedigi gibi bebislerimiz onemli tabi normal olalim hepimiz isterdik en sagliklisi ama bebeklerimiz icin en iyisi en sagliklisi neyse ona yonelmeliyiz. Gununde belli olmus ne guzel sezeryani da gozunde kotuye cekme sakin bak ben sezeryanim hic bir sikayetim olmadi hersey bebeqim icin dedim girdim epidural yaptim cok memnundum herseyi gordum normal dogum gibi sakin uzulme olur mu.
Aynen canim ben de cocugum icin riske atmayacagim kabul ettim mecbur doktoruma guvenmek zorundayim ama Rabbime dua ettim hayirlisi ne ise o olsun diye. Saglikla hayirla kavusuruz insaALLAH ya hepimizÜzülme canım hayırlısı olsun inşlah ben de normal istiyorum ama Çatın dar zor olur derlerse hemen sezeryan isterim sonuçta çocuğumu riske atamam
Canim bnde dunden beri az az hissediyorm hareketlerini eskisi gibi gumbur gumbur degil.Sence endiselenmelimiyim?:/Dogum yakin diye mi acaba azaldi hareletleri
Canim sakin kendini kasma eminim rahat geçecektir dar oldugu icin ben biraz zorlandim galiba. ALLAHim hayirli saglikli dogum naaip etsin hepimize. Sen de muayaneden sonra haber et mutlaaka. Hayirlisi olsun insaALLAH❤fnd_50 Canım benim olsun sezaryen , normal önemli değil hayırla kurtul inşallah bebeklerimiz sağ salim doğsunlar da. Hadi sen atlattın muayeneyi. Sıra bende
Korkma canim, Alahin izniyle birseycik anlamadan olup bitecek. Herseyde bir risk var, sen iyiyi düsünki iyi olsun, güzel şeyler cağır :)Cok sagol canim benim hayirlisi Ama cokk korkuyorum.sezeryandan cok korkuttular beni ya
Selam kızlar nasılsınız, ben geçen aya göre ilk defa sadece yarım kilo almışım, üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim. Bazı aylar kilo almayan varmı aranızda ? Merak ettim her ay 3 er 5 er kilo aldığım için garipsedim bu ay kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?